Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mirkamirkaa v lekárni. skús gynex ked ten femigard rozhadzuje cyklus a ten zinok si isto kúp, ja som ho jedla aj pred antikou, bo som mala nepravidelnú a upravila sa mi 😉
@misha1986 musim zavitat do lekárne zajtra len nechmrchata dojde aby som to vsetko vyskusala este 😉 a to si pisala že ten zinok aj sex. tuzbu posilnuje vsak?
@19mirka24 nie si tehu? sprav test nech vieme 😉
@mirkamirkaa velmi ma to laka ale este odolavam nech potom nie som zbytocne sklamana ... stanovili sme si s manzelom piatok ... ale obaja mame stale to nutkanie nech sa testnem 😅
@mirkamirkaa áno aj to, posobí na správnu funkciu pohlavných orgánov a u mužov aj sex. túžbu ale aj u mna 😀
@19mirka24 ved hej aj ja cakam do piatka ale ja možno dovtedy dostanem
@misha1986 to ja potrebujem lebo niekedy sa mi nechce 😉
@misha1986 kazda zena moze mat ine priznaky, pisala som si s dvoma snazilkami teraz uz tehulkami a ich prsia vobec neboleli ani sa im nezvacsili, je to velmi individualne
@mirkamirkaa tak to su aj aj priznaky takze tazko povexat ale rozhodne drzim palce aby ti to vyslo, ktory mesiac sa uz snazite?
@tanickaskorokubikova teraz konči 3 masiac v decembri pojdeme do 4 ale ja myslim že do pol roka v pohode otehu vsetky sak sme zdrave
@tanickaskorokubikova a ty Tanička s Moon sa kolko snažite vyste tu boli predomnou vsak?
@mirkamirkaa no ja tiez tak presne a monicka stvrty myslim 🙂 tiez tak ratam do pol roka 🙂
@tanickaskorokubikova určite do pol roka ja tomu verim že budeme tehu, možno aj skor 😉
@mirkamirkaa tak u teba to vizera velmi nadejne, neurobis zajtra rano test? kedy si si robila naposledy?
my sa snazime teraz od oktobra...myslela som si ze to bude sup sup hned ale ako citam tak ani nie....
@mirkamirkaa ahojky, tak mrcha ete neprišla??
Ahojte zienky,dneska som natrafila na tuto stranku a paci sa mi ze Tu pisu rozumne zeny Nie ako na niektorych forach ktore som mala Tu cest navstivit... Tak my sa s manzelom snazime vyse roka popravde som uz Reichs znepokojena. A Krimi vsetkemu mi včera prisla "mrcha" ... Doktor mi nerobil zatial ziadne vysetrenia zo slovami ze este pockame,asi bude lepsie ked Ho zmenim ci? Vsetkym snazilkam drzim palceky!
@kekezka ahoj vitaj u nas....no tak ja by som doktora zmenila uz urcite....moja doktorka povedala, ze 6 mesiacov nebudeme nic riesit, ale ze keby nic, tak zacneme na to ist vedecky 😉 ...uvidime, nakolko je to este len druhy snazivy mesiac, ale rok by som necakala len tak....a to sa este tvari, ze nechce nic robit ani po roku 😠 ...drzim palce pri vybere dalsieho a lepsieho dokyho 😉
Taaak mrcha na ustupe dnes vecer bude pelemele 🙂
@misha1986
@mirkamirkaa Cawte babeny tak ta mrcha stale nedosla ... ak nedojde ani zajtra rano robim testik 😀
jeee baby aha co som nasla 🙂) http://www.libise.eu/2012/06/unikatni-zabery-od...

@tanickaskorokubikova nic mi neni len ma boli brucho a kozy to ja urcite dostanem verim tomu 😉 len ma to tak natahuje