Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
no s tym nahovaranim to moze byt, ako som uz pisala ak zena da zelenu, a skusa tka telo
si zacne namyslat a vymyslat , kazda ktora skusa uz mala vsetky simptomi tehotenstva.. 😀
pockaj chvilu a ak neprejde chod k lekarovy, alebo si dajte prestavku 3 dni a uvidis..
aj tak treba hlavne skusat pred ovulaciou, teraz mas este zavsasu ...
drzim palce a uspesny boj 😉
@johanna Ahoj, drzim prsty, aby si mala cim skor // 🙂 aj ja som mala MS 25.1. ale mozno, Ta boli brusko z toho, ze sa vajko uhniezduje, ale zase nie som odbornik a tiez nechcem davat falosne nadeje, ale tak ci onak, ver tomu, ze psychika je mocna carodejka a dokaze narobit riadnu sarapatu 🙂 neostava nic ine len pockat, ked nepride MS testnut .... ale to este par dni musi prejst 🙂 .... a kedy by mala/nemala prist MS ? 🙂
@johanna Ahoj 😉 poslednu MS si mala 25.1. . Myslis to tak, ze 25.1. bol tvoj prvy den MS ? Pretoze potom taky pocit bolesti v podbrusku moze byt vyvolany bliziacou sa ovulaciou alebo uz samotnou ovulaciou. Alebo to moze byt teho, len potom si mala ovulu skor, hned po MS, ak by to boli skore priznaky teho ( ak vychadzam z toho, ze prvy den tvojej MS bol 25.1 ) , co niektore zeny maju ovulu aj pocas MS napriklad.
@lenkaa33 Áno 25.1. bol prvý deň MS. Veď toto, že mávam veľmi nepravidelnú MS, to že ovulujem viem vtedy, keď som nervavá, hehe. Tak preto sa snažíme po celú dobu. No doktor ma zobral na kontrolu až 7.3. takže čakám 🙂 A s tým grepovým skúsim aj ja. Akurát som manžela vyslala na nákup. 🙂 Vďaka vám, pomáhate a pomáhame si tu naozaj navzájom, či už dobrými radami, alebo len tak pekným slovom.
@lenuskaa33 halo halo. no ako bolo u toho lekara? co ti povedal na prehliadke?
@johanna grepovy je dobre 5 dni pred ovulkou a po ovulke 5 dni ananas 😉 . Ak mas nepravidelnu MS, tak zacni pit alchemilkovy caj, ten by ti mohol upravit cyklus. Najlepsie je sypany. a celkovo je dobry a zenske veci. ALE pi ho iba do ovulky 😉 . Takze teraz uz ho nepi, skus az buduci cyklus, ak by si nebola teho, ale mozno sa ti to podarilo a prvy sup 😉 😉 Ovulu mozes odledovat aj tym hlienikom. Co su to za lieky, co beres, tie Femibon ci ako sa volaju? 😉 Co myslis, kedy si mala ovulu? Mozno su tie bolesti v podbrusku prave kvoli ovulke, tak sazilkuj aj teraz a skus odsledovat ten hlienik ci mas
@lenkaa33 No práve to, že ja som ten hlien spozorovala tesne po MS. A ten Femibion 800 je vlastne kyselina listová, veľa ženám pomohla otehotnieť, kukni si cez google. Je rozdelený na etapy, počas plánovania teho až do 3 mesiaca je prvá etapa, je dosť drahý, ale vraj je to najlepšie momentálne na trhu.
@johanna fiiiii,tak ak bol taky husty, priesvitny ako bielko, natahovaci, tak mozno si mala ovulku a mozu to byt priznaky uhniezdovania 😉 . Takze ty ten ananas a nie grep 😉 , ked si vyslala manzela na nakup 😉 Som velmi zvedava , ci su to priznaky teho. drzim palce silno a urcite daj vediet 😉 aky dlhy mavas cyklus? mavas velke odchylky?
@lenkaa33 No už mi ho kúpil, ale tak odložím si ho ak by to bol "planý" poplach 🙂 Môj MS je veľmi nepravidelný niekedy mám dvakrát do mesiaca a niekedy raz za 6 týždňov. A merať bazálnu teplotu som si začala dosť neskoro ☹ teplota zatiaľ je stále rovnaká 36,8 - 37 jeden deň tak a druhý tak. Ale ak sa nepodarí, budúci mesiac začneme odznova a využijem všetky vaše rady. Určite dám vedieť ako to dopadne.
@lenkaa33 ahoj, jasné bola....takže tento mesiac nebola ovúlacia ☹ ešte mi robila cytologiu, a ked pride mrcha mám prísť na krv a spravia mi ten tuším hormonálny profil a potom sa uvidí a vyriešime čo mi chýba ☹
@lenkaa33 haha som sa nasmiala na tom zabudani.to keby ja mam byt podla toho tehotna,uz mam 7 deti aspon 🙂 ale zevraj je to fakt pravda...🙂 no tak ja som nasadila grepy - kupila som si ovocie,nie dzusik,aby som mala 100%.vcera som si dala jeden a zase zajtra,kazdy druhy den si dam.aj ty si daaaj. no a cez wknd bude veseloooo 🙂)) a potom dame ten ananas,ze ano 🙂 dnes som volala na vysledky z gyn,vsetko je udajne v poriadku,tak baby ja mam tusaka,ze to UZ pride!!!
@lenuskaa33 nevadi,ze nebola ovu.to sa stava niekedy.ja som mala 3 cykly bez ovu (zatial co meram) a potom zrazu ovu zase nabehla.jasne,ze som nasadila aj vsetky cajiky aj vitaminy,ale zena zevraj nema ovu 12x do roka.drzim palce na hormony.
@lenuskaa33 nevadi,ze nebola ovu.to sa stava niekedy.ja som mala 3 cykly bez ovu (zatial co meram) a potom zrazu ovu zase nabehla.jasne,ze som nasadila aj vsetky cajiky aj vitaminy,ale zena zevraj nema ovu 12x do roka.drzim palce na hormony. Takze ten tvoj ovu test bol vlastne spravny,kedze bol negativny a ani hlienik nebol,ak si spominam,ze?
@lenkaa33 Dievčatá, s tou alchemilkou opatrne, napr. tá sa vôbec nesmie pri tehotenstve - len keď chcete už porodiť na konci 🙂 . Odporúčam radšej kotvičník, ale hlavne v tinktúre z púčikov. No a čajovinka je vždy len doplnková forma liečby bylinkami. Keď luhujete čajík, luhuje sa 10 - 15 minút vo vode a tintúra sa luhuje aj 2,3 mesiace v liehu, čo je najsilnejšie telu neškodlivé rozpúšťadlo, takže sa z rastlinky oveľa viac vytiahne ako z čajíka. O kotvičníku si ľudia myslia, že je len pre chlapov na lepšie spermie 🙂 , ale hlavný význam tejto bylinky je pre ženy, prispieva k dozrievaniu vajíčok a k upraveniu prípadnej hormonálnej nerovnováhy.
noo neboj to sa da napravit, povedz mu nech ta aj odsleduje sonom, kazdy tyzden sa to pozera, takto by mal ta pozriet sonom 3x (hned ako skonci ms az do skoro kym pride) a tak bude veidet
hahaha ale sak on vie co ma robit hehe
drzim palce

@seraa Veď to, že ani netuším prečo sa tak cítim. Možno sa len teším a nahováram si veci, ktoré možno ani nie sú. Posledná MS bola 25.1. Chcela som zájsť k môjmu Dr. ale nemal volný termín, tak mi neostáva nič iné len čakať a možno sa to podarí. Všetky vás obdivujem, ako bojujete, pretože len máloktorej sa to podarí na prvýkrát.