Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@balli no nič iné nám neostáva, len snažiť sa s polovičkami a čakať či sa ujalo a bude bábo 😉
ahojte, kedy je už dôvod na paniku?? snažime sa 4 mesiace ... dakujem za odpovede
@1aduliatko1 Ja v Nitre ...ani nehovor...minuly rok som skoncila bakalara a veru ze som rozmyslala ze sa na magisterske neprihlasim..ale ked som sa na to uz dala 🙂
@mirus1510 myslim ze po roku snazenia by si mala navstivit gynekologa s tym aby zistil kde je problem...4 mesiace urcite nie su na paniku...hlavne ked si precitas na tomto fore ze kolko zien sa snazi aj roky ☹
@1aduliatko1 mas pravdu, nic ine iba cakat...
my sme si nechali vypocitat pohlavie od Dr. Jonasa, dali ste si to niektora? alebo poznate niekoho komu sa podla toho podarilo mat vybrate pohlavie?
@mirus1510 mirus presne ako povedala Petka, po roku by si mala vyhladat odbornika...jedna kamaratka, ale nevydrzala a povedala doktorovi po 4 mesiacoch snazenia ze sa uz akoze snazia vyse roka...a poslal ju aj partnera na testy..jej priatelovi nieco zistili,ale dali mu nejake lieky a zrejme to zabralo...lebo po 7 mesiacoch snazenia sa im to podarilo tak drzim palce
@petronellynka áno vidim, že mnohé žienky sa snažia dlhé roky a neviem si to zatial ani predstaviť... :( verím ze vsetko bude tak ako má byť 🙂 a dakujem za odpoved
@matula333 dakujem, tak este nejak nepanikárim, ale už začínam mať obavy :(
Babulky, snažilky môžem sa spýtať... keď sa zatiaľ snažilkujete beriete tehotenské vitamíny alebo len kyselinu listovu - ja som bola v lekárni a dali mi tie vitamíny - femibion 800. môžem to užívať aj ked som este neni tehotná, či by mi skôr stačila len kyselina listová, ďakujem moc za rady...
@lenuskaa33 mne povedal moj lekar, ze kyselina listova staci. Aj ja uz beriem 😀
Lekar mi tiez poradil si zaobstarat pristroj cyclotest baby, ktory ohranicuje plodne a vysoko plodne dni aby sa mam rychlejsie podarilo splodit dieta 🙂
drzim palce!
@ivi35 Ďakujem a tiež držím palčeky 🙂
Aj ja sa pridavam sem a v 2013 chcem tlacit kocik a vyberat detske topanocky! som vyzbrojena po zuby testami,vitaminmi,manzela tu uhanam,tak snad to vyjde🙂) vsetkym drzim palce!
@zuzuzu30 to som mohla kľudne aj ja napísať, presne tak hor sa na to!
@zuzuzu30
@rosegirl2013 baby aj ja sa k vám už dávno pridala...ja dúfam, že už tento mesiac sa nič nedostaví len pozitívny tehu test 🙂
@lenuskaa33 jasneee,aj ja to vidim na tento mesiac pozitivne ;) no akurat ma prist ovu tak drzte palceeee
A ja beriem Femibion 800 a aj Ecko 200.Manzel berie zinok a Ecko100.no troska sme sa vyzbrojili 🙂
@zuzuzu30 ja som dnes dobrala Femibion 800 a teraz stala neviem ci si kupit novy alebo len tú listovu.... a ecko 200 je k čomu dobre?
@lenuskaa33
@zuzuzu30 ja ovu až budúci týždeň som straaašne nedočkavá nech sme už v tom!!!!!
@rosegirl2013 jaj ani mi nehovor... dúfam aj ja 🙂 sa snažíme už od septembra a už by sme veľmi chceli 🙂
@rosegirl2013 no ja mam ovu dnes,takze babay nemozem pisat,lebo mam povinnosti 🙂
a dufam,ze zachvilu si tu budeme gratulovat heh
@lenuskaa33 a vsetko mas uz vyskumane?kedy mas presne ovu atd? je mi jasne,ze to chvilu trva,ale chcem mat istotu,ze to robime "spravne"
@zuzuzu30 robila som si aj ovu testy ale potom som bola dost sklamaná tak teraz nechávam voľný priebeh ale dufam, že už budú len tie pozitívne správy 🙂 dnes som si kupila nový Femibion....tak snad pomôže aj ten 🙂
@lenuskaa33 aj ja som si dnes kupovala femibion 🙂
@rosegirl2013 držím palce 🙂
Ahojte kocky, aj ja som prvosnazilka. @balli, aj my sme poziadali o vypocet pana Jonasa, lebo tri mesiace sa snazime a nic... 😒
@lenuskaa33 hiiiii aj ja Tebe
@lucienkaaa o aký výpočet?
@lenuskaa33 výpočet p. Jonáša-na základe narodenia vyráta dni na oplodnenie.
@lucienkaaa aha ďakujem za vysvetlenie.. o tom som ešte nepočula 🙂
@lucienkaaa no ja som tiez zvedava na toho jonasa,lebo mam aj ja vypocet od neho.tento mesiac sme isli aj podla toho vypoctu aj podla ovu testov.rozdiel bol 3dni,tak som zvedava.. Drzim palceky baby
@lenuskaa33 ano,niekedy privela pozornosti skodi zevraj (ale som mudra) 🙂 tiez som prekvapena,ze neni uplne lahke "trafit" ten den.ale ak by to zacinalo byt na depku uz,tak skusim nejaky uplne iny projekt asi - nove hobby,jazyk,cokolvek na odputanie pozornosti.. ale hovorim si,ze pol roka-tok to bezne trva.niekto ma stastie,ze to vyjde skor.tak nech sa nam postasti teda 🙂

caute zabky 🙂 ja sa tiez chcem pridat v roku 2013 k vam, len asi az v druhej polovici roka...ja si inak tiez naivne myslim ze si vyberiem mesiac kedy otehotnieme a bude zamiesane, ale ked tu citam tak to nebude take uplne lahke...a ja nepatrim k tym trpezlivym zrovna...ach jaj...