icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

sjuuzka
16. nov 2012

@mirkamirkaa no zatial len viem,ze je tam ta dutinka,ktora sa vyplni az cca v 7-8tt,dovtedy sa osalim🙂

mirkamirkaa
16. nov 2012

@sjuuzka ja nemam ani toto test biely ako lalia

sjuuzka
16. nov 2012

@mirkamirkaa uz si sa testovala?a kedy?ktory DC?

mirkamirkaa
16. nov 2012

@sjuuzka vcera 27DC 10DPO a nič tak este pockam do 32DC testnem a ked nič tak idem k dokine nech daco so mnou robi

mirkamirkaa
16. nov 2012

@kotatko1232 ahoj to je blud podla mna ja som na to tiež raz natrafila na internete neverila by som tomu

sjuuzka
16. nov 2012

@mirkamirkaa 10DPO som ja este na teste nemala nic az v den mrchy,co je len 5 dni potom🙂takze nezufaj.Mas nejake priznaky?

mirkamirkaa
16. nov 2012

@sjuuzka prsia ma bolia hlavne okolie bradavok, brucho sem tam tak neviem či ešte možem dufat alebo už radsej nie a mala si aj krvavý výtok to uhniezdovaniee?bože keby som mohla este dufat,že možem byte este tehu

kotatko1232
16. nov 2012

@mirkamirkaa newiem ci to je blud alebo nie iba som to nasla tak som to tu dala ale je to dost drahe

mirkamirkaa
16. nov 2012

@kotatko1232 drahe drahe aj podla mna, a ty co ako sa mas?

kotatko1232
16. nov 2012

zatial dobre dnes som ranajkovala vianocku ale az 5 kuskou.som skoro odpadla ze ako vela 😀

sjuuzka
16. nov 2012

@mirkamirkaa no ja som hlavne verila tym prsiam,to bolo take,ze ma boleli snad 3DPO a spinenie som mala 5 dni take jemne,potom nic a aha mrcha neprisla🙂brusko ma stale trosku pobolieva-ze vraj to maternica sa roztahuje🙂

mirkamirkaa
16. nov 2012

@sjuuzka aj mna tak bolie hned po ovulke ale neviem či je to take bolenie ale tak uvidim ved nadej zomiera posledna

sjuuzka
16. nov 2012

@mirkamirkaa presne tak,ja som vytrvalo verila a vyslo to🙂

mirkamirkaa
16. nov 2012

@sjuuzka v dobrom tu zavidim 😀

mirkamirkaa
16. nov 2012

@kotatko1232 takže už ti viac chuti jest to je dobre

sjuuzka
16. nov 2012

@mirkamirkaa si zlata🙂s kazdym dalsim krokom,mam pocit,ze este tolko toho musim prekonat,aby som mala istotu,ze to dobre dopadne...no ono to je asi tak,ze ta malicka neistota je cele tehu.Musim mysliet pozitivne🙂

mirkamirkaa
16. nov 2012

@sjuuzka ano mysli pozitivne

kotatko1232
16. nov 2012

@mirkamirkaa no asi tak nejak

sjuuzka
16. nov 2012

@mirkamirkaa ty taky tak🙂

ivanaliana
16. nov 2012

Ahojte dievcata...dneska 19DC...nasadila som Femibion 800 a kupila testik 🙂 ...ktory vsak necham odpocivat este aspon do 25DC 😉

sjuuzka
16. nov 2012

@ivanaliana ahoj🙂vyborne a s testikom este pockaj🙂

ivanaliana
16. nov 2012

pockam urcite...aj tak by este nic neukazal a bola by som zbytocne smutna.Aj ked to cakanie sa neskutocne vlecie ☹ A tebe Gratulujem 🙂

sjuuzka
16. nov 2012

@ivanaliana dakujem.No vidis,ja som sa tiez ponahlala s testovanim a potom som bola smutna,aj do poslednej chvile(do prichodu mrchy) som verila,ze som tehotna...a vyslo to🙂mas nejake priznaky?

ivanaliana
16. nov 2012

@sjuuzka no dost ma pichalo v prsiach a mam citlive bradavky....ale to uz troska ustupilo.Najnovsie sa mi toci hlava a cekovo mi je divne.Len to moze byt aj tlakom...nechcem si zbytocne namyslat

sjuuzka
16. nov 2012

@ivanaliana mna tiez bolia bradavky,hlava sa mi tocila, ale to som tiez pripisovala skor tomu,ze uz nepijem kavu a mam nizky tlak, teraz si dam sem-tam taku slabucku, bola som unavena, to stale som🙂)a mam strasne chute na kysle,no naopak sladke,co mam velmi rada,teraz nemusim.

ivanaliana
16. nov 2012

@sjuuzka no este ,ze si spomla...idem si veru aj ja daku slabunku uvarit 🙂 A kedy si asi zacala mat taketo priznaky po ovulke?...Lebo mna zacali prsia boliet hned

sjuuzka
16. nov 2012

@ivanaliana prsia ma bolia a malinko narastli asi 2-3DPO,cize od zaciatku🙂a bolia staaale a poriadne🙂este mi doktor aj sexovat zakazal🙂)

ivanaliana
16. nov 2012

@sjuuzkajeeemine...to bude u vas smutku 🙂 ...teraz ked si taka prsnata 😀

sjuuzka
16. nov 2012

@ivanaliana no ved to🙂nejako to vydrzime🙂)budeme musiet 🙂