icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

misha1986
14. nov 2012

@mirkamirkaa počkaj, ja som vydržala a ešte vydržím 😉 ja myslím že mrcha príde, bo žiadne špinenie ani výtok ružový som nemala

reni1512
14. nov 2012

@ivanaliana vyhodila som tu krabicku, ale vsade je tak ze pred mrchou aj 4 dni. No u kazdeho individ. podla mna. Ja som si ho robila na 11 den po ovulacii a ukazal m slabunko.

mirkamirkaa
14. nov 2012

@drobcek11 aj tak myslim že to nevyslo ved nemam priznak žiaden ☹

mirkamirkaa
14. nov 2012

@misha1986 ani ja som nemala to musi byt?

drobcek11
14. nov 2012

@mirkamirkaa niekto ma niekto nema vobec cele tehu okrem rastuceho bruska :D mne tiez nic nebolo do 7tt sice som trosku pribrala ale pripisovala som to dovolenke no aj tak mi nedalo testla som a bolo to tam 🙂 vsak ked nic neboj nabuduce sa podari 🙂

mirkamirkaa
14. nov 2012

@drobcek11 aj ja si to takto hovorim a kamoška co caka druhe mi povedala že do noveho roka určite budem tehu že ona si je ista tak aj ja verim 😉

katka_mis
14. nov 2012

@misha1986 ale to nie, podľa mňa sa ti skôr upraví cyklus, tak ako sa upravil mne... 😉 Môj terajší stav si nevšímaj 😀 to bolo pred 5. rokmi. 😉

katka_mis
14. nov 2012

@reni1512 ahojky! Takže ty čakáš bábo? Ani neviem ako to s tebou dopadlo! 😉

ivanaliana
14. nov 2012

@reni1512 Ja som objednana na gyndu 3 dni pred mrchou...tak asi pockam na vysetrenie ...teda ak vydrzim 😎

drobcek11
14. nov 2012

@mirkamirkaa nam sa podarilo ked sme najmenej cakali 🙂 mala som uplne take iste priznaky ako pred ms takze som sa velmi netesila ale kedze som mala testov a testov vravim si nic nestratim ked jeden este skusim 😀 asi to bude pravda ze ked sa clovek najmenej sustredi na to tak sa zadari nam to trvalo asi takych 5 mes. ale tak podarilo sa a mali sme krasny darcek na vyrocie 🙂

mirkamirkaa
14. nov 2012

@drobcek11 my sa este nesnazime dlho este len od septembra tak to pride podla mna určite

drobcek11
14. nov 2012

@mirkamirkaa nikdy nevies 🙂 drzim palce 😉

mirkamirkaa
14. nov 2012

@drobcek11 dakujem velmi pekne

kotatko1232
14. nov 2012

ahojte.citam ze chcete tak Babo ako ja.mi sa uz snazime asi 2 mesiac.a zatial nic 😖

reni1512
14. nov 2012

@katka_mis ahojcek, ja neviem :D ... testy mi vysli pozit. ale este sa neradujem, uvidiiime pondelok po prehliadke 🙂

reni1512
14. nov 2012

@ivanaliana a ktory den si po ovulke?

depi
14. nov 2012

@mirkamirkaa kedy skusis test ?

katka_mis
14. nov 2012

@reni1512 jeej, blahoželám!!! 😀

mirkamirkaa
14. nov 2012

@depi no asi aj zajtra ale sa bojim že bude negat

mirkamirkaa
14. nov 2012

@depi a ty co jak sa mas?

kotatko1232
14. nov 2012

@katka_mis ahoj a ty si skusas ten krcok maternice??ako by som to mala citit?? 🙂

depi
14. nov 2012

@mirkamirkaa no moja ja rano ocakavam fotku minimalne s duchom 🙂

reni1512
14. nov 2012

@katka_mis juuj katkaaa este nie dopreduuuu 🙂 ale dakujem..som tu revala, lebo tyzden pred mrchou som zacala krvacat spinit...a potom som skoro odpadla ked som zbadala test :D toto som vobec ale vobeeec necakala!

mirkamirkaa
14. nov 2012

@depi ci pana no dufam, že bude aj hoci len slaby dušik

mirkamirkaa
14. nov 2012

@depi ty si špinila pred tym testom? ja nic vobec len ma kus brucho poboluje ale ci je to taka bolest jak ma byt neviem

depi
14. nov 2012

@drobcek11 my tak isto...som sa pred nedavnom na to vykaslala ze do konca roka kasleme na to a doslo to nejake same 🙂 tak dufam ze bude vsetko ok este som ani u lekara nebola

drobcek11
14. nov 2012

@depi juuuj ja si ta asi pamatam ked si pisala do snaziliek este v case ked aj ja 🙂 gratulujeeeem a tesim sa s tebou nech vsetko dobre dopadne a nech se zdravuckyyy 🙂

depi
14. nov 2012

@mirkamirkaa no moja v dnoch ocakavania menstruacie som mala len kvapicku krvi rano a potom nic.pozri moja a ked to teraz nevyjde tak potm urcite 🙂 ale pevne verim ze zajtra bude duch aby som mala s kym tehulkovat na MK ...a ja sa mam inak super..stale ziadne priznaky az mi zacinaju chybat ..zajtra volam doktorovi tak hadam coskoro si ma objedna

ivanaliana
14. nov 2012

@reni1512 este kratunko...asi 4 den...posledne mi cyklus zakolisal...tak je to len cca 4 dni

depi
14. nov 2012

@drobcek11 ano ano aj mne sa mari 🙂 fungujem t tak od jula asi ...a ty si teraz v akom tyzdni??? a ako sa ti dari ?