icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

ditezka
30. jan 2013

@lenkaa33 Hm, je to technika, a aj ta sa môže mýliť. Ale tak asi lepšie, ako každý deň v rovnakom čase nepiť a potom utekať testovať. A hlavne v práci, to musí byť teda "pohodlné" :(

seraa
30. jan 2013

@ditezka

hahhaha.. no ved aj ja hahahhaa
zalozime si potom poradnu sukromnu 😉

seraa
30. jan 2013

@ baby

ahojte babule a dobre ranko vam prajem !

nagulinka
30. jan 2013

@ditezka no my sme začali od októbra, takže je to ešte krátko (aspoň si teda myslím) Som toho názoru - hlavne neprepadnúť depresií po prvý nezdarilých pokusoch. Myslím, že psychika robí veľa. držím Ti palce, nech Vám to vyjde.

seraa
30. jan 2013

@ babule ten alchemilkovy caj je hroznyyyyyyyyyy

horsi nez urologicky 😒

rosegirl2013
30. jan 2013

@lenkaa33
@seraa aj ja vám držím palce, dobre že vás tu mám 🙂

seraa
30. jan 2013

@rosegirl2013

ved od toho sme tu aby sme si sprijemnili a skratili cakanie 😉
a hlavne viac info viac moznosti takto si vymenime skusenosti , vylucime nejake veci a skusime ine

majte sa 🙂

ditezka
30. jan 2013

@seraa Ty budeš radiť, ja predpisovať 🙂

ditezka
30. jan 2013

@nagulinka Psychika robí aj podľa mňa veľa. Predtým som sa asi mesiac tak snažila, a nič, a potom sa zadarilo, keď som na to vôbec nemyslela 🙂 Aj ja Vám držím päste, tento rok nech už pekne krásne všetky kočíkujeme 🙂

ditezka
30. jan 2013

@seraa Ja som asi čudná, ale mne náhodou urologický chutí :D

seraa
30. jan 2013

@ditezka

hahhaa ok
no urologicky nebol az tak hrozny pokial som ho nepila 5 dni v kuse aspon pol litra denne, ked mi doktorka
nakazala........ uuuu az som sa s neho pozvracala 🤐
a asi preto tieto cajiky mi idu tazko dole krkom hihi
ale to prezijem 😉

19mirka24
30. jan 2013

@ditezka no psychika fakt robi svoje ... my zaciname 5. cyklus snazenia a ked som naposledy dostala kramy tak som cely den nevysla z bytu co som ho prerevala ...... chvalabohu ze tento mesiac mam tolko prace ze nemam ani cas rozmyslat na babom 🙂

lenkaa33
30. jan 2013

@ditezka juj, to mi je luto, ze mas takuto smutnu skusenost. Nebudem sa radsej ani pytat na detaily. Drzim palce, nech ti to vyjde , co najskor, mozno uz aj tento cyklus 😉 pozitivne myslenie si treba drzat.

lenkaa33
30. jan 2013

@ditezka asi si ho kupim, nie je to az take drahe a budem porovnavat aj s klasickymi testami.

lenkaa33
30. jan 2013

@seraa vazne je taky zly pre teba? aky mas - sypany alebo porcovany? ja mam sypany. ja ho pijem bez cukru, bez medu. Ale ja nikdy chut cajov velmi necitim, nemam asi citlive chutove pohariky 😉 , to bude asi tym, ze sa prejedam sladkym 😀 skus pit ten druhy potom, ostruzina malinova, tiez je dobre pre zeny, ked chcu pocat dieta a tiez sa pije iba do ovulky.

lenkaa33
30. jan 2013
lenkaa33
30. jan 2013

@19mirka24 bola som na tom podobne teraz v nedelu, ked som dostala MS. Sice to trvalo iba hodinku, tie moje slzy, ale mala som neuveritelny pocit sklamania. Ale uz mi je fajn, som nabita enrgoiu a velkou nadejou do tohto cyklu. Vyjde to, vyjde to, vyjde to 😉

seraa
30. jan 2013

@lenkaa33

hej nasilu som ho vypila
no ja mam sackovy ale davam ho do 3 dc pohara asi by mal byt v pol litrov ale aj tak by bol zly
no skusim veru ostruzinu malinovu, to uz len znie lepsie 😅

ditezka
30. jan 2013

@seraa A teraz piješ ten urologický prečo? Si prechladla? :(

ditezka
30. jan 2013

@lenkaa33 Nooo, takže tento cyklus 🙂 Popracovali sme na tom, tak som zvedavá na výsledok 🙂

ditezka
30. jan 2013

@19mirka24 Ja keď som dostala naposledy, tiež som vyšla z wc úplne nešťastná, a hoci som s snažila to maskovať, muž hneď spoznal, že mi niečo je. A to sme sa vlastne ani nesnažili ešte, ale aj tak mi to prišlo ľúto. Ale kto si počká, ten sa dočká, myslím pozitívne 🙂

ditezka
30. jan 2013

@lenkaa33 Len čo ak sa náhodou nebudú zhodovať v ovu dňoch? :D

zuzuzu30
30. jan 2013

@seraa
@lenkaa33 baby ovu testy su dobre dla mna,lebo fakt mate jasno v tom,kedy to je.nemaju sa robit rano,to je pravda,lebo u mna bol rozdiel medzi rannym a poobednym resp vecernym vyrazny.ja som mala aj mesiace,kedy som nemala ovu-prva ciarka bola slabsia.potom sa mi to upravilo a teraz mam bud rovnako silne ciarky alebo prvu aj silnejsiu. takze pekne ciky ciky na tajnasa v robote alebo az doma a sledovat to 🙂

seraa
30. jan 2013

@ditezka

nieeeeee , to bolo davno na oblicky som prechladna
ale si to pamatam ako vcera 😝

zuzuzu30
30. jan 2013

@lenkaa33 tak my by sme mohli mat cca narovnako ovu zase..a potom nam narovnako nepride MS verim!!!
zajtra rano idem na krv,tak uvidime co mi povie gynda,kedy ultrazvuk a dalsia krv asi.zrejme pred ovulkou a po..? aj ja som mala mesiace,ked som nemala ovulaciu.teraz mi testy pekne ukazuju.tak spytaj Dr ci mas ovulku.

zuzuzu30
30. jan 2013

@seraa
@ditezka haha baby vy ste vtipne,paci sa mi vas pozitivny pristup!musime sa tu podporovat a hned sa nam bude lahsie miesit 🙂 studovane sme zlava sprava,uz "len" to vyrobit hihi! Pekny vecer

lenkaa33
30. jan 2013

@ditezka juuuuuuuj, tak drzim palce, nech mas dve //. Kedy chces robit baby test? Daj vediet . Straaasne drzim palce 🙂

lenkaa33
30. jan 2013

@seraa ja mam sypany, sa mi zdal sympatickejsi 😀 , vyskusaj tu ostruzinu, mozno ti bude viac chutit. Ja som si prave urobila cajik a popijam a popri tom myslim na jeho pozitivne ucinky 😉

lenkaa33
30. jan 2013

@ditezka no budem sa snazit niekolko dni. hadam to trafim 😉 Vravim, minuly mesiac mi tie klasicke testy jeden den ukazali troska silnejsiu tu druhu ciarku, ale nebola ani len rovnako silna ako ta kontrolna. Na druhy den uz tam bola iba jedna ciarka. Takze ja neviem. Nemala som ani hlienik. Uvidim teraz, ked pojdem k doktorke, co mi povie ako mi vysiel test, na ktorom som bola po ovulke. Progesteron. To by malo ukazat, ci k ovulke prislo.

lenkaa33
30. jan 2013

@zuzuzu30 robis si tie ovulacne testy jedenkrat alebo dvakrat denne?