Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@zabka888 porovnáš si to spolu s BT 😉 neboj sa vyjde to, ak vieš približne kedy máš ovulku tak nie je problém, ja som etš aj cítila bolesť laveho vaječníka v den ked mi vyšiel pozitívny ovu test prvý a na druhý den čiarka ešte silnejšia a snažili sme až na ten druhý pozitívny test, ale aj dva dni pred tou bolesťou , myslím si že bud si spermijky počkali 2 dni na vajko, alebo v den ked bol pozitívny druhý test 😉 takže treba sa snažiť pred tým ako bude pozitívny ovu test a v den pozitívneho ovu testu a vyjde to, doki mi tak povedal a že každý druhý den 😀
@misha1986 no ja tiež približne viem kedy mám ovulku, aj ked podla teploty minulý mesiac mi to nejako nevychádzalo, podal mna bola ovulka tak 14 DC a podla BT až 16 DC 😒 tak snad mi to testy ulahčia 🙂 my sa snažíme dodržiavať to ten každý druhý deň len sa bojím že netrafíme ovulku.. ale tak snádd by to nemalo vadiť ked budeme sa snažit pred nou a po nej 😉
@zuzana0612 dakujeem...verim tomu, ze to musi byt skvely pocit vidiet tam tie //..ale asi si to nedokazem ani predstavit, ze aky naozaj..pokial to clovek naozaj nezazije. snad tie nevolnosti rychlo prejdu..drzim palce. a manzelik co..ako si mu to povedala.. 🙂? to ste mali naaadherny darcek pod stromcek.. 😀
ja uz pracujem, dnes druhy den..a od pondelka na plno....ale tiez sa mi nechce. teraz to bol taky pomaly rozbeh do noveho roku...
@zabka888 dakujem..kiez by nam to uz vyslo obom. no..aj ja tak nejak, vytuzeny vianocny darcek sa nekonal....tak som sa rozhodla, ze este tento mesiac skusime toto "volnejsie" snazenie..a ak nic, tak od buduceho zacnem asi s ovu testami. moc sa mi do toho doteraz nechcelo..lebo to ani neviem, ale naucime sa.. nie🙂?
@petronellynka ahojki, vitaj..my sa snazime teraz stvrty cyklus..a tiez je to take volnejsie snazenie..ale ak by sa uz nepodarilo, tak som rozhodnuta zacat robit ovu testy a sledovat viac ovulaciu. este som neskusala..takze neviem poradit ako na to.. 🙂
@kikasi tak to sme na tom podobne....tiez rozmyslam ze zacnem s ovu testami...ale inak neviem co este...vraj kyselina listova by sa mala brat ale neviem no...
@petronellynka noo..hej, tu papam..na to som zabudla 🙂 , najskor som brala jednu..ale z tej ma straasne nafukovalo, tak som presla na FEMIBION 800 a ta uz mi sedi teraz.
@kikasi a aku si mala predtym?
@petronellynka jej, ja uz si presne nepamatam tu znacku...mam hroznu pamat.. 😒 tak neviem..
@kikasi dakujem 🙂 je to este uplne cerstve....testovala som oj dopredu, ale samozrejme bezuspesne....a to este moj najdrahsi komentoval, ze to urcite vyslo, lebo som nervozna ako tehotna zena 😀 ....a myslela som, ze mrcha dorazi urcite, citila som sa mrchovo uz tyzden pred.....a teraz uz uspesne 7 dni meska.
my sme silvestrovali doma, potrebovali sme sa spamata z dovolenky uz sme aj robili 31ho, takze otvoreny sampus a zalomila som o pol druhej 😀 asi starnem.
a co vlastne robis? teraz sa tazko vracia do roboty po vianociach, mne aspon urcite. este, ze je vikend 🙂
Ahojte 🙂 som tu nová...prvosnažilka 🙂 ...takže 13.12.2012 som mala poslednú tbl. HAK, 18.12.2012 prišla mrška a keď skončila...skúšali sme a skúšali...uvidíme či bude mimino alebo až nabudúce 🙂...ale teda ja mám pocit, že to bude úspešné 🙂...už asi týždeň mám citlivé prsia, pobolieva ma v podbrušku, občas aj kríže...neviem teda, či je to naozaj tak alebo si to len ja namýšľam alebo je to PMS...tak uvidíme za pár dní, či príde mrška alebo nie 🙂
@dominikadurinova ahoj, vitaj medzi nami 😉 ked si vysadila HAK tak to máš teraz dosť veľkú sancu otehu, kedže sú hormony v rovnováhe 🙂 tak držím palce nech to výjde 😉 aj ked zas na druhej stranye veľmi sa na tie príznaky nespoliehaj, vačšina z nás čo sme tu ich zažívame každý mesiac a vačšinou to nič neznamená,, je to dosť aj o psychike 😒 ale každopádne držím palce a v tvojom prípade to može byť aj tehu 😉
@zabka888 dakujem za palceky ;)vsak uvidime co bude s manzelom sme sa rozhodli,ze nebudeme tlacit na pilu a nechame to volne plynut,to bude najlepsie 🙂
@dominikadurinova tak to určite ano 😉 potom daj vedieť ako to dopadlo 😉 či to vyšlo hned na prvý šup 😅
@zabka888 určite sa ozvem, sama som zvedavá 😉 a bola by som aj prekvapená, keby to bolo na prvý šup 🙂
@kikasi mm bol rád, on nie je ten typ, čo vyskakuje a kričí od radosti, ale bol rád. prvý test sme ale brali tak opatrne, že sa uvidí, čo bude na druhom. potom už bol kludnejší.
inak sa stará o mňa 🙂 .
@kikasi nevadi ...kupila som radsej ten Femibion 🙂
@dominikadurinova presne ako hovori @ zabka888, tiez som ma pobolievalo v podbrusku a prsia citlive a urobila som si test a nic...myslela som si ze hned ako sa zacneme snazit to pojde ale ako tu tak citam , take jednoduche to asi nebude..
Aj ked samozrejme drzim palce aby ste vy to stastie mali 🙂
@tanickaskorokubikova ale - potvora jedna....tam sme na tom stale rovnako....☹....aspon som neni v tom sama...ale buduci mesiac by sme to uz mohli zmenit, co povies?
@jalaura ja to tento mesiac isto nezmenim lebo mam anovulacny ☹ A ty ako?
Ahoj, pridala by som sa...prvýkrát sme sa nesnažili a ani to nevyšlo(MA) 😒 teraz by sme aj začali, len sa bojíme ☹
@tanickaskorokubikova anovulacny? to je aky?po pravde to som este nepocula...
ja na Silvestra okrem noveho roku privitala (aj ked nerada) aj mrchu takze cakaju nas opat krasne chvile snazenia🙂.... len uz je to niekedy hrozne - hlavne koli tomu, ze dookola chodim pozerat nic ine len babatka a vsetky kamaratky co nemaju babetka tak su tehotne...alebo na ceste do porodnice....uz ma nebavi stale odpovedat na otazky ...a vy kedy budete mat?.... tuto som aspon rada ze sme na jednej lodi....je to omnoho lepsi pocit ked viem ze niekto rozumie tomu co prezivam...
Inak skusala si ovulacne testy....pretoze ja ano ale nikdy mi nevysla druha ciarka silna (nieto este silnejsia) ako ta druha - tak teraz ma napadlo ci ja nemam nahodou anovulacny mesiac kazdy🙂....
@petronellynka je to tak...veď ani sama neviem čo si mám myslieť, pocity mám všeliaké, ale hovorím, že najlepšie je nechať to na náhodu 😉 priveľa snahy škodí a je to zbytočný stres...
@dominikadurinova ahoj presne ako hovoris...psychika robi urcite svoje a netreba to prehanat...poznam par zien ktore strasne chceli a nedarilo sa a hned ako si povedali ze uz kaslu na to tak sup babo bolo 🙂
my sa snazime asi takym sposobom ze si nedavame pozor,,,to je vsetko...
@zabka888 alchemilu je prosim ta na co dobra?

ahojte, ja som tu nova tiez. Prajem statsny novy rok vsetkym. My sa tiez snazime, je to prvy mesiac, co skusame, tak uvidim, ako to dopadne, ale pevne verim🙂