Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@seraa ovulacia sama o sebe trva par sekund, ked to vajicko praskne, sice nie vajicko praskne, ale ono je v tom obale ( ak som to spravne ja pochopila 😉 ) a ten praskne a z neho sa vajko vyslobodi a caka na malych hadikov 😀 ALE! co je dolezite, ked nastane ovulacia a to vajicko ma sancu byt oplodnene, to trva 12-24 hodin. Takze je potrebne snazilkovat pred ovulaciu hlavne, kedze spermia dokaze prezit v zenskom tele 3-5 dni ( individualne podla kvality toho cervikalneho hlieniku a tak ), takze den pred ovulkou je podla mna fajn a potom, ked je ovulka tiez urcite. No a potom vlastne mat sexik aj pocas tych 12-24 hodin urcite 😉
@weru3ka mne osobne brali krv do 3 skumaviek. a tiez sa bojim, ked mi beru krv a mali aj problem so mnou troska 😀 ,ale zvladla som to. Neboj zvladnes, musis dychat hlavne a vypi aj pol litra vody, nech ti to dobre tecie 😉 A potom mi brali aj krv na progesteron test a to bola uz iba jedna nadobka 😉
@seraa a samozrejme nie iba jeden den pred ovulkou, kludne aj dva alebo tri. a ked ovulka nastane, tak potom este 24 h, len to, ze my neviem presne, v ktorej minute nastala ta ovula. takze sa snazilkujte okolo tych datumov kazdy druhy den a blizsie k ovulke aj dva dni po sebe. ze den pred ovulkou a v den ovulky. Vela stastia 😉 , vy tento vikend snazilkujete, tak drzim straaaaaaaaasne palce !
dakujem leni,
no lebo som sa stvrtok testla a ovul tes mal len jendu slabu ciarku, v piatok som sa netestla a v sobotu som sa testla a ciarka siilna ze tu druhu nebolo pri nej vidno,, tak ze ci som to nepremeskala ak nahodou uz by bola ciarka aj v piatok
ked som sa netestla... (lebo sme nesnazilkovali v piatok) 🙂
aj mne brali na preventivke krv do troch amp. ja to neznasam ale to pichnutie len zastipe a ostatne uz necitis, na mne sa smiala sestrcika ze mi rychlo tecie krc ze asi ma dorby tlak .. hihihi
Ahojte. Keď tak čítam niektoré príspevky, tak by som tu rada dala svoj osobný názor. Možno to niekomu pomôže. Na to aby vznikol život, nikdy podľa mňa nestačia dve veci. Čiže vajíčko a permia, alebo v rastlinnej ríši semienko a pôda. Vždy tam musí byť prítomná aj tretia vec a tá sa nazýva niečo ako podstata života. Keď semienko zasadíte do zeme (máte dve podmienky), nevyklíči, pokiaľ nepridáte tretiu podmienku a to je v prípade rastliniek voda. V prípade človeka je to nejaká podstata źivota. Keďže sa zaujímam o bylinky, viem, že v púčikoch rastlín sú zárodočné bunky, ktoré tú podstatu nejako obsahujú. V púčikoch je sila pre celú rastlinku. A preto s veľmi mladými bylinkami - púčikmi sú veľmi dobré skúsenosti pri otehotnení 😉.
@eternity009 ahoj môžem sa ta opýtať či náhodou nevieš o neakej bylinke na vysoký prolaktin?
@vaska333 ahoj, skúsila by som kombináciu nasledovných byliniek:
jarabina vtáčia a zmes ríbezľa - ostružina malinová
Treba vyskúšať, zadováž si ich v tinktúrach z púčikov, pretože v nich sú najsilnejšie. Tieto tinktúry upravujú celé spektrum ženských hormónov a viem že obsahujú fytoestrogény, takže dávajú do poriadku celý hormonálny systém 😉 a môžu mať s pomerne vysokou pravdepodobnosťou vplyv aj na prolaktín.
@eternity009 ďakujem skúsim to🙂
Caute baby ako sa mate dnes? Niektore cely wknd uspesne snazilkovali pozeram a niektore uz cakaju na vysledky 🙂 uplne najviac najsilnejsie drzim palce!!! 😀 niektorym sa snazilkovanie blizi buduci wknd,takze grepy uz mame domaaa 🙂
@vaska333 Není za čo 🙂, len aby ti to pomohlo. No a zadováž si aspoň po dve fľaštičky, lebo bylinky zaberajú pomalšie, tak treba chvíľku byť trpezlivá, ale pôsobia bez vedľajších účinkov. Inak tie tinktúry sú lacné 😉
@
babule ktora z vas caka na teho test? kolky dc ste?
Ahojte baby. Tiež sme sa s manželom začali pokúšať o bábo. Beriem Femibion 800. Mám na vás takú otázku. Hneď od skončenia menštruácie sa milujeme pravidelne, ale cítim sa dosť zvláštne, je to normálne, že by mi to "snaženie" spôsobovalo také bolesti v podbrušku, závrate a aj na dotyk je bruško dosť tvrdé. ☹ Máte niektorá takéto skúsenosti? Ďakujem.

Ahojte aj mi sa snaziiiime uz rok presne boze tolko testov a ocakavani..:( mozem sa spytat ze kolko krvi beru na ten hormpnalny profil?? lebo pri brani krvi mi je na odpadnutie zle to znasam🙂 tak sa bojim ale prezijem lebo nwm mam dost nepravidelny cyklus tak od 26 az 34 dnovy..boze baby nech sa nam vsetkym zadarii🙂))