Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@misha1986 a kolko ma sestra rokov?moja sestra este chce pockat 2 roky na babo snad sa mi dovtedy podari otehu
@misha1986 tak dneska som 28DC asi na 32Dc podla aplikacie ale inak dufam,že nie zas na 41DC bo maslak trafi
@mirkamirkaa sestra už má jednu bambulku 5 ročnú, takže chce druhé má 30 rokov a ďalšia má 25 a aj tá sa snaží 😀
@misha1986 tak vy sa vsetky 3 snažite to je super moja ma este len 23 rokov
@hannah_
@misha1986 ahojte baby, tak my sme sa posnazili pred 2mi dnami, lebo som mala ovulku, tak teraz som zvedava ci to bude na ten prvy sup... Manzel sa ma uz vypytuje, ci som tehu, nevie pochopit, ze az tak za dva tyzdne mu najskor mozem odpovedat 😀 inak beriem kyselinu listovu a omega 3 . Alchemilku nepijem, lebo jeden cyklus som skusala a akurat ma to rozhodilo, lebo mi meskala mrcha aj ked som uz mavala pravidelnu....takze radsej opatrne.
@mirkamirkaa no som sa to včera dozvdela, som zvedavá ktorej ssa to prvej podarí 😀
@lemac inak aj ja som nazoru, ze aj s tymi bylinkovy vecami opatrne. Posledny mesiac som neuzivala nic (ani alchemilkovy caj, ani femigard), jedine femibion, a mala som ukazkovy 28dnovy cyklus. Predtym to bolo vzdy viac. Tak bud sa posledny mesiac prejavili ucinky femigardu, alebo tym ze som nic nebrala, tak sa to ustalilo.
@misha1986 omega 3 su nenasytene mastne kyseliny EPA a DHA. Tieto 2 zlozky obsahuju vsetky drahsie vitaminy. Mala by si mat mudrejsie miminko, lepsiu imunitu pre teba aj mimi, lepsi zrak pre mimi a menej alergii. Kedze ja som alergik, mam slabu imunitu a zly zrak, tak aspon nech mimi ma lepsie sance v tychto oblastiach 🙂 . Nechcem brat tie komplexne vitaminy, lebo sa z nich pribera a aj mimi je potom prilis velke. A ja si myslim, ze velke babo zo mna nevylezie, kedze ja som chuda 49 kilova...
@t1na
@reni1512 tak dievcata,dakujem za podporu. Doky este na ultrazvuku vela nevidel, akurat taku milimetrovu dutinku, co by mohla byt embryo,cize pravdepodobne je to zacinajuce tehotenstvo, mam prist v utorok opat,aby mi to potvrdil na100 percent. Ale to spinenie, nebolo nic vazne,aj ked ma dost postrasilo.
@misha1986 tebe samozrejme 😉
@depi ahoj moja ako? vsetko ok?
@lemac Ahoj ja som teraz prvy cyklus pila alchemilku ale ja mam nepravidelnu MS, dlhe cykly niekedy aj 3 mesiace nic tak som zvedava co to so mnou urobi, mozno ten kto ma vsetko spravne by to nemal pit, ale ja viem jedno že vdaka alchemilke som mala ko necne plodny hlien a ovulku
@sjuuzka a už niečo videl ci to je este skoro?
@mirkamirkaa Doky este na ultrazvuku vela nevidel, akurat taku milimetrovu dutinku, co by mohla byt embryo,cize pravdepodobne je to zacinajuce tehotenstvo, mam prist v utorok opat,aby mi to potvrdil na100 percent. Ale to spinenie, nebolo nic vazne,aj ked ma dost postrasilo.
@mirkamirkaa alechemilka je super miri! a tiez vyborny na plodnost je caj gynex! obsahuje vsetko co ma obsahovat a potom ti staci len ten...
@sjuuzka prestala si sama od seba spinit? to je asi normalne trochu spinit ono sa asi uhniezdovalo alebo co
@reni1512 gynex kupim v lekárni? asi aj hned pojdem

@mirkamirkaa a kedy máš dostať? mne dnes začala mrcha zatial len špiním 😖