Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@lenkaa33 ano mam sypany caj.......to iste si mylsim o lekaroch aj aj.....maju na vsetko cas a slimaci postup smerom dopredu.......preto aj ja dufam ze coskoro budemevsetky tehu aj bez nich lebo im to trva neskutocne dlho a mozno ani niesu potrebni.......o o týzden tu uz mozno zavesis obrazok kolajniciek a budeme sa tesiiiiit.
@seraa no to ste urcite dobre snazilkovali 🙂 podla mna sa tam nejaky ten zazrak zamiesal 🙂 no takze tiez teraz cakas a cakas... ale tebe sa to bliiiiizi uz! uf to je napatie 🙂 a aj nejake pocity su?ci radsej si nic nenahovaras? to bude aka parada,ked tu budu same tehulky! drzim palcekyyyy
@lenkaa33 ten oplaseny pohlad s viem presne predstavit haha 🙂 sranda ako sa chlapi vedia zmenit zo sexuchtivych na vyplasene srnky 🙂 ale ani sa im nedivim,ved ani ja nevladzem vzdy 🙂 ja ananasik este mam,takze papam a cakam co bude. pocity nula. sem tam ma pichne v prsniku(ale to bolo vzdy) a to je tak vsetko. ale mas pravdu,mali by sme dat nejaku pozitivnu myslienkovu stimulaciu..pockaj,tuto dala eternity raz take super videjko,idem ho pohladat 🙂
tu je:
@acerka11 treba im niekedy aj povedat, ze chcela by som take vysetrenie, mozno taketo vysetrenie. Lebo oni sa niekedy spoliehaju na to, ze zeny nevedia. Ja mojej doktorke vzdy zacinam vetu ..... googlovala som ... alebo pocula som .... alebo vraj toto a tamto ...no ona si musi uz prevracat ocami, ked jej zacnem o google a co som sa podozvedala. 😀 A naposledy som tak u nej sedela zronena a mala som minutovy monogol, ze nechapem, preco nie som teho a velmi expresivne som jej povedala ako som bola sklamana 😀 😀 , ked prisla MS .....a ona na mna pozrela a ze ma chape a sup, povedala, ak to nevyjde ani teraz, tak mam hned volat, ked pride MS a objednat sa na rontgon tych vajcovodov tzv prefuky .... tak a taketo recicky budem u nej viest stale som sa rozhodla. Aby bola akcna ;) ... co zase na druhej strane sa nemozem stazovat, pretoze moja je ok, len naposledy troska ubrala z plynu ...ale nakopla som ju opat vpred 😉
@zuzuzu30 tak ja som dnes bola kupit ananas, aby som doplnila poslednu davku a zvysok neviem ananasu neviem kto bude jest 😒 .... prsniky ja teda vobec necitim nic. obcas si nahovaram, ze v podbrusku, ale ozaj si to nahovaram. Video som si pozrela, je kraaaaasne, aj ta hudba. je to uzasne urobene. tak dufam, ze taka nejaka bojovnicky naladena spermijka sa predrela a uz sa zahryzla do vajicka a uz sa niekde uhniezduje 🙂
takze snazilky moje trpezlive, prajem vam kraaaasny vikend 😵
@lenkaa33 inac uz pijem aj tu ostruzina malina dnes som si ju kupila.....ano ja viem ze ti lekari su taki spomaleni.....ide mi to dost na nervy oni maju na vsetko cas.......a niekedy mi to pride akokeby nas nevedeli pochopit ze nas uz neabvi cakat a chceme byt co najskor tehu za kazdu cenu.......no uz teraz vydrzim a budem hlavne verit tomu ze tie vitaminy mm pomozu a tie cajiky a kyselina listova mne........no a ak nie nebude inej moznosti ako zatlacit na dr a trvat na vysetreniach.........PS: tie caje niesu az take strasne 😉
@lenkaa33 jaaaaj este som ti chcel nieco.....teraz sme tu mali navstevu tu kamosku co ma 6 tyzdnove babatko (Timeu)......nevedeli sme sa s mm na nu vynadivat.......chceli sme si ju tu nechat a oni nech si urobia este jedno ed im to tak skvele ide 😀 .....ale nie je to moja naj kamoska afakt si to s malou kazdy tyzden uzivam ked som s nou......ale svoju prvu navstevu v zivote absolvovala unas a skoro celu ju prespala 😀 ......jaaaaaj no mame zazitok obaja......ta mala je akokeby aj nasa
@majka21rk Ako písala @lenkaa33 treba začať od muža, ale je dobré začať s bylinnou terapiou súčasne. Pre mužov treba brať v tinkúrach z púčikov minimálne kotvičník s brezovými jahňadami spolu naraz (pomôže to aj na chlapské sily pri snažilkovaní 😀 ). O tej gemmoterapii je najlepšie si prečítať, lebo je to pomerne obsiahla téma. Najviac info nájdeš asi na http://www.zdravysvet.sk/gemmoterapia/ tam je aj poradňa s pani Podhornou, ktorá patrí k najznámejším českým bylinkárkam.
Je niekoľko byliniek, ktoré obsahujú fytoestrogény a geniálne harmonizujú hormóny, niektoré zasa prekrvujú ženské orgány, aby všetko bolo pripravené na počatie. Tie základné bylinky sú ako som už písala zostavené tou pani bylinárkou v jej kúrach, konkrétne táto kúra z tinktúr sa volá K05.
Je veľa možností ako problémy riešiť, len lekári radia stále to isté, často syntetizované produkty, ktoré sa tvária síce prírodne, ale organizmus má pri ich spracovávaní skôr problémy a mnohým skôr škodia, či len vyťahujú peniaze z vrecka.
Podľa mňa sa treba orientovať na prírodu v strave a bylinky, lebo tie sú tiež v určitom pohľade "strava". Ako som už písala, keď kyselina listová, tak v zelenine, keď grep, tak čerstvý a nie vo výživovom doplnku, keď úprava hormónov, tak nie cez syntetické, ale cez rastlinné fytoestrogény... atd 😉 . Len takto to potom môže fungovať 🙂
@lenkaa33 aj ja si podla videjka predstavujem,ze male vajko sa uz spolu so spermijkou niekde gula 🙂 je tu neuveritelny proces,hm.no tak vikend je za nami a predo mnou celkom namahavy tyzden v robote,takze to rychlo ubehne 🙂 no a potom uz budeme testovat!!!! drzim palce nasim vajkam 🙂
@lenkaa33
@zuzuzu30
@acerka11
@seraa
Caaaute kockyyy...tak aj ja idem oddnes okukovat aj tuto diskusiu 😀 konecne mi po 2 mesiacoch prisla MS a dnes mam 4DC, tak poctivo pijem grepovu stavu (z cerstveho grepu), papkam jamienson vitaminky, ale to uz od septembra, zdravo papkam, cvicim pilates a poctivo pijem silne odvary z tradicnej cinskej mediciny na vyzivovanie krvi 🙂 a citim v kostiach, ze tento mesiac to vyjde. Mate sice naskok 3 tyzdne, ale snad sa nam to vsetkym vydari a ja sa tu budem pekne nabijat vasou radostou z //, a potom o mesiac vy so mnou 😅 drzim vam palce kocky a mega sa tesim, ze aj ja uz sa mozem konecne snazit 😅 ako ste zistili, kedy mate ovulku? merali ste si BT? boli ste na folikulometrii? alebo len podla stredu cyklu? Ja si meriam BT a snad mi to tento mesiac pekne ukaze tiez a idem o 2 tyzdne aj na folikulometriu 😀 juch juch juch 🙂 paradny start do noveho tyzdna vam zelam 🙂
@macusa03 hlavu hore 😉 vyjde to tentoraz. Tebe aspon MS pride, ja som 2 mesiace musela cakat, kym sme sa zase mohli snazit, takze hura do boja!!! Sme na rovnakej startovacej ciare momentalne, takze sa nevzdavame a ideme na to, co povies ? 🙂
pisem pisem, no okrem dnesnej hroznej migreny este neviem nic lebo sak cely buduci tyzden su dni kedy mi ma dojst ms, tak dufam ze nedoojde aj ked uz mi je jak pred ms alle to posledne 3 mesiace od kedy beriem duphaston je to stale tak ☹
ale som zvedava , hmm mozno zajtra sa aj testnem uz , nech si zbytocne nenamyslam 😒
ja som si testovala ovu testami a podla dlzky cyklu mi to vyslo a aj vytok ako vela bab povedalo som mala
inak som nic necitila 😖
@seraa podla mna ovulku nemusis citit. Ja som tiez ani len netusila, ze mam ovu, to keby som vedela, hned toho mojho vyzvrtam, ale BT je vraj extremne spolahliva, ked dobre merias, tak ja aj tento cyklus budem verit teplomeru, krcok sa mi hmatat nechce, vobec tomu nerozumiem 😒 a ovu testy nemam, lebo si nechcem predcasne zvykat na dve palicky 😀 😀 😀 tak snad to vyjde aj tou bazalkou iba 🙂 Inak migrena je tiez znak tehu, to znamena, ze sa u teba nieco deje. Testni sa a potes naaaaas zajtra 😎
jasne aj ja som citala ze bt je spolahliva, len na mna narocna 😉 hehe
no hmatat krcok to ani by som len neskusala, nerozumiem tomu, risk infekci a uz to len znie neprijemne
hahaha no migrena je moj znak pre ms aj ☹ ale kedze myslim pozotivne tento raz to bdue tehu 🙂
aky bol vylet? zvladla si to aj s tou ms?
@seraa ja som mala krasnu MS, tak ako naposledy. Ziadne bolesti, nafukovanie, krvacanie tiez v norme, takze v nicom, len v "tom" nam to nebranilo 😠 uzili sme si to paradne aj tak. Prechadzky, vecer cervene vinko. Aj dnes som si dala poharik na krvinky, ale dufam, ze to bude na dllllhu dobu moje posledne vinko, ved budem tehu a potom kojit 😅 A co ty? ako ste vikendovali? a kedy presne ti ma prist?
@11miuska11
noo supperr
no u mna nie je ziadne "presne" hihih cize od zajtra az po aj stvrtok 😠
takzee tieto dni bud alebo 😕
no vikend normalka teda nedela pokazena migrenou ale ok, len nehc ma to do zajtra prejde 😒
idem si aj pomaly asi lahnut nech ju prespim
takze dobru nocku prajem 🙂
@acerka11 to poznam, ked ma niekto v okoli babatko a este ked je to k tomu niekto blizky, kamaratka, sestra alebo brat, ten pocit, ze aj ty chces mat take. Ale len si to babatko pekne uzivaj vzdy , ked mozes, aby sa na teba nalepili babatkovske vibracie, nech ich vysielas, ze aj ty na take cakas 🙂 🙂 a aky bol vikend?
@zuzuzu30 podla mna rano je istejsie...... utorok moze byt, najradsej by som si urobila uz v piatok... 😀 😀 , ale lepsie cakat, kym nebude ta mrska meskat... pokusim sa to vydrzat do utorka 😉 mne ma naplanovane prist mozno opat cez vikend, duuufam, ze jej moje baby ten plan prekazi ..... 😉 .... ake mam pocity? uprimne? no, ...... som na seba nahnevana, pretoze intuicia mi hovori, ze asi tento mesiac E e ... Ale napriek tomu si pestujem v sebe obrovsku nadej, ze budu // Len takze zmiesane pocity, ze ' preco by to malo tento mesiac vyjst?' .... vies, je to nieco nove, nepoznane. Nikdy som to nezazila byt tehotna, mat na teste // 😉 ... zda sa mi to, ze by to bolo tak prijemne neuveritelne a prekvapko ako hrom, keby to vyslo ... no happy budem neopisatelne ... uz sa neviem dockat 😉 ..uz chcem testovat 😵
@11miuska11 ahoj, no vidim, ze si super vyzbrojena 😉 to je super. Inak ten grepovy dzus ti staci 5 dni pred ovulkou 😉 ... a ja blazon som cvicenie prestala, ze aby som nahodou nevyskakala zo seba spermijky a oplodnene vajko, co viem,ze je hlupost, ale zacnem opat ..... pretoze vidim na sebe zmeny, ze troska som pribrala a nie som este ani teho 😀 😀 ... ja sa snazim ovulku testovat testami. mavala som aj ten hlien, ale 2 mesiace som teraz nespozorovala, ale minuly mesiac som urcite ovulovala, mala som krvny test robeny, co to potvrdil. a bola som na ultrazvuku, kde mi doktorka povedala, ze budem ovulovatdo 72 h. BT ma zatial nejako nezaujalo a neviem si to ani predstavit .... no drzim palce, nech to vyjde tento mesiac, si krasne na to pripravena 😉 ...ja mam teraz pomovulke, tak cakam, cakam ... cakam ... 😕

@acerka11 juuuuuuuuuuj! to si ma potesila s tym cajikom. Podla mna sa to da pit normalne. A mas sypany? tie su lepsie. Hej, aj tu ostruzinu kup a pi urcite. Tak, ked lekarka chce cakat, tak cakajte.Skoda, ze ti lekari nie su taki akcnejsi. Ja by som priebezne vsetko najradsej robila. ze pre istotu uz aj teba sledovat a robit vysetrenia a tak. oni si davaju nacas. Vies, aj mne lekar povedal, ze sa zacina od muza, pretoze velakrat je tam problem. takze je to asi klasicky postup. len oni to tak natahuju niekedy a tie mesiace utekaju a su neskutocne dlhe zaroven 😠 ja som strasne zvedava, kto konecne v tejto teme oznami, ze jeeeej su tam // dufam, ze coskoro kazda z nas. nech uz nam to vyjde vsetkym pekne ..... bocianiiiiiii, kam ste uleteli? 😀 😀