icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mirkamirkaa
14. nov 2012

@depi ja som sice este len 26DC ale krv žiadna nebola to musim byt nevies ? bez toho to nejde byt tehu?

katka_mis
14. nov 2012

@kotatko1232 no skúšam sem tam, keď má žena ovulku, vraj je mäkký, otvorený a vysoko a keď je po nej, je tvrdý, uzavretý.. ale to je vraj i v tehotenstve...

drobcek11
14. nov 2012

@depi v 13 tt vsetko zatial ok mali sme utz v pondelok babenko bolo riadne aktivne este sa mu aj cikutkalo 😀 ale tak zatial sa drzime akurat dnes som nesla do prace lebo nemozem v sebenic udrzat vsetko ide von 😒

katka_mis
14. nov 2012

@reni1512 ale nie skoro, je to úžasné, veľmi sa teším, že sa vydarilo, určite už máš v brušku bábätko. A uvidíš, všetko dobre dopadne!!!! 😉

kotatko1232
14. nov 2012

@katka_mis no to som nevedela diky za radu.dnes si pojdem skusit.xixi

depi
14. nov 2012

@mirkamirkaa mirka kazda zena je ina a vsetko prebieha inak...vobec to tak nemusi byt ..nemusis spinit vobec, nemusi ti byt zle....ja sa vlastne este ani necitim nejak tehu ale som 🙂 mne tusim test ukazal ducha na 33 alebo 34 den ..ale ja som mavala cyklus jak horny veter 37 aj 40 dnovy....kolko dni si po ovulke???

depi
14. nov 2012

@drobcek11 no krasne gratulujem aj ja 🙂 ....boze na ten ultrazvuk sa tesim ale hlavne aby bolo vsetko ok....a kedy ti zacalo byt zle?? bo mne nic nie je ako keby som ani nebola tehotna ..teda az na prsia tie bolia to je jedine 🙂

mirkamirkaa
14. nov 2012

@depi som 9DPO ja myslim,že to je skoro sak tiež mam take cykly ako ty pises takže serkam ja na test

reni1512
14. nov 2012

@katka_mis juj katka ani sa nam nesnivalo 🙂 DAKUJEM ti!!!! si VELMI zlata!!! ale vies, ze v mojom pripade to nemusii byt take lahucke, treba to dotiahnut do spravneho konca 🙂 urcite dam vediet ako som dopadla a zajtra rano testnem clearblue. Drzim prsteky aj ja!!!!!!!!!!!!!!!!

depi
14. nov 2012

@mirkamirkaa zajtra budes 10 den nie ? to by si teoreticky mohla ked si kupi dobry test...ale je to na tebe...ja som bola taka ze som nikdy nevydrzala...

drobcek11
14. nov 2012

@depi ja mavam pms vzdy takze moje priznaky boli take kadejake viac menej som sa citila ako pred ms ale je pravda ze prsia ma boleli omnoho viacej a pribrala som trosku do pasu inak nic viacej, zle mi zacalo byt v 7 tt a je mi zle az do teraz obcas mam pokoj na dva tri dni a inokedy je mi zle cely cas malo by sa to vytratit alebo aspon zmiernit do 15 tt takze len cakam a cakam 🙂 netrap sa tym ze nemas priznaky ja som sa samej seba pytala ci ja som tehotna ked mi nic neni prsia ma vzdy boleli pred ms ale potom to prislo 😀 v 8 tt som trosku krvacala ale nebolo to vazne dokonca mam obcas aj trosku svetlobledeho vytoku ale to je vsetko ok pokial nemas nejake sprievodne komplikacie 🙂

mirkamirkaa
14. nov 2012

@depi a teraz si vydrzala a bolo to tam juj sa tesim a v dobrom ti zavidim keby už aj ja som bola tak mam ten GS mamatest 10tkovy ten je dobry

depi
14. nov 2012

@drobcek11 no ja podla mudrej internetovej kalkulacky od prveho dna poslednej menstruacie som 5 tyzden a 3 dni...takze na vianoce si uzijem 🙂 ked vravis ze ma to chyti neskor...no tesim sa teda....aspon sa nepreerem zo salatu 🙂

depi
14. nov 2012

@mirkamirkaa no jo ten je asi najlepsi....vydrzala lebo som ani nechcela teraz byt 🙂 ale telo si vybralo samo ....clovek ked na to moc mysli tiez nie je dobre....kolko sa uz snazite ?

drobcek11
14. nov 2012

@depi mozno nie si ta 'stastna' a budes cely cas v pohode neboj 🙂 no tak to si sice na zaciatku ale uvidis ako rychlo to pojde ja ani neviem ako a na buduci tyzden koncim prvy trimester 🙂

mirkamirkaa
14. nov 2012

@depi este len od 1sept. to neni dlho

katka_mis
14. nov 2012

@reni1512 ale určite je to ľahučke, je to jasné ako facka, čakáš bábätko!!!! 😀 Dotiahneš to do krásneho konca! 😉 Zajtra daj fotočku s clearblue!!! 🙂
A ďakujem krásne!! So mnou je to hektické!

depi
14. nov 2012

@drobcek11 no 🙂 ale spon chvilku by som si to chcela vytrpet...uvidime ako to zvladnem 🙂
a kedy mas termin??

depi
14. nov 2012

@mirkamirkaa to vobec nevadi...nezalezi na tom si sa to niektorej podari za rok alebo tak..mozes bty ta stastna a zajtra to tam bude

reni1512
14. nov 2012

@katka_mis preco kati hekticke :D? si neposlusna :D? ci cyklus je neposlusny 🙂?aaale, testy nemusia hovorit pravdu, alebo co ty vies co mi tam ukazuje :D Budem sa snazit pofotit vsetko. Ja dakujem 🙂 tolko som okolo toho hundrala a ked sa to blizi tak zacinam strajkovat :D

reni1512
14. nov 2012

@depi mne sa depi paci tvoj vyrok co mas na nastenke :D ze si davate pauzu a buch si tehulka :D jooooooj :D 🙂

depi
14. nov 2012

@reni1512 no sak toto 🙂 ja som to nechcela teraz pred vianocami a nejak si to ten cervik vybral sam ze sa ohlasi 🙂

kotatko1232
14. nov 2012

baby ktory testik si mam kupit na tehot.. poradte mi

katka_mis
14. nov 2012

@reni1512 noo, cyklus neposlušný! Od špinenia, čo prišlo týždeň pred predpokladanou MS minulý mesiac nič. Počítala som, že to asi bola MS, to mi teraz v piatok mala prísť ďalšia a ona nikde. Testy negatívne, tak neviem. Asi hormóny. 😒 Kiežby testy nehovorili pravdu! 😀 Ty nič neštrajkuj moja, teš sa, musí to byť krásny pocit! Som s tebou!!!! 😉

mirkamirkaa
14. nov 2012

@depi dufam dufam bola by som stastna

sarin
14. nov 2012

Mate skusenost s rapiclearom? Ako spolahlivo mozem verit v jeho negativitu 23DC 10DPO?

sarin
14. nov 2012

Teda 11 DPO...ja uz v tom mam naky bordel...

depi
14. nov 2012

@mirkamirkaa tak a uz len vydrzat do rana..som hrozne zvedaa aj za teba ..drzim palce...

@sarin ja som sa teraz testovala s rapiclearom a v sekunde tam bol duch...ale ostatne baby na neho aj nadavaju ked si tu pozries rozne diskusie....a ze vraj naj je gs mamatest a ja som este skusila z lekarne dr.max ten ich test

sarin
14. nov 2012

Ja som rano testla rapiclear a aj ta kontrolna nabehla az po minute...

misha1986
14. nov 2012

baby aha čo som našla, he http://sk.test-tehotenstvi.cz/