icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

gabuliatko84
11. feb 2013

@lenkaa33 ahoj,ano sak ten necely mesiac uz vydrzim. 🙂 ale chcem sa opytat,na to aby isiel partner na spermogram,potrebuje nejake odporucanie.alebo si ho moze dat spravit sam na svoju ziadost. 😉

zuzuzu30
11. feb 2013

@lenkaa33 leniiii tak som sa potesila z tvojej spravy! podla mna to tento mesiac vyjde 🙂 ja mam ovu testy kupene na ebayi. tiez mi to sem tak halabala ukazuje,ale uz som vycvicena ako na to 🙂 podla mna mame ovulku spolu,takze super,ze snazilkujete! inak hlienik som nezbadala moc,resp skor som si myslela,ze su to spermijky zo snazilkovania,ale dnes som to teda nemohla nezbadat haha!to asi z tych grepov. a este aplikujem aj to,ze nebezim hned na zachod/do sprchy,ale zostanem lezat vklude.jaky vyskum 🙂 leniiii idete na to! Nech buduci mesiac mozeme kupovat dupacky uz hahah!!!

zuzuzu30
11. feb 2013

@gabuliatko84 nepotrebuje odporucanie.moj isiel len tak.ze sa snazime a nic (dobre aj prihodit nejake tie mesiace navyse) a bolo.ale zda sa mi,ze ma iba taky "skrateny" vysledok,som videl,ze v reprod centrach maju obsirne spermogramy. ale zato sa uz plati asi.

zuzuzu30
11. feb 2013

@seraa no nejako je tu ticho babyyyy! uz nieco vieme/neviem? 🙂)

zuzuzu30
11. feb 2013

@zuzuzu30 nesla si na tu psychiatriu dufam 🙂 ako pokracujete? nejake dobre spravy hm?
mozem sama sebe napisat? Uz mi magori,asi pojdem aj ja na tu psychiatriu. Totok bolo pre teba rosegirl 🙂

zuzuzu30
11. feb 2013

@rosegirl2013 kuk prispevok hore 🙂

rosegirl2013
11. feb 2013

@zuzuzu30 hihi moje milé spolusnažilky, tak ja som 4DC, s tým, že mi presne týždeň!!!! meškala hnusná vypočítavá mrška len aby som si nádeje robila, už viem prečo sa volá mrcha mrhcatá 😠 😠 😠 ale našťastie som dooosť v pohode, prežívala som január straaašne moc a dúfam, že sa mi podarí uvoľniť tempo aj napätie, jednoducho ma to vysililo. Furt som sa sledovala, testovala, pila džúsiky, kvapočky, brala vitamínky, mám titul DR. a napriek tomu všetkému to nevyšlo taaaakže zázrak oplodnenia si nemôžem nalinajkovať a bude nám to dopriate až keď bude správna chvíľa, aj keď si myslím, že tá správna je práve teraz, asi tomu tak nie je....som tak rozmýšľala, že ešte 2cykly keď sa to nepodarí tak bude babatko narodené roku 2014 ejha ale to trvá, čo? Zlaté moje spolutrpiteľky, snažilky, veriace dušičky nebudte smutné, naozaj verím, že každá z nás sa dočká svojho zázraku!

veeeron
11. feb 2013

@lenkaa33 hej z klasickej prehliadky ale robila aj ultr. bo som jej poveddala ze sa snazime uz rok a stale nic a povedala ze u mna by nemal byt ziaden probleem dokonca som mala ovu prave vtedy tak povedala sup sup na snazilkovanie...a poslala vtedy mm na spermiogram...a ten ukazal cu okazal ale uz by to malo byt v poriadku ..snazi sa uzivat tie vit. a ja tiez tak uvidiime ale zacinam mat asi z tej kys. listovej problemy...nechapem od dneska ma bolia krize brucho mam tvde..citim ako keby som mala zácpu tak netusiiim ale tie vit. mi nepredpísala lek. ale ja tak asi zavolaam a poradim sa s nou

gabuliatko84
11. feb 2013

@zuzuzu30 ahoj,ja som viac menej chcela vediet,ci musi ist k urologovi alebo sa ma rovno objednat niekde v centre kde to robia.. 🙂

acerka11
11. feb 2013

@lenkaa33 ja som este ani nepocula o rontgene vajcovodov ani neviem ako sa to robi a co sa tym vlastne zisti?.....ovu testy som ja este ani neskusila a tiez im celkom nerozumiem.....nechce sa mi zane vygrcat peniaze ocurat ich a zistit ze ani nemam ovulku 😀 ......to su take marketingove tahy podla mna.......inac som jedneho casu bola nazhavena na dr. jonasa uz som mu skoro chcela poslat prachy nech my vyrata kalendar na pocatie ale vykaslala som sa nato ked som nahodne niekde trafila na to jehopocitadlo a vyslo mi ze dni kedy mozem otehotniet su moje cervene dni.......tak som sa nato vykaslala.......a kedze mi cez cervene dni neriesime nic tak asi podla dr. jonasa nebudeme tehotny 😒 ......ale kedze mu uz neverim ani nahodou tak just budem tehotna 😉

acerka11
11. feb 2013

@sudabe tu na slovensku je mozne vsetko......tu ma asi nic neprekvapi.....skor by ma prekvapilo ak by veci fungovali ako maju 😉

lenkaa33
12. feb 2013

@gabuliatko84 ahojcek, myslim, ze aj tvoj gynekolog ho moze poslat alebo od urologa ( moj isiel k urologovi, ale v zahranici ) alebo priamomv nejakom centre. A ako pise zuzuzu, pridajte par mesiacov, aj ja som pridala. lebo inak sa ti lekari nerozhybu niekedy.

lenkaa33
12. feb 2013

@veeeron juuuj, niektore snazilky hovoria, ze ich bolia krize a to je znak teho. Mozno si aj ty teho 😉 . Aky den cyklu si? drzim palce, nech to tvrde brusko a krize je teho 😉 😉

lenkaa33
12. feb 2013

@gabuliatko84 moze ist priamo do centra podla mna. Skus zavolat. Ja ked som bola na slovensku na gynde, tam mi odporucili centrum, kde ma ist mm. Neviem, ci sa za to platilo alebo nie. Nakoniec si to dal urobit mimo Slovenska.

lenkaa33
12. feb 2013

@zuzuzu30 ano anooooooo, snazilkovanie bolo v plnom prude. Teraz mame dalsi mensi technicky problem, ze mozno mm nepride ani v stredu, ale az v piatok 😖 . no ja dufam, ze pondelkovy ranny sexik to poistil. Pretoze uz nemame kedy. Ak to ma vyjst tento mesiac, tak mi to vyjde. Ale vy pekne snazilkujte este, poistite to zo vsetkych stran 😉 .ja mam tiez testy z ebay, dnes som si robila a slaba ciarka. ja som hlienik nezbadala, iba mokro, ale asi to boli spermijky. Mna tie moje tabletky vysusuju. Ale do,torka povedala, ze " toho sa neobava" . ja tiez hned nebezim domsprchy, dokonca robim gymnastiku, dam si na 30 sekund nohy hore, urobim sviecku a potom podlozene vankuse mam pod ritusou aspon 30 minut.

lenkaa33
12. feb 2013

@zuzuzu30 a co dalsi krok? dame ten ananas? ja som si dnes kupila, takze zajtra zaciname s ananasom?

lenkaa33
12. feb 2013

@acerka11 nemyslim si, ze je to az taka hlupost tie ovu testy, ale mne nevychadzaju tak pekne ako niektorym snazilkam . nevadi 😉 . dr.jonasa mam vypocitaneho a PRD! vies, ja mam celkom pravidelny cyklus, obcas sa posunie o den alebo,dva. a tym padom som sa dopracovala k tomu, ze podla jeho vypoctu by som mala mat uspesne dni, ked uz mam po ovulke. Ja chapem niektore zeny, ktorym povedal, ze pocas menstruacie sa snazit, lenze tie vtedy zrejme ovulovali. Ja teda viem urcite, ze napriklad minuly mesiac som mala uz po ovulke ( testy od lekarky ) a vtedy podla jonasa by som sa mala snazit. mne to nevyslo. Je to podla astrologie vypocet, ktory hovori, ze je priazniva konstalacia hviezd pre teba na pocatie, ale to neznamena, ze k pocatiu pride. raz ked vtedy neovulujes, tak nepride. ta astrologia tak nefunguje. a nasla som aj ja na nete jeho vypocet a zhodoval sa s tym mojim, takze nemusis zbytocne vyvalovat za to € , ak chces skusit, tak sa riad podla toho vypoctu z netu 😉 😉 a zahajila si ten boj nejako? alchemilka, grepova stava, ananas ? hm? inak tie ovu testy sa na ebay daju kupit za dobru cenu a je ich tam 30, alebo 15, podla toho ake velke balenie kupis. Tak to som si zadovazila , akurat tu BT nehrozi u mna vobec. ziadne grafy nic. 😕 pride, ked to ma prist

lenkaa33
12. feb 2013

baby, ja si tu pekne saliem o druhej rano na MK 😀 😀 😀 . vypisujem ako zerava 😀 idem spat. budem zaspavat s pocitom, ze mozno sa vo mne prave deje jeden velky zazrak, kde z dvoch sa stane jedno 😵 😵

lenkaa33
12. feb 2013

@acerka11 juuuj, este som ti zabudla povedat o tych vajcovodoch. vies, to je tiez jeden z krokov, ak je vsetko ok u muza, u zeny, tak dalsi krok je, ze pozru, ci vajcovody nemaju nejake zrasty. ak maju, tak sa prefukuju. niekedy ich prefuknu aj ked vidia, ze tam nie su zrasty len tak, ked uz ta tam maju. Co som si nastudovala na nete, tak sa to robi tak, ze ti nabustia maternicu a vajcovody nejakou latkou, tekutinou, aby ked urobia rontgan mohli vidiet, ci je to vsetko priechodne. ta latka umoznuje take to presvietenie, aby to videli. To je jeden z krokov, ked zistuju preco sa nedari otehotniet. najprv prehliadka klasicka, sono, potom krvne testy,sledovanie vajicok a ovulky, prehliadka vajickovodov a urcite kadeco ine. takze ja chcem, aby mi pozreli tie vajickovody. Lebo nechcem sa pchat tabletkami a robit na sebe pokusy, ak by nahodou bol tak problem. No dufam, ze nemam ziadne zrast a vsetko je priechodne 😉 .

zuzuzu30
12. feb 2013

@rosegirl2013 ej veru,pravdu mas.clovek niekedy do toho investuje tolko energie a potom nic.ale vies co,pozitivne je,ze nemate ziadny zdravotny problem a ako hovoris "uz" len cakat,kedy bude ten spravny cas. Neviem si prestavit ako sa musia citit baby,kt povedia nejaku vaznu diagnozu alebo ze nikdy nebudu moct mat deti...a oni potom aj tak otehotneju.takze zazraky sa deju!!! Len kedyyyyy,ze? 🙂 dufam,ze uz coskoro.drzim prsteky aj na nohach a ja urcite to bude este v 2013 🙂

zuzuzu30
12. feb 2013

@acerka11 ja by som doporucila tie ovu testy alebo iny sposob ako ti vyhovuje zistit si ci a kedy mas ovulku.lebo ked nemas,darmo sa budete snazit..treba to dat najprv doporiadku

zuzuzu30
12. feb 2013

@lenkaa33 uf ti poviem,ze to snazilkovanie je dost namahave 🙂 my uz aj nevladzeme haha. no ja som chcela este overit podla ovu testu pondelok,ale dosli mi ovu testy a lekaren mi zavreli pred nosom 🙂 my sme sa snazilkovali vcera vecer tiez,tak leniiiii mozno sa nam tam uz nejake tie bunky jasia! 🙂 no a uz je to iste ze drahy nepride v stredu?nevadi,sak nejake spermijky tam urcite preziju a v piatok doplnite 🙂

zuzuzu30
12. feb 2013

@lenkaa33 jasneee hor sa na ananas.musim ist kupit nemam. Aspon budeme vediet leni,ze sme urobili vsetko co sa dalo 🙂

zuzuzu30
12. feb 2013

@lenkaa33 jasneee hor sa na ananas.musim ist kupit nemam. Aspon budeme vediet leni,ze sme urobili vsetko co sa dalo 🙂 a vies co? Ja som citala taku pozitivnu motivaciu ohladom pozitivneho tehu myslenia - ze mas si na papierik napisat c krat za sebou ze " cakame babatko",aby sa tvoje podvedomie s tym stotoznilo.. 🙂 co ty nato? Psycho?

eternity009
12. feb 2013

@lenkaa33 vidím, že máš výpočet dr. jonáša, takže vidím, že ti môžem pridať aj trošku spirituality 😉. Ja by som len chcela zopakovať jednu múdrosť, že nič na tomto svete sa nedeje náhodne a všetko sa deje v ten správny čas (aj keď sa to nezdá). Keď sa tlačí príliš na pílu, potom píla dobre nereže - to je známe už stáročia. Psychika je v celom procese snažilkovania najdôležitejšia, pretože psychika je aj základ celkového nášho zdravia. Al lekári priznávajú, že takmer 90 percent chorôb má psychosomatický základ. Ja si myslím, že všetky. Aj to, či sa niekto nakazí vírusom chrípky, či lepry je psychosomatické. Náš imunitný systém je dokonalý a psychika je jeho súčasťou, je ako obranný štít. A ten obranný štít je taký dokonalý, že keď sa moc tlačí na pílu, tak je neprekonateľný aj pri snažilkovaní. Je ľahké povedať, že treba to len "pustiť" tak a nechať všetko voľne plynúť, ale vôbec to nie je ľahké zrealizovať...

Na svet sa nemôžeme dívať len z jednej strany mince, pretože minca má vždy dve strany. Naše problémy, či choroby sú v našom svete zároveň príležitosti posúvať sa ďalej. Hľadať a pátrať, vzdelávať sa. Prekonávať prekážky. Nakoniec keď zdoláme prekážku, zistíme, že sme posilnené, a že práve len na základe danej prekážky sa nám otvorili oči a my vnímame svet oveľa komplexnejšie. Náš ľudský duch dokáže rásť len na zdolávaní prekážok. Veď to staré známe "čo ťa nezabije, to ťa posilní" platí už veky.

Dúfam, že toto "spirituálne okienko" tebe aj ostatným kočkám dodá sily a vieru v ďalšie ALE POHODOVÉ snažilkovanie 🙂

veeeron
12. feb 2013

@lenkaa33 noo tehu este byt nemôzem teraz začínam mať plodné dni takže určite tehu nie som.. kríže ma boleli len včera dneska je to ok...myslím si ze aj to brucho ze to mám z tej kys. listovej..no uvidíííme

11miuska11
12. feb 2013

@eternity009 ako kraaasne si to napisala 🙂 ja si asi idem vytiahnut krabicu zelani, co som pri jednej minihadke hodila po mnazelovi asi pred polrokom 😀 myslim, ze tam aj o deturencoch nieco bolo 😀 mam strasne rada pozitivnych ludi 🙂 v akom si stadiu snazenia?

acerka11
12. feb 2013

@lenkaa33 nie nezahajila som ziaden boj.....pre mna by bol boj s tou alchemilkou....ja neznasam bylinky.....ale ak uz budemzufala nevravim ze neskusim ale nekamaratim sa so ziadnou bylinkou ☹ ..............ked rastie v crepniku alebo na luke mi nevadi 🙂.........teraz okolo 17-teho budem cakat resp. necakat mrchu......tak som strasne zvedava ale uz dnes som zacitila svoje vajecniky tak neviem.....asi sa prilis sledujem

acerka11
12. feb 2013

@lenkaa33 jaaaaj tak to mi jej jasne ja to poznam v podstate cely ten proces len ako pod slovom prefuk........nevedela som ze sa tomu vravi rontgen vajickovodov........to by som si inac dala aj ja urobit (lebo som niekde citala ze po prefuku sa vela zenam podarilo otehotniet)ale kedze unas je najprv rieseny manzel kedze spermijky su lenivsie tak toto sa nas netika.....teda zatial

acerka11
12. feb 2013

@zuzuzu30 mozno k tomu raz pride ze sa dam aj na tieto testy ale zatial sa mi to nezda potrebne.....v januari som si bola na 100 percent ista ze ovu bola aj dr to potvrdila a tento mesiac bol tiez taky ze podla sledovani hlienu a bolesti mojich vajecnikov tiez prebehla tak uvidime ci tento mesiac sa budeme radovat ale pojdeme do dalsieho mesiaca sklamany a na druhej strane nabudeni ze to uz urcite vinde 😉