icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

azzura
12. dec 2011

@vardzikova jasne, mysli na to ze nepride 🙂

vardzikova
12. dec 2011

@nikinka1111 a to kedy si stihla? 😀 😀 😀

azzura
12. dec 2011

@vardzikova super, tesim sa. A ty si uz po laparke, takze by sa mohlo vydarit ...uz ti nic nebrani....takze moja pozitivne mysli a nepripustaj si ze bude mrcha, lebo ona svonucha nebude !!!

carie32
12. dec 2011

@azzura hmm tak uvidím.. už mám ovu testy v kabelke, musím ich potichu prepašovať do kúpelne 😉 ja ti neviem podľa tej teploty, dneska som 10 DC a stále je dosť nízka kuk sem: http://www.fertilityfriend.com/home/38cdc1
moc múdra som z toho zatiaľ neni, ale tak hádam za týždeň sa to nejako vyfarbí... myslíš že už mám začať ocikávať alebo je ešte zbytočne skoro? ja viem že trošku od veci otázka, ale ja fakt neviem kedy by tá ovu mohla byť ☹

nikinka1111
12. dec 2011

@vardzikova no poslenú ms som mala 8,11,2011, takže teraz začínam 5tt

carie32
12. dec 2011

@aknedz super! tak to si nenechám ujsť 🙂 a ozaj chcela som sa spýtať ako dlho si brala HAK?

vardzikova
12. dec 2011

@azzura uplne sa sustredim 😕 😀

azzura
12. dec 2011

@carie32 ono pred ovulkou klesne teplota a potom stupne. Skus sa riadit podla tej tabulky co mas v letaku ovu testov. Ja som si robila na 10 DC a nebolo nic a potom som robila az o dva dni a uz bol krasny a potom zacal slabnut. Pred testovani 2 hodiny nic nepi, aby sa ti v tele ten hormon moc nerozliedil a neuvidis nic. Ja som prvy krat tiez maturovala, ale dojdes do toho a tak isto aj pri merani teploty.

vardzikova
12. dec 2011

@azzura ja som po laparke už mesiac , tak snažilkovali sme sa riadne takže mohlo by z toho niečo byť ... chcem aby z toho niečo bolo 😠 😀

azzura
12. dec 2011

@vardzikova to sa mi paci 😀 😀 😀 .

vardzikova
12. dec 2011

@nikinka1111 a ty si prišla v ktorom TT nato že si tehu?

azzura
12. dec 2011

@vardzikova Bude, po laparke je najvacsia pravdepodobnost otehotnenia. Aj ja sa snazim, a pritom viem ze asi z toho nic nebude, ale teraz to neberiem tak hrozostrasne ale clovek nikdy nevie. ale po laparke vo februari to budem brat oosbne ak sa mi nepadari.

nikinka1111
12. dec 2011

@vardzikova 4 dni pred očávanou ms. 2,12, som mala pozitívny test 🙂

nativanativa
12. dec 2011

@vardzikova no mne je pre istotu z tych krcov az na grcanie 🙄 🙄 😠 😠 😢 😢

aknedz
12. dec 2011

@carie32 Hak som brala 7 rokov, prečo?

vardzikova
12. dec 2011

@azzura uvidime ... ja davam tomu take max.4 mesiace a dufam že do vtedy budem tehu 🙂 a ty ideš vo februari na laparku? čo maš nepriechodne vaječniky?

vardzikova
12. dec 2011

@nikinka1111 i ja dufam že sa bude čoskoro vytešovať z // 😀 😀 😀

carie32
12. dec 2011

@aknedz pretože aj ja som brala dosť dlho HAK a momentálne sa mi cyklus nejako nechce dať do normálu...tak som chcela vedieť že ako to prebieha u teba? všetko je OK? aké dlhé mávaš cykly? od vysadenie HAK v auguste tohto roku mám takéto cykly: 40 DC, 42 DC a teraz posledný 66 DC 🤐 🤐 🤐

vardzikova
12. dec 2011

@nativanativa moja viem že som sa už pytala ale ako dlho sa snažite? a na laparku ta neposielal doky? 😖

nikinka1111
12. dec 2011

@vardzikova určite ano. a možno aj tento cyklus ešte. nič nie je stratené možno si mala neskôr ovu

nativanativa
12. dec 2011

@vardzikova no od tohto cyklu to bude 10 mesiacooov , uvazujem nech ma tam rychlo objedna ...inak to nevidim 😖

vardzikova
12. dec 2011

@nikinka1111 ja som ju mala skôr veeľmi dlhu 😀 😀 na buduci mesiac nedam manželikovy už vôbec vydy 😎 😀 chnuť

azzura
12. dec 2011

@vardzikova hej, idem 1.2.2012 na laparku, neviem ci mam alebo nemam nepriechodne vajcovody. Proste lekar ma tam poslal, ako posledny krok co este treba vysetrit, ked sa furt nedari

aknedz
12. dec 2011

@carie32 a ako dlho si ty brala? Ja som brala nizkohormonalne, najskor 5 rokov Novynette a potom 2 roky Yaz - ta by mala najviac kopirovat cyklus, lebo ma viac tabletiek - berie sa vkuse a nedavaju sa pauzy....No ja som este len v oktobri vysadila, takze prvy cyklus presne 28 dní a teraz som mala este len na 23tí alebo 24tý den ovuláciu, takže teraz som 33DC ale mam len 10 dni opo ovu. Dufam, ze sa to nemieni teraz predlzovat... 😠 najradsej by som bola tehu 😉 neviem, to ze mam ovu som zistila nahodne pri preventivnej prehliadke u dokiho, tak odporucil vecer si otvorit vinko a vyuzit to 🙂 zlaty....no tak cakam, ci sa to podarilo...

carie32
12. dec 2011

@aknedz dosť dlho som ju brala. bez prestávky tých 7 rokov určite, a brala som Belaru a predtým aj iné druhy.. tak to ti pekne naskočil cyklus, potichučky závidím 😅 a u toho lekára že aká náhoda! tak sa hádam zadarilo 😉 držím palce 😉

vardzikova
12. dec 2011

@nativanativa tak treba povedať dokymu nech to už neodklada, najlepšie je čo najskôr

farasha
12. dec 2011

@azzura Ahoj.Ja viem.Boli samé guličky a v jeden deň,ked aj podľa výpočtov mala začať OVU tak sa ukázalo aj papradie a na druhý deň už nič a zas len guličky.Ja neviem.Akoby len začalo dozrievať a hned aj odišlo :( Začínam mať boja že to bude ťažká cesta.

vardzikova
12. dec 2011

@azzura jaaaj a u mna to bol uplne prvy krok - ale mna hlavne bolel vaječnik takže kôli tomu som tam išla ale dobre lebo už to mam v poriadku, a tak by sme sa možno boli dlho snažili a nič z toho 😖

aknedz
12. dec 2011

@carie32 no prvý cyklus naskočil ale ako hovorím, teraz už mám v podstate 33 DC a keďže som mala ešte len minulý piatok ovulku, tak MS by mala prísť asi tento piatok -takže ak príde, bude to 37dňový cyklus, preto -podľa toho čo si písala, dúfam, že sa to nebude predlžovať 😠 inak náhoda to veru bola, lebo som si myslela, že už som dávno po ovu 😀 , tak teraz čakám do piatku 😝 robila som si sice uz vo stvrtok test a vysiel neg. ale baby písali, že som ho robila ešte veľmi skoro - len 5 dni po ovu, tak uvidim, cakam 🙂

carie32
12. dec 2011

@aknedz fakt je to na zaplakanie po vysadení HAK 😒 som zvedavá ako to bude ďalej... ale no povedz pri takýchto cykloch ako trafím ovu? asi nijako, ale tak budeme sa snažiť... testy mám, teplotu meriam, tak hádam to k niečomu bude 🙂
som zvedavá ako to u teba dopadne, to by bol vianočný darček 😉