Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mirkamirkaa noo presne!!! Nám sa šmýka už 6. Najhoršie je, že môj manžel chodí na týždňovky, tak nie vždy mi môže trafiť ovulku a potom čakať ďalší mesiac... 😒
@katka_mis to je nasa mishka jej asi zavadzia vsak mishka???????????????????????????? 😲
@mirkamirkaa .....tak ten cas sa vie niekedy neskutocne vliect 😉
@mirkamirkaa a ty aky mas dlhy cyklus?uz ti nemala prist mrcha?ci ako to mas?
@katka_mis no nevrav, ja som aj čítala, že ženám mrcha dlhoooooooooo po vysadení nedošla a museli ísť na vyvolávačku. no tie príznaky sú slubné, aj mne bolo dnes zle, ráno som ani jesť nechccela a vonavky mi smrdia a je mi z nich zle. moja a test si si robila kedy, ked ti vyšiel negatívny? nechceš ešte zopakovať? ja ak nepríde zajtra tak robím v piatok abo cez víkend
@katka_mis moj je doma sex mame každy den niekedy aj 2krat tak ja nechapem jaky fras tomu je že nechce babenko prist ku nam
@t1na zajtra 27Dc ale ja mam take 31-33 dnove niekedy aj 3mesacne takže neviem ti povedat
@mirkamirkaa ci pána, fakt som o tom ešte nepočula!!! 🙂
@mirkamirkaa no tak to fakt nerozumiem.... ☹
@mirkamirkaa
@katka_mis je to taký pocit že ti tam niečo vadí a fakt zavadzia
Baby a čo krček maternice? Ste si skúšali niekedy sledovať?
@katka_mis si predstav sak to je hrozne ja som nestastna z toho
@misha1986 ja som srandovala iba 😉
@katka_mis ja mam take stavy že si ho každy vecer vo vani prehmatam normalne si už pripadam jak uchylna 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@t1na mishka si predlžuje aj ja stale si predlžujem ja možno urobim až na 40DC a na 41DC dostanem MS ako minuly cyklus
@mirkamirkaa ja som to tiež už skúšala. No keď človek už skúša hocičo, keď sa nedarí!
@mirkamirkaa no dievcata ste sa vykaslali na mna...uz testnite a nenatahujte ma tu 😝
@mirkamirkaa vidíš, ja testnem a zajtra dostanem
@mirkamirkaa mamatest je najlepsiiii!!!!
@t1na moja fakt chcem počkať, aj ked je to už dosť dlho, ale tak ja som po vysadení antiky a telo je zbláznené z hormónov. čítala som že po vysadení ženy dlhoooooooooo nedostali mrchu a museli isť na vyvolávačku, tak ja som zbedavá a čakám kedy ju dostanem, nechcem ísť na vyvolávačku, aj ked možno som tehu- ale žiadnyružový výtok 2 dni ani špinenie som nespozorovala, takže mrcha niekde bude za horami

@reni1512 Dakujem...aj tebe vela stastia...aby to dopadlo podla zelania 😉