Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
baby, takze som bola na sone a mam 4 vajicka z praveho vajecnika. a vraj ovula sa dostavi o den alebo dva, a potom nakoniec povedala 48-72 hodin, neviem,kto sa ma v nej vyznat. Ani mi nepovedala, ze ake su velke ako ine doktorky hovoria velkost vajicok, iba mi povedala, ze su dobre. vysledky testu na progesteron dopadli dobre, takze som minuly mesiac ovulovala ( ale neotehotnela 😖 ) A mame sa snazilkovat 2 krat do dna!!!! od dnesneho dna az do pondelka. Co si o tom myslite? nie je to nejake prehnane? ved viete ako to je, ked ma chlap vela sexu, tak ma menej eeeehm ...toho...nooooo viete ... 😉 😉 Minuly mesiac sme to praktizovali ako povedala tiez 2 x a neuspesne, tento mesiac to asi urobim po svojom. co vy na to?
@lenkaa33 supeeer,takze vajka su nachystane 🙂 som zvedava,kedy budes mat ovulku dla testov a hlieniku,lebo keby to ma byt dla Dr do 48-72hod tzn,ze ovu by mala byt sob al nedelu tzn 15-16DC? To by teoreticky mohlo byt aj.ja si myslim,ze budem mat ovu tak 16-17DC,tak uvidime co testy 🙂 besne sulozenie zahajujeme od zajtra kazdy druhy den cely tyzden 🙂)) haha sex maraton
@lenkaa33 tie veci od tej českej bylinkárky pani Podhornej sú super. Verím, že ti pomôžu a držím palce 🙂
@seraa skus mamickovske vitaminy, femibion, alebo jamienson. Ja mam super skusenosti s nimi. 😉
@11miuska11 Dievčatá, väčšina vitamínov spracovaných synteticky je o ničom. Pri spracovaní sa poškodí až 90% účinných látok a navyše ich organizmus nevie vôbec spracovať, alebo len malú časť. Sú deklarované na príbalových letákoch ale je to väčšinou vyhadzovanie peňazí z okien. Keď chcete vitamíny, treba ich prijať najlepšie vo forme stravy, či byliniek a nie výživových doplnkov. Výživové doplnky taktiež zaťažujú pečeň, aj keď sa to moc nehovorí. V prírode sú také možnosti, že je zbytočné sa napchávať syntetickými "vitamínmi" a "minerálmi" 🙂.
ahoj,som tu nova.Ako sa mate.chcem sa len opytat ako dlho sa snazite,ja skoro rok a nedari sa nam.Beriem tabletky na spustenie menstruacie duphaston a este zevraj na E-thyroxin,zevraj na stitnu ale nieje velka.niektore pribehy co tu obcas citam su naozaj zaujmave a krasne.. 🙂
@eternity009 uplne s tebou suhlasim, ale ked viem, ze nemam sancu prijat vsetko, co potrebujem zo stravy, tak sa musim uchylit k tomuto :/ a je preukazatelne, ze napr. muzi, co maju slaby spmg, a zacnu brat zinok a selen, tak sa im spmg zlepsim, tym padom aj doplnky vyzivy maju svoj zmysel 😉
@gabuliatko84 a rok sa snazite, ze cukrujete minimalne 2 krat do tyzdna kazdy mesiac? Alebo iba v dni, ked si myslis, ze mas ovulku. A mas ovulku potvrdenu? Definuj vase snazenie 😀 lebo kedje to len napr cukrovanie bez ochrany 5 krat do mesiaca, to skutocne snazenie nie je 😉 Mohli ste mat "smolu" a vzdy prepast ten spravny okamih 😉
11miuska11 ahoj.no nieje to ze sa cukrujeme len 5 krat do tyzna.viac menej ak ti mam pravdu povedat,neviem ci mam alebo nemam plodne dni.Viem ze mavam hlien taky priesvitny a to su asi plodne dni.A viac menej,sa cukrujeme skoro kazdy den... 🙂
@zuzuzu30 no je to vela 2x sex! hlavne to je na tom, ze to nie je spontanne. Nebudem to tak robit. Takze ja som si ten uz urobila. a NIC. iba jena ciarka. ta druha NIC 😠 . A ty? Ale rozmyslam, ze si urobim este jeden o hodinu, pretoze ja som pila a tie dve hodky sa nema pit. ravim, ze ja som v tomto nedosledna! a este sa chcem opytat, ty cikas do nejkej nadobky? Pretoze v mojom navode je pisane, ze do nadobky a pockat, kym moc dosiahne izbovu teolotu. No hrozne!!! ja to robim asi cele zle 😀 😀 😀 😀 😀
@gabuliatko84 ahoj, my sa snazime 7 mesiac. A nic zatial. Z toho som prve tri mesiace neovulovala. Ale uz ovulujem...takze uvidime. Mozno konecne tento mesiac to vyjde. Buduci mesiac idem uz konecne na rontgen, ci mam piechodne vajcovody, takze opat to cakanie. Skus pit aj tie cajiky - alchemilka ale iba do ovulky, potom az kym nedostanes MS nepi. Alebo ostruinu malinovu. Opytaj sa @eternity009, ona ti bude vediet mozno poradit nieco prirodne
@gabuliatko84 haha, ze cukrovanie. mile slovicko. Tak mozno necukrujte kazdy den, ale kazdy treti, aby sa tie jeho spermijky stihli obnovit a okolo ovulky kazdy druhy a ked ovulka, tak mozte aj po sebe 2 - 3 dni. . Raz mi jedna znama povedala, ze jej doktor povedal, ze niekedy moze byt aj problem, ked to zenske telo je 'imunne" na muzske spermie. Teda,ze tvoje telo si zvykne a spermie. A dokonca im predpisal, ze nech pouzivaju kondom a nech cukruju 😉 bez kondomu v case ovulacie. No a mne doktorka povedala, ze okolo ovulky 2x denne, co sme minuly mesiac absolvovali a nic sa neudialo a tento mesiac povedala to iste, tak ale urobim si to po svojom teraz 😝
@lenkaa33 Ahoj no ak tvojmu mužovi povedali že ma dobry spermiogram tak by mal byt ok.......aspon si teda myslim......vyborny maju podla lenti co su darcovia spermii a tych aztak vela nieje........moj manzel ma ist na kontrolny po dvoch mesiacochak teda neostaneme tehotni dovtedy......ja som uz teraz po ovulacii......tak uvidime co bude tento mesiac........vidim ze sa snazime zhruba rovnako dlhy cas......dufam ze budeme coskoro tehotne lebo davat sa do ruk lekarom ma velmi nelaka.....ty si ako s cyklom?
@permonca ja si mylsim že je lepsie ist k doktorovi skor ako neskoro.......teda neviem kolko mas rokov a ako dlho sa snazite.....kazdy lekar je ini niektori ti povie že mas prist po roku snazenia ini zas ze popol roku a uz som pocula ze az po dvoch rokoch.......moja doktorka je chvalabohu stych co uprednostnuju radsej skor ako neskoro......ale drzim palce aby to uz bolo a nemusela tam ist vobec 😉
@lenkaa33 ahoj leni.aj ja este nic,lebo je este skoro dla mna.uvidime zajtra.moze byt,ze to rychlo stupne,budeme sledovat. ja mam plastovy poharik a tam namocim ten test na 15sec. a nemusi sa to nikde zohrievat neboj dobre to robis.dame vediet zajtra oki? A hlienik zatial nemam ani ja,ale mam take "mokro" v gatkach,haha
@11miuska11 Jasné, ono fungujú aj tie výživové doplnky, ale pomer cena / výkon je veľmi slabá a v čisto prírodných veciach , ktoré nie sú sysntetizované, či nejak inak upravované je tento pomer omnoho vyšší. Väčšina tých výživových doplnkov má chabú účinnosť. Napr. vitamín C - fľaštička šťavy z aceroly dodá telu niekoľko krát viac vitamínu C ako ten najlepší vitamín z lekárne. Problém je v tom, že tzv. IN VITRO (v skúmavke, mimo tela) chemicky fungujú, obsahujú to, čo je deklarované, ale ak ich dáš IN VIVO (do organizmu) tak z deklarovaného funguje v tých dobrých prípadoch tak 20-30%. To sa normálne nedeklaruje. Preto ak nepríjmame prostriedok, ktorý je telu prirodzený a ktorý "náklad" aj dovezie do bunky, tak je problém - do bunky sa nedostane nič. Poviem to veľmi zjednodušene 🙂 Napr. taký sylimarín z Pestreca mariánskeho, ktorý je výborný na regeneráciu pečene - je rozpustný v tukoch a keď chcete ho dostať do pečene, nestačí si kúpiť čaj (lebo je z vody), potrebujete tuk, ktorý ho dopraví do bunky. Preto najlepšia forma je olej z pestreca. Takto to funguje vo všetkom. Preto ja som "zaťažená" na bylinky, ktoré naše telo príjma ako potravu a preto väčšina, ak je zvolená správna forma účinkuje tak skvele. 🙂
@acerka11 neviem preco moja doktorka mi povedala, ze nie je az taky dobry, ze je ok. No je cudna. 😉 aj mne raz povie, ze mi da nejakuninekciu, aby prebehla ovulka,mpotom, ze nie. mam pocit , ze ked tam pridem, ona si ani nepamata, co mi hovorila naposledy. Ale neboj, budeme coskoro teho 😉 😉 inak do mojho nejake tebletky napchat veeeelmi tazko. Takze dufam, ze mamten spermogram ozaj dobry. Mne sa podla cisiel zda byt fajn 😉

@permonca podari, podari, neboj. Vraj nie kazdy mesiac sa podari zene otehotniet. mas nad 30 rokov alebo pod? my skusame od leta a tiez este nic. Pi cajik z ostruziny malinovej alebo alchemilku, ale iba od prveho dna menstruacie do ovulky, potom uz nie. Tie cajiky podporuju funkciu zenskych organov a ostruzina malinova je dobra na kvalitu vajicok vraj. Ja som tu ostruzinu tento mesiac nepila. Iba Alchemilku. A tiez sa pokus odsledovat ovulku 😉 ci uz hlienikom alebo testami 😉 Drzim palce.