Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@zabka888 aha..tazke ak mam cyklus pravidelny tak mi to v nicom nepomoze vsak?
@petronellynka malo by to pomocť dosť to tu baby pijú, daj si do googla a tam ti vyhodí na čo všetko je dobrá 🙂 aj ked popravde ja ju pijem už asi 5 mesiacov aj s prastávkami a nejaké zázraky sa nedejú, tak neviem sama 😒 ale veľa báb si ju chváli, za vyskúšanie nič nedáš 😉
@zabka888 hej len si pisala ze uravuje cyklus ale ten mam v pohode
@petronellynka je celkovo dobrá na maternicu, nie len na cyklus 🙂 ked máš cyklus v pohode, tak ti neublíži 🙂
@zabka888 dakujem za radu...ale asi ostanem len s Femibionom...s manzelom sme sa este len zacali snazit tak uvidime casom...nechcem to zbytocne prehanat 🙂
@petronellynka tak to ano, uvidíš časom, nech sa teda rýchlo zadarí 🙂
@zabka888 dakujem pekne...snad hej...len ako tu tak citam tak zacinam mat depky...ako niezeby som priamo cakala ze po prvom nechranenom styku budem tehotna..ale ked tu citam kolko zien sa tak velmi snazi a nic tak mam pocit ze ja vlastne okrem sexu pre to nerobim nic...
@petronellynka neboooj dostaneš sa do toho aj ty časom ked sa nebude dariť 😒 ale radšej keby sa podarilo čím skor 😉 lebo potom už je to fakt na psychiku dosť náročné 😒
@zabka888 verim ze to je psychicky narocne...preto sa snazim prilis si to nebrat ale ked to tu citam neda sa mi nepolozit si otazku, ze co ked ani nam sa nebude darit? Ja viem je to predcasne ale isto chapes ze rovnako ako vy aj my to babtko velmi chceme...zobrali sme sa , predali byt a kupili domcek aby malo lepsie podmienky aby sa malo kde hrat...clovek sa tak snazi aby mal vsetko pripravene ked pride a co ked tam je problem...
@petronellynka tak to ano, ja som práve nad tým tak včera tiež uvažovala, že v podstate tiež všetko máme, auto, byt, čo jesť, tak už nám nič nechýba len bábo ☹ všetko už máme pripravené, už len čakať čo sa bude diať a či sa nám podarí.. je to niekedy ťažké a ak ti možem poradiť najlepšie je tu byť čo najmenej na tejto stránke.. veľa vecí ti tu síce pomože ale kolko krát sa tu aj také veci dočítaš, že napríklad máš podobný problém, niekto mal hororovú diagnozu a ty ideš k lekárovi s hrozou čo ťa čaká a nakoniec je to nejaká banalita 🙂
@zabka888 tak to sme na tom podobne ☹ take veci ako diagnozy neriesim...som zdrava a nemam zaidne problemy...skor som tu hladala nejake povzbudenie...mozno nejaky navod ako si dopomoct...snazime sa este len chvilu takze zatial este psychika o.k len zacinam mat pocit podla toho co tu citam ze to nebude az take jednoduche ☹
@petronellynka snažíte sa len chvíľku - to znamená ako dlho? lebo my tri mesiace a veru myslela som si, že to pôjde ľahšie, asi som naivná... 😒
@jarushka1 my sme zacali cca pred 3 mesiacmi ale len tym ze sme si nedavali pozor..to bolo vsetko...minuly mesiac sme sa akoze cakali snazit...som si tak od oka vyratala ze asi kedy mam plodne dni a vtedy sme mali sex...takze beriem to tak ze sme sa zacali snazit pred mesiacom...tento tyzden som zacala papat femibion...
Ono aj ja som si myslela ze to bude sup sup..ale ved uvidime...od buduceho mesica ale asi zacnem s ovu testami
@petronellynka tak sme na tom podobne 😉 tiež som minulý mesiac ovu vyrátala od oka, resp. podľa kalkulačky na nete a vlastných pocitov :-P a kamoška mi odporučila vitamíny centrum baby plan, s nimi som začala pred vianocami, ale ako tak čítam tieto fóra, evidentne to nestačí, :-/ tak som si objednala ovu testy, skúsim orientačne testnúť, uvidíme...:-/
@jarushka1 🙂 vidim ze sme na tom uplne rovnako 🙂 tiez som si vysvela ze staci ale po precitani for na tejto stranke mam pocit ze nie a tiez som si objednala tie ovu testy 🙂
@petronellynka 🙂 super, teším sa, že nie som sama - neskúsená 🙂, uvidíme ako to pôjde. kedy začínaš testovať? ja som 4DC, dúfam, že dnes dorazia ovu testy, tak plánujem začať tak obdeň testovať, nech mám trochu predstavu 🙂 manželovi zatiaľ o tom nepoviem, nech nie je v strese 🙂 a ešte som začala piť alchemilkový čaj... tak som fakt zvedavá 🙂
@jarushka1 mne by mali prist tiez testy tento tyzden...ja som teraz este pred menstruaciou takze zacnem testovat cca za 2 tyzdne az...beriem ten Femibion a to je vsetko
@petronellynka @zabka888 baby nechcete sa pridat ?zalozila som sukromnu temu 2013 nech sme konecne mamicky
@matula333 rada a ako na to?
@petronellynka podarilo sa ti to? 🙂 ak sa to nepodari tak kludne mozme pokracovat v tejto teme dalej 🙂
@matula333 podarilo...som tam 🙂
ahojte...aj my sa pokúšame o prvé bábo...ostala som taká sklamaná, že nám to nevyšlo hneď v prvý mesiac...(ako to tu čítam,tak to niekedy nie je také jednoduché)... teraz prečkať kým skončí mrcha a môžme sa snažiť ďalej...všetkým nám držím palčeky, aby sme čo najrýchlejšie mali v bruškách babätká (teda po jednom 🙂 )
@1aduliatko1 ahoj...to sme boli sklamane dve...treba len trochu viac trpezlivosti a snad sa dockame coskoro 🙂
@petronellynka no verím, že áno 🙂 a možno to tak má byť..prestala som brať HAK, tak sa moje telo potrebuje dať do normálu... čítala som vraj, po vysadení je veľká pravdepodobnosť otehotnenia do 3 mesiacov, tak uvidím 🙂 😎
no dúfam,že sa nám podarí kým dokončím školu (VŠ) lebo už mnou lomcujú materinské pudy 😝 😉 bábätko som odkladala zatiaľ najmä škole..
@1aduliatko1 jasne chapem...ja som vo 4.rocniku teraz takze tiez sme najprv chceli este pockat ale kedze studujem externe tak to nejako zvladnem 🙂
@petronellynka ja tiež externe študujem, len som si povedala,že ja som taký stresák a bábo si chcem potom užiť a nie že sa musím učiť 😉
ale mám spolužiačky, študovali na materskej a nevedeli si vynachváliť..že lepšie sa učí ako keby mali do roboty chodiť..
@1aduliatko1 v to dufam ze sa to bude dat zvladnut...a mam super maminku a manzela ktory nema problem so ziadnymi domacimi pracami tak to snad vsetci spolu nejako zvladneme 🙂 jej uz aby to bolo 🙂
A kde studujes?ak sa smiem spytat?
@petronellynka študujem na Žilinskej univerzite na Pedase. a ty? ale už sa neviem dočkať kedy skončím 🙂
@matula333 aj ja chcem do súkromky 😉

@petronellynka alchemilka je dobrá na úpravu cyklu, pomáha aj pri bolestivej menštruácii ale pozor má sa piť len do ovulácie lebo by mohla sposobiť potrat v prípade začínajúceho tehotenstva kedže sposobuje sťahy maternice..