Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@misha1986 ty si už 11DC bože ja este len 3DC 😀
@moonica aj mne naplanujte kedy
@mirkamirkaa
@misha1986
@sunshine5 no Petulka moja, musime im pomoct ! :D
dnes som mala ovu test biely ako sneh... :( a to som cakala ze uz mi ukaze ovulku.. 😠
@mirkamirkaa
@misha1986
@sarin o o to cele podla sunshine a teraz uz aj mna spociva v tom,sex treba mat kazdy druhy den okolo ovu. a sex nie v den ovu. takze ak napr.mate ovu na 14ty den, tak sex 11,13,15,17DC 🙂 len kedy mate ovu musite vediet .. najdolezitejsi tam bol ten sex na 13DC 🙂 neviem ci to nieje hovadinka, ale nam to tak vyslo. ked som kazdy den, tak z toho nebolo nic... S hlavne baby.... som sem vtedy nechodila, nepozorovala sa, nemyslela na to.
moja 42 rocna kolegyna otehotnela pri nehode... ja asi skolabujem z tohto.. neni to ironia osudu toto? 😠
@moonica no musim skusit aj ja tak som zvedava ci to vyjde ale aj keby nie tak po novom roku určite 😎
ja som dnes 15 DC a stale cakam kedy bude ovu, robim ovu testy a dufam, ze dnes uz bude velmi silna ciarka 🙂
@moonica urcite je vsetko v poriadku 🙂 piatok neni skoro na dokiho? dobre tak to sa tesim ze mi naplanujete 🙂
Ahojte baby, takze po prvom mesiaci snazenia, 28DC a test negativny. Vo stvrtok ocakavam menstruaciu, takze nedavam tomu moc nadej, lebo akurat som aj ochorela. Trocha som sklamana. ☹ Ja som dufala, ze to pojde hladko, ach jaj
baby co mate skusenosti s ovu testami.,.. ked ukaze znamena ze na 100%prebehla, alebo len telo dalo pokyn.. a prebehnut nemusela?
@sarin ked je pozitivny, este len ovulacia bude... do 12-72 hodin... (v ojedinelych pripadoch nemusi; takisto je dolezite, ci test bol naozaj silne pozitivny alebo mu nieco chybalo)
@tanickaskorokubikova asi je skoro... ale aspon mi vezme krv a podla hodnot hcg pozrie ci je to ok na poriadne tehu... teda dufam, je mi jasne,ze na sone nic neuvidi 🙂 Tanicka pockame ci MS vobec dostanes a ak ano, potom ta naplanujeme ! 🙂

@tanickaskorokubikova zlaticko viem ako sa citis... ako minuly mesiac ja... ale neviem ci toto je vyhra insc ja sa tak strasne bojim... som v takom strese v noci spat nemozem.. rozmyslam preco nemam este tmavsiu ciarku a ci to nieje malohcg ci to nebude mimomat. proste strasneeee. snazim sa naladit pozitivne,ze vsetko bude v poriafku. v piatok som objednana k doktorovi. Neboj este nieje nic stratene a buduci mesiac ti naplanujeme kedy sexik ako mne sunshine, ona je v tom expert ako plodit deti :D