Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@momamo jasne maminke sa to už hovori ľahko čo? 😀 😀 😀 😀
@nativanativa a už si dostala mrchu? 😒
@vardzikova nie , ale uz spinim pomalinky
@nativanativa jaaaj tak aspon už pride a môžte další mesiac snažilkovať 😎
@nikinka1111 a ty sa moja ako citiš? drobček ako? 😀
@vardzikova dne v pohode, fazuľka ešte asi spinká 🙂 . v piatok od poobedia som mal dosť silné bolesti v brušku ako na mrchu, až som sa bála. ale v sobotu do obeda to prešlo.
@vardzikova 🙂)) neboj urcite to raz pride ...🙂) Ked nie tento mesiac tak na buduci neboj v roku 2012 budes uz urcite maminkou🙂
@vardzikova co ja ako? az buducu stredu by som mala dostat a urcite dostanem aj s meskanim.
azzura: aj my sa snažíme už cca rok, zatiaľ je to ☹
@carie32 použivam, pozri mi v galerii aky som mala ukazkovy. To ja mavam furt taky, ale nic z toho aj si meriam BT http://www.fertilityfriend.com/home/3931d6
dievčatá, ktorý to deň po ovu by mala prísť MS? 10ty -14ty?
@azzura ozaj ukážkový... no čo sa to deje?? nerozumiem 😖 ja teraz meriam prvý krát teplotu, tak uvidím či graf vôbec zaznamená ovulku... lebo sa mi zdá že asi u mňa neprebieha... naposledy boli všetky ovu testy (dokopy 7 kúskov) negatívne... a po pravde ani moc neviem, kedy ich začať ocikávať kvôli dlhým cyklom... no čo už... čas ktorý nám dal doktor už pomaly vyprší tak to budem riešiť s ním...
azzura, carie32: bola som na vyšetrení zatiaľ iba ja, zistilo sa, že mám malé folíky, tak už to "liečime", tento cyklus narástli 2 pekné dominantné, tak uvidíme, či sa chytia... a v novom roku pôjde asi mm na spermogram ešte, pre istotu.....
mrcha má príjsť v nedeľu, minulý víkend bola ovu, tak uvidíme 🙂
aknedz: ja mám doma kalendárik a počítam 😀 na 12. deň po predošlej som bola na folikulometrii, zmerali folíky, dali mi pregnyl /injekciu na uvoľnenie vajíčok/ a mali sme cca 36 hodín na snaženie, lebo bola ovu.... najbližšiu mrchu mám 18.12. dostať, keď si pripočítam 28 dní od prvého dňa tej predošlej 😀 ale väčšinou býva mrcha do 14-16 dní po ovu.....

@nativanativa ach jaj ☹ ☹ ☹ tak nabudúce.