Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@misha1986 urobim si este asi, ale az cez vikend ked nedojde a v pondelok idem na krv, dnes som bola u doktorky a povedala mi, ze najprv zistime ci nie som tehotna a ked nie tak to budeme riesit ale najprv musime vylucit tehotentsvo a nejako to ratala a povedala ze aj dnes keby mi krv zobrala bolo by skoro ze zbytocne som si robila...tak ja teraz neviem, cakam teda co bude
Ahojte...som tu nova a velmi snaziva snazilka... Snazim sa 3 mesiace...ale som taka nedockavaaa....pocitam,pozorujem,googlim...aaaach jaj
@ivanaliana vitaj😉
Ahojte holky, juj, mne tiež MS mešká už skoro týždeň a to som naposledy mala MS také 5-dňové špinenie... Testy negatívne, nerozumiem. Žeby hormonálna nerovnováha?
@ivanaliana ahoj vitaj snažilka 😉 a čo si nedočkavá- ktorý DC si, potrebuješ poradiť? tak šup, píš sem o sebe
Dakujem🙂
@t1na
@timmulienka ja som dnes 26DC a 9DPO este tyzden musim vydržať
@misha1986 waw ta fajne možno si tehu sa teším ja nic v pohode
Taka otazocka...Plodne dni som mala do nedele...robila som co som mala🙂...uz od pondelka pocitujem pichlavu bolest v prsiach a od dnes mam aj husty biely vytok.Mohla by to byt aj mykoza ...ale ziadne palenie ani svrbenie nepocituje...mate niekto nieco podobne?
@mirkamirkaa moja myslím že nie, ja chcem ešte dostať mrchu.................vobec nič ti nie je? a biely výtok nemáš?
@ivanaliana no ten výtok býva po ovulke a trvá až do mrchy
@misha1986 mam a vela dajak taky bielo prisvitny je divny tak neviem neviem, ja by som už nechcela dostat
@ivanaliana vitaj u nas 😉
@ivanaliana ahojcek 🙂 ja som mala taky vytok...mozno az 4-5 dni..bolest podbruska, pichanie vajecnika a teraz tyzden pred mrchou spinenie a slabucke krvacanie, bolest prs... Ten husty biely vytok znamena ze v tvojom tele prebehla ovulacia a je vsetko ok. Pockaj este a potom skus testovat. Drzim prstyyyy 🙂
@mirkamirkaa aj ja som ho mala
@ivanaliana to neni mykoza aj ja to mam to je normalne
@misha1986 no som zvedava
@t1na ahoj pani ako?
@mirkamirkaa aj jaaaaaaaaaaaaaa
@misha1986 ale ty už v piatok testujes ja až na buduci tyžden
@mirkamirkaa to neni isté moja, ak dovtedy nedojde tak možno, ešte si to rozmyslíííííííííííím

@misha1986 nie nedosla zatial 🙂 som zvedava co bude ako bude