icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

misha1986
16. nov 2012

@mirkamirkaa ja už neviem čo robiť aby to vyšlo

sjuuzka
16. nov 2012

@bubich dakujem🙂tak ja si myslim,ze je to len docasne.Ved v tehotenstve to vraj ma svoje caro🙂zena je cela nejaka citlivejsia🙂

mirkamirkaa
16. nov 2012

@misha1986 okik tak v pondelok

mirkamirkaa
16. nov 2012

@misha1986 este si len prvý cyklus skusila to neni dlho neboj to pride urcite ja tomu verim

misha1986
16. nov 2012

@mirkamirkaa ok, ved tu máš s kým písať 😉 ok v pondelok, utekáááááááááám-pekný víkend

misha1986
16. nov 2012

@mirkamirkaa máš pravdu, ešte som nevedela čo a a ko, teraz už viem - takže to musí vyjsť 😉

mirkamirkaa
16. nov 2012

@misha1986 vyjde neboj určite budem na teba myslit a držkat ti prsty pa

zabka888
16. nov 2012

@misha1986 ja som mala bolesti v podbrušku asi 2 týždne a aj kríže ma boleli a včera ma seklo 😒 noc hrizná ani pohnúť, tak som ráno išla ku gynde, tam všetko v poriadku, tak obvodný zhodnotil že kríže ale poslal ma aj na sono brucha, tam tiež všetko ok 😉 len som nešťastná lebo mi dal lieky, nie sú to síce antibiotiká ale nejaké proti zápalu a bolesti a neviem či sa možeme snažilkovať teraz 😒 😖 a zrovna mám pred ovulkou 😠

t1na
16. nov 2012

@misha1986 nie nechystam sa robit ziadne testy...trosku potrebujem volnosti a mysliet na to co najmenej..aj ked je to tazke

t1na
16. nov 2012

@mirkamirkaa ano budem tu 😉

zabka888
16. nov 2012

@kikasi nooo moja už som doma z vyšetrenia.. včera večer ma seklo, noc hrozná ani pohnúť, tak som ráno išla ku gynde, tam všetko v poriadku, tak obvodný zhodnotil že kríže ale poslal ma aj na sono brucha, tam tiež všetko ok len som nešťastná lebo mi dal lieky, nie sú to síce antibiotiká ale nejaké proti zápalu a bolesti a neviem či sa možeme snažilkovať teraz 😒 a zrovna mám pred ovulkou 😠

mirkamirkaa
16. nov 2012

@t1na okik a co robis? ty mas už ms vsak?ja este nic som 28DC

zuzana0612
16. nov 2012

@kikasi ja chcem mm mame a sestrám kúpiť poukážky darčekové na nákup spodnej bielizne. objednávajú si z astratexu tak to im kúpim a ešte k tomu nejaké sprcháče, prípadne inú kozmetiku. jedna jeho sestra robí s marcipánom torty, tak jej možno niečo z tých vypichovačiek alebo vzoriek. drahému ..... hmmm potrebuje pyžamo, nejakú teplákovú súpravu a chcela som také skladacie autíčko, čo si postaví a potom to aj jazdí na dialkové. chlap je večné dieťa, tak chápeš, jeho to poteší. môjmu bratovi a jeho nastávajúcej neviem, ich sa musím opýtať, s nimi to takto máme, že čo potrebujú a čo my a tak si kupujeme. rodičom, to sa dohadujem väčšinou s bratom a kupujeme im niečo väčšie spolu. ale ak sa nedohodneme, tak asi mikrovlnku, hodila by sa im nová. našej babke nejakú drobnosť, väčšinou jej čaje kupujem alebo tielka, šatovku... a drahého tete a jej priateľovi chcem kúpiť peňaženky. no a to je tak všetko zatiaľ, iné ma nenapadá. ja mávam skoro pokúpené darčeky.
teraz je asi celkovo také lepšie obdobie, lebo aj ja mám optimistickejšiu náladu.

briasr
16. nov 2012

@sjuuzka dakujem

t1na
16. nov 2012

@mirkamirkaa ano uz mam, uz nech je po, aby sme zase zacali snazilkovat 😉 a ty ju kedy cakas?kedy myslis ze dojde?

depi
16. nov 2012

@ivka219 no tak to mame par dni po sebe 🙂 som rada aspon mam s kym zdielat strasti a radosti na MK 🙂

lenkaa33
16. nov 2012

ahojte, tak sa pripajam k teme snaziliek aj ja ...... zatial sa nedari, ale uz som konecne po vysadeni antikoncepcie zacala ovulovat 😉 .... aj ked tento mesiac sme ovulaciu 'prepasli' ... takze teraz cakat na dalsi cyklus .... 😖

katka2309
16. nov 2012

@lenkaa33 ahoooj 😉 vitaj....drzim palce, nech sa skoro zadari...ako dlho si uzivala HAK? ja som vysadila na zaciatku oktobra po 8 rokoch....prvy cyklus bol neuspesny, ale zato mrcha prisla nacas ako hodinky, ale neopustila ma 8 dni 😖 ...som skoro umrel....ale aspon, ze prisla 🙂

lenkaa33
16. nov 2012

@katka2309 ahooooj 🙂 , tak ja som brala antikoncepciu 4 roky, brala som Yasmin, potom som vysadila asi na 2 mesiace a potom som brala opat asi 2 mesiace a potom som opat vysadila a odvtedy sa snazime .... zatial neuspesne. snazime sa od augusta, prve tri mesiace som nemala ovulaciu. teraz uz ovulujem vraj. 🙂 , aj teraz pred par dnami som, ale zial manzel bol prec prave v den ovulacie ( teda myslim si , ze to bola ovulacia ) takze zrejme mam pred sebou mesiac cakania. iba ak by som mala nejake stastie.... a ty ako? snazite sa? mas ovulaciu? mne tiez prisla mrcha nacas, ale mala som ju iba 3-4 dni, tak ako aj ked som brala HAK

katka_mis
16. nov 2012

@lenkaa33 poznám ten pocit, keď ovuluješ a manžel nie je doma. To je blbé, môj chodí na týždňovky!
Inak držím prsty!!! 😉

lenkaa33
16. nov 2012

@katka_mis no ozaj blbe .... hlavne, ked z celeho mesiaca treba odchytat ten spravny den .... ten moj je stale rozlietany a ked je aj ' doma' , velakrat pracuje dlho a stres z prace .... 😕 drzim palce aj tebe.... 😉 ako dlho sa snazite?

katka_mis
16. nov 2012

@lenkaa33 presne ako vravíš, môj chodí na týždňovky a nemusí sa podariť vychytať kvalitnú ovulku, napr. ako dnes... ☹ taktiež je v strese. Začala som brať i femigard, alchemilku a macu (to pije i manžel).. ale čo to pomôže, keď nie sme spolu v správny čas!
A ďakujem pekne! 🙂 My sa snažíme od svadby, tj. od konca mája tohto roku.

simonk_a101
16. nov 2012

@misha1986 🙂 ahoj, tak som tu

katka2309
16. nov 2012

@lenkaa33 ...to ja som taky expert, ze som predtym ani netusila kedy su plodne dni a kedy je ovulacia 😀 😀 😀 😀 ...tak matne tusim, ze ovulujem - mam tupu bolest v podbrusku okolo 13,14teho dc - tento mesiac je to este iba druhy snazivy cyklus, takze este nemeriam bazalnu teplotu, nerobim ovulacne testy....ked tento mesiac nic, pojdem na to viac vedecky 😀 ....iba uzivam kyselinu listovu a viac sa o seba staram, vylucila som alhokol a snazim sa obmedzit kavu, aj ked iba so striedavymi uspechmi....a samozrejme sme zintenzivnili babymaking proces 😉 ....co si manzel iba pochvaluje 😉 ...a absolvovala som generalku u gynekologicky.

simonk_a101
16. nov 2012

ahojte, ja som si vcera robila test a vysiel mi dusik ( robila som ho po obede asi o 14:00), dnes som robila vecer o 19:30 a vysiel mi znovu dusik ale ta druha ciarka je inde ako ta zo vcera.... moze sa objavit druha ciarka aj blizsie alebo dalej od tej prvej??? urobim este rano posledny a uvidim .... dufam ze nejde o mikropotrat :(
mate niekto skusenosti? myslite ze mozem byt tehotna? bolia ma prsia aj v podbrusku

katka2309
16. nov 2012

@simonk_a101 gratulujem k testu 🙂 ...podla mna to vyzera nadejne, ja by som si asi skusila urobit digitalny test, vraj su dost spolahlive...drzim silno prsty

simonk_a101
16. nov 2012

@katka2309 🙂 myslis?dakujem. ja si tiez myslim ze to HCG tam je, len sa strasne bojim aby to vsetko dobre dopadlo 😒 a pruzok uz len neslabol.... vy sa ako dlho snazite?

katka2309
16. nov 2012

@simonk_a101 urcite to bude v pohode, neboj 😉 ....my sa snazime iba od zaciatku oktobra, takze teraz je to druhy snazivy cyklus.....na zaciatku mi dobre sibalo, minula som viac ako 30 eur na testy a skusala som dobre ze nie kazdy den, ci sme uz tehu 😀 ...co sa da robit....tak som sa uz ukludnila a teraz si ten babymaking proces aj uzivam....vy ste sa ako dlho snazili?

simonk_a101
16. nov 2012

@katka2309 :D :D :D .... a aky test odporucas? ja ani neviem ako dlho... prve vyslo na prvy sup- hned ked sme si povedali ze chceme vyslo to, ( ale skoncilo to zle) a teraz tak cca 3-5 mesiacov.... museli sme mat pauzu pol roka, ale myslim ze sme sli naplno uz po troch mesiacoch, takze tak

katka2309
16. nov 2012

@simonk_a101 hmm tak to mi je luto, ale verim, ze teraz pojde vsetko ako ma, neboj.....neviem ake mam odporucat testy, lebo ja som este nenasla taky, co by mi ukazal pozitivny vysledok 😀 😀 😀 ....ale vraj clear blue su dobre, citala som na forach, ze su dost spolahlive....a baby pisali ze aj mamatest 10 je dobry....poskusaj, das vediet 😉 ....citis sa dobre? ja som mala prvy mesiac asi vsetky tehotenske priznaky o akych som sa docitala, len skoda, ze iba v hlave 😖