Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mirkamirkaa ani neviem,povedal,ze mi to teraz neodporuca,asi preto,ze krcok je viac prekrveny a citlivy a moze krvacat 😒
@sjuuzka a to nemozes momentalne?...alebo pocas celeho tehotenstva?
@ivanaliana momentalne,nestras🙂)ach jaaaj,9 mesiacov by som to nevydrzala🙂viem,ze aj kamoska,ktora cakala babatko,musela na cas obmedzit sexovanie.Ale asi to je individualne,ja som ten krcok mala stale taky citlivejsi.
@sjuuzka mne by mozno po tolkom snazeni,celkom aj mala prestavocka dobre padla 😀
@ivanaliana :D my sme mali len 3 pokusy a podarilo sa🙂
@sjuuzka aj my...ale 3x za den 🙂
@sjuuzka aha no moze byt ved on je lekar mal by vediet vsak?
@ivanaliana aj mne 😀 😀 😀 😀 😀
@ivanaliana tak to my by sme nestihali,prerabame byt a moj chlap chodi domov az vecer a unaveny na mrtvolu🙂)
@mirkamirkaa no mal by🙂moj je strasne zlaty,taky srandista.Vsetko mi porozpraval,co sa zatial udialo v mojom brusku🙂
@sjuuzka takže ti vsetko povysvetloval to je dobre
@mirkamirkaa nj, ako v skole na biologii🙂
@sjuuzka 😀 😀 😀 😀 😀 idem obedovat baby
@mirkamirkaa dobru chut 😉
@sjuuzka no tak mi este nesnažilkujeme, začíname až na jar cca marec-apríl, dovtedy chcem stihnúť este nejake vyšetrenia či som v poriadku po ženskej stránke. A aj som chcela trochu počkať nakoľko som vysadila antiku tento mesiac po viac ako 5 rokoch tak chcem vedieť ako sa naštartujem.
@sjuuzka uz som sa zlakla, ze to teraz ked sa kazdej zadari, tak nam zakazu sexovat? hlavne ked sme sa pocas snazenia tak rozbehli? a co potom este ti nasi chlapi? ze najskor maju kooooopec lasky telesnej kazdy den a potom zrazu nist, to je celkom krute :/ tak drzim palce, nech je vsetko ok a mozte sa veselo lubit 😝
Vsak ze vam zakazu pohlavny styk to neznamena ze nemozte ako sexualne zit ci? zle to chapem? 😀
už som tu co robite?
@mirkamirkaa ja už pojdem domkov a celý víkend tu nebudem, drahý ma volný víkend tak sa budem jemu venovať a trošku sa odtialto odreagovať, dalšie kolo robím ovu testy
@mirkamirkaa no skúsim, ved ich nebudem robiť každý deň, približne vtedy keď má byť 😉 no možno sem sem tam nakuknem, ale skôr nie ako áno. v pondelok som tu na koni 😉

@sjuuzka prečo sexovat zakazal?