Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@kotatko1232 no skúšam sem tam, keď má žena ovulku, vraj je mäkký, otvorený a vysoko a keď je po nej, je tvrdý, uzavretý.. ale to je vraj i v tehotenstve...
@katka_mis no to som nevedela diky za radu.dnes si pojdem skusit.xixi
@mirkamirkaa mirka kazda zena je ina a vsetko prebieha inak...vobec to tak nemusi byt ..nemusis spinit vobec, nemusi ti byt zle....ja sa vlastne este ani necitim nejak tehu ale som 🙂 mne tusim test ukazal ducha na 33 alebo 34 den ..ale ja som mavala cyklus jak horny veter 37 aj 40 dnovy....kolko dni si po ovulke???
@depi som 9DPO ja myslim,že to je skoro sak tiež mam take cykly ako ty pises takže serkam ja na test
@mirkamirkaa zajtra budes 10 den nie ? to by si teoreticky mohla ked si kupi dobry test...ale je to na tebe...ja som bola taka ze som nikdy nevydrzala...
@depi ja mavam pms vzdy takze moje priznaky boli take kadejake viac menej som sa citila ako pred ms ale je pravda ze prsia ma boleli omnoho viacej a pribrala som trosku do pasu inak nic viacej, zle mi zacalo byt v 7 tt a je mi zle az do teraz obcas mam pokoj na dva tri dni a inokedy je mi zle cely cas malo by sa to vytratit alebo aspon zmiernit do 15 tt takze len cakam a cakam 🙂 netrap sa tym ze nemas priznaky ja som sa samej seba pytala ci ja som tehotna ked mi nic neni prsia ma vzdy boleli pred ms ale potom to prislo 😀 v 8 tt som trosku krvacala ale nebolo to vazne dokonca mam obcas aj trosku svetlobledeho vytoku ale to je vsetko ok pokial nemas nejake sprievodne komplikacie 🙂
@depi a teraz si vydrzala a bolo to tam juj sa tesim a v dobrom ti zavidim keby už aj ja som bola tak mam ten GS mamatest 10tkovy ten je dobry
@mirkamirkaa no jo ten je asi najlepsi....vydrzala lebo som ani nechcela teraz byt 🙂 ale telo si vybralo samo ....clovek ked na to moc mysli tiez nie je dobre....kolko sa uz snazite ?
@depi este len od 1sept. to neni dlho
@mirkamirkaa to vobec nevadi...nezalezi na tom si sa to niektorej podari za rok alebo tak..mozes bty ta stastna a zajtra to tam bude
baby ktory testik si mam kupit na tehot.. poradte mi
@reni1512 noo, cyklus neposlušný! Od špinenia, čo prišlo týždeň pred predpokladanou MS minulý mesiac nič. Počítala som, že to asi bola MS, to mi teraz v piatok mala prísť ďalšia a ona nikde. Testy negatívne, tak neviem. Asi hormóny. 😒 Kiežby testy nehovorili pravdu! 😀 Ty nič neštrajkuj moja, teš sa, musí to byť krásny pocit! Som s tebou!!!! 😉
@depi dufam dufam bola by som stastna
Mate skusenost s rapiclearom? Ako spolahlivo mozem verit v jeho negativitu 23DC 10DPO?
Teda 11 DPO...ja uz v tom mam naky bordel...
@mirkamirkaa tak a uz len vydrzat do rana..som hrozne zvedaa aj za teba ..drzim palce...
@sarin ja som sa teraz testovala s rapiclearom a v sekunde tam bol duch...ale ostatne baby na neho aj nadavaju ked si tu pozries rozne diskusie....a ze vraj naj je gs mamatest a ja som este skusila z lekarne dr.max ten ich test
Ja som rano testla rapiclear a aj ta kontrolna nabehla az po minute...
baby aha čo som našla, he http://sk.test-tehotenstvi.cz/

@depi ja som sice este len 26DC ale krv žiadna nebola to musim byt nevies ? bez toho to nejde byt tehu?