Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@ baby
ahojte babule a dobre ranko vam prajem !
@ babule ten alchemilkovy caj je hroznyyyyyyyyyy
horsi nez urologicky 😒
ved od toho sme tu aby sme si sprijemnili a skratili cakanie 😉
a hlavne viac info viac moznosti takto si vymenime skusenosti , vylucime nejake veci a skusime ine
majte sa 🙂
@seraa vazne je taky zly pre teba? aky mas - sypany alebo porcovany? ja mam sypany. ja ho pijem bez cukru, bez medu. Ale ja nikdy chut cajov velmi necitim, nemam asi citlive chutove pohariky 😉 , to bude asi tym, ze sa prejedam sladkym 😀 skus pit ten druhy potom, ostruzina malinova, tiez je dobre pre zeny, ked chcu pocat dieta a tiez sa pije iba do ovulky.
@rosegirl2013 😉
@seraa
@lenkaa33 baby ovu testy su dobre dla mna,lebo fakt mate jasno v tom,kedy to je.nemaju sa robit rano,to je pravda,lebo u mna bol rozdiel medzi rannym a poobednym resp vecernym vyrazny.ja som mala aj mesiace,kedy som nemala ovu-prva ciarka bola slabsia.potom sa mi to upravilo a teraz mam bud rovnako silne ciarky alebo prvu aj silnejsiu. takze pekne ciky ciky na tajnasa v robote alebo az doma a sledovat to 🙂
@lenkaa33 tak my by sme mohli mat cca narovnako ovu zase..a potom nam narovnako nepride MS verim!!!
zajtra rano idem na krv,tak uvidime co mi povie gynda,kedy ultrazvuk a dalsia krv asi.zrejme pred ovulkou a po..? aj ja som mala mesiace,ked som nemala ovulaciu.teraz mi testy pekne ukazuju.tak spytaj Dr ci mas ovulku.
@ditezka no budem sa snazit niekolko dni. hadam to trafim 😉 Vravim, minuly mesiac mi tie klasicke testy jeden den ukazali troska silnejsiu tu druhu ciarku, ale nebola ani len rovnako silna ako ta kontrolna. Na druhy den uz tam bola iba jedna ciarka. Takze ja neviem. Nemala som ani hlienik. Uvidim teraz, ked pojdem k doktorke, co mi povie ako mi vysiel test, na ktorom som bola po ovulke. Progesteron. To by malo ukazat, ci k ovulke prislo.

@lenkaa33 Hm, je to technika, a aj ta sa môže mýliť. Ale tak asi lepšie, ako každý deň v rovnakom čase nepiť a potom utekať testovať. A hlavne v práci, to musí byť teda "pohodlné" :(