Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@zuzana0612 jej..tak som rada, ze mate tu vodu hotovu, sice som to nezazila..ale viem si predstavit, ake to musi byt priserne. my to berieme ako samozrejmost vsetko..a ked to zrazu neni, no viem si predstavit. no veru, manzelik pracuje uz..a mne dnes dorazila ms- potvora jedna - tak by som sa mu chcela postazovat.. 😒 , ale musim si na neho pockat. ale je to tak dobre..ked skonci, tak mm bude mat volno. tak tak..to poznam, aj moj mm to tak ma...na telefone stale, ale on si nestazuje.. 🙂 . veru tak..hlavne ze mame pracu..a co to nasetrene, lebo dnes je to tazke. pozeras Panelak.. 🙂 ? ja tiez...
@bubich som rada, ze nas je viac takych..presne ako hovoris, ja mam brusko tiez ako nejaky 4-5 mesiac..a je mi to dost trapne uz..dnes mi dorazila mrcha, takze vsetky nadeje prec.. 😒 ..a teraz neviem, co s tou kyselinou listovou..lebo to brusko ma fakt trapi..neviem, ci aj neist k doktorovi...ale to je asi hlupost, nie? ale som z toho nervozna.. 😒
@hannah_ moja a čo tak dlho v práci??? aj moj manžel sa vždy teší a aj on mi chodieva z práce okolo 22, naštastie nie každý deň, ale stíhame ak nie tak ráno 😀 tebe to tento mesiac vyjde 🙂 ozaj a tie ovu testy si robila tento cyklus prvý raz??? a boli čisté ked nebola ovulka??? lebo býva aj slabunká čiarka a ked je ovu tak musí byť silná ako kontrolná alebo silnejšia však??? a ked je náhodou anovulačný cyklus tak neukáže ??? díky
@misha1986 jeeej...ty vies tak pekne povzbudit 🙂 uz robim treti mesiac testy...a ciarku tam mam vzdy, niekedy slabsiu a par dni pred ovu silnejsiu. Ak chces mozem ti potom poslat foto, ked budem doma. A presne tak ako vravis, musi byt silnejsie ako kontrolna, vtedy sa hlasi ovu 🙂 Co som sa docitala, tak test ti vyjde pozitivny (teda silny), ale to este nemusi znamenat, ze folikul naozaj aj praskne :( cize ci o bol anovulak asi nezistis.
A vela roboty, lebo v januari nam pride velka kontrola, tak treba dorobit vela veci este do vianoc :(
@hannah_ ja si myslím, keby bol anovulák tak mi tá čiarka nenabehne taká silná a možno žiadna.... no dnes mi ten doktor nedal žiadne infošky, ale ja si myslím že jeden z tých folikulov narastie a bude ovulka, ked tam ich bolo viacej 😉 určite príde ovu neskor, tak preto ešte neboli také velké a žlté teliesko tam ešte nebolo, takže ani po ovu nebolo, jedine ak by som už bola tehu, ale to isto nie
@misha1986 aha moja, mne podla jonasa vyslo 2 dec ze sa mame snazit to budem 9DC takze to je urcite blud neverim tomu on akoze podla dat a hodiny narodenia a mesta naroden hia vie kedy mas plod ny den? sak to je sisi trochu ci?
@mirkamirkaa no mojka možeš mať ovu aaj na začiatku, čo ty vieš??? mne sa to tiež zdalo šiši, ked som to aj minulý cyklus pozerala, ale tak mohlo byť akurát sme sa užž tak neskoro nesnažili..... ja idem robiť tie ovu testy!!!!!! aj ked tá BT je najlepšia, ale to sa mi nechce každé ráno merať, čo som šišiši????
@moonica Pripájam sa k vám, aj ja mam 23 a 24 budem mať v juni 🙂
@tanickaskorokubikova Pripájam sa k vám, aj ja mam 23 a 24 budem mať v juni 🙂
@kikasi @sarin @rica1 ja budem mať za týždeň 32. rôzne okolnosti a záležitosti nám nedovolili mať detičky skôr..... tiež si hovorím niekedy, že som stará..... ale nemôžeme to vzdávať. každý je tak starý, ako sa cíti 😉
@kikasi mm má tiež prácu, ktorú si asi vždy prial, proste jeho vysnívaná. je to dobré, keď ich práca baví. a ja som tiež staršia, mm má 29. budúci rok bude mať 30
@kikasi moja tak to ma mrzí ☹ no my sme sa boli dnes objednať na vyšetrenie u urologa a na spermiogram (koli tomu vysokému prolaktínu) a sestrička nám povedala, že lieči sa to liekmi ale že ked to už nejde tak že sa to rieši umelým oplodnením ☹ takže sa mi zrútil svet, síce ešte nemáme výledky ale predpokladám že spermiogram dobrý mať nebude,,tak sa strašne bojím čo nás čaká 😢 ani vo sne by ma toto nenapadlo ☹
ahojte, mozem sa k vam pridat? 🙂 potrebovala by som pocut vas nazor. s manzelom sa snazime o dietatko uz 11 mesiacov, ale nejak sa nedari. 23.11. som mala dostat mrsku. no namiesto toho som 25.11. mala len take cosi ako spinenie, nebola tam jasna cervena krv, a to spinenie trvalo 1 a pol dna. bolo uplne slabe. Pred spinenim aj pocas neho som mala taky natahovaci hlien, akokeby plodny. neviem, ci to mam pokladat za normalnu mrchu, alebo co. test som si robila, ale vysiel negativny. V tomto cykle mi lekar robil aj folikulometriu v 11. DC, ale povedal, ze dominantny folikul nevidi. Je mozne, ze sa mi ovulacia posunula na neskor a tym padom by ani test este neukazal? bol by to teraz asi 11 den od posledneho styku. ak viete niekto poradit, dakujem vopred. inac beriem duphaston od 15. DC do 24. DC, takze ms mam po nom pravidelnu.
dnes 26 DC....snazilkovanie poctive....priznaky ziadne....ak neratam vyhadzane pupaky na brade 😖 ....ale aj tak som zvedava ci to nahodou predsa len nevyslo 🙂
Ahoj ahoj 🙂 aj ja patrim medzi prvosnazilky 🙂 zacali sme v maji tohto roku a tiez zatial nic,uz si z toho ani hlavu nelameme a nechavame tomu volny priebeh 🙂 snad sa nam uz coskoro zadari 🙂
@vcielka_majenka ahoj jasné že sa môžeš pridať 🙂 aj ja som bola včera u dokiho a tiež mi nevidel žiadny dominantný folikul a to som bola včera 13 DC, ja mám ovlu asi neskor len mi treba zistiť kedy........inak aký dlhý mávaš cyklus??? ja naposledy 33...... to špinenie mohla byť ovulka- niektoré baby pri ovulke majú také špinenie pri ovu, a aj ked tam bol ten naťahovací hlien.... no ale mohlo to byť aj uhniezdňovanie .... mrcha ešte nedorazila odvtedy????
@misha1986 včera som bola v lekárni v jednom nákupnom centre a som si išla kúpiť ovu testy tie isté čo minulý mesiac , a hovorí mi že 6,30€ sa na ňu kukám, minulý krát som ich kupovala u nás v meste v jednej lekárni a tam stáli iba 4,20 5 kusové.. takže ono sa zdá ale do peňazí to ide a včera mi núkali aj na tie sliny a stálo to 10€ tak ešte tento cyklus skúsim tie prúžky a potom asi na tie sliny ak sa to nepodarí, a inak stou BT ja som bola na to tiež lenivá ale teraz v nočnom stolíku mám teplomer a ráno predtým ako vstanem tak odmeriam, len mi to vychádza bez zmeny stále 36,9 tak ja neviem čo to ...
@rica1 tak si aj minulý mesiac robila ovu testy???? ja dnes kúpim a začínam, som 14DC tak to akurát, bo včera doki ešte nevidel dominantný folikul- a možno tento mesiac ani nebude ☹ ale nevadí, skúsim tie testy 😉 a merať si začala teraz???? kolky DC si dnes, aký dlhý cyklus máš???
minulý mesias som presne 12.11 bola u doktora na kontrole lebo predtým mi MS meškala a dostala som vyvolávačku po vyvolávačke som aj hneď dostala do dvoch dní, toho 12.11 mi doktor povedal že na pravo je folikul a má 13mm a som sa ho pýtala kedy je najlepšie začať skúšať on hovorí tak okolo 15.11 takže o tri dni , takže ovutesty som začala prvý robiť 14.11 to vyšla slabučká čiarka, 15.11 tiež slabučká čiarka , 16.11 tiež slabá taká istá ako tie dni predtým, hlien som ale už mala po všetky tieto dni, no a 17.11 ma veľmi na tej pravej strane bolelo aj hlien bol silnejší tak som si urobil test a čiarka bola z tých dní najsilnejšia ale nebola silnejšia ako testovacia 😝 tak som to ale aj tak vyhodnotila že asi to bude ono , ale sex bol každý z týchto dní okrem 14.11 🙂 takže takto sme my začali prvé snaženie, predtým minulým mesiacom čo mi prvý krát krámy meškali som mala MS vždy cyklus 28-30 dni teraz som 30DC a krámy nič cez víkend pobolievalo brucho ale teraz už nič, a včera som skúšala urobiť jeden ten ovu test lebo ževraj aj on by mohol ukázať tehotenstvo ale biely ako sneh bol.. a tak som začala včera prvú lyžičku femigardu aspoň nech sa mi tie krámy upravia :( ale ak budú meškať viac ako 5 dní pôjdem zas k doktorovi, a čo sa doktora týka tak ja to budem riešiť už po troch krátoch ak by sa nedarilo predsa len mám 29 a čakať nebudem a ak doktor nebude spolupracovať tak ho vymením 🙂
@misha1986 a merať som začala od 17.11. každý deň predtým ako vstanem, len ma zaújma keď celú noc ležím a treba mi ráno prvé ísť samozrejme na Wcko cikať že či to treba merať úplne pred vstaním alebo by som mohla ísť chytro na wcko a potom zmerať lebo aj to tam môže hriať nie 😨 to som asi blbosť napísala ale kto sa má v tom vyznať 🙄
@rica1 moja ty si aspo vedela že tam máš väčší folikul, no mne povedal že tam dominantný nevidí ☹ ale videla som ich tam a aké velké boli neviem..... ešte môže dorásť si myslím...... no a sex ste mali aj toho 17.11??? a aj po nom??? možno vám to vyšlo 😉 no to meranie BT neviem, ale isto by som sa šla aj vycikať predtým 😀

@hannah_ ozaj a ta BT nevieš kde sa meria?????