Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@seraa jasne, nechaj tomu chvilku volny priebeh, ked povedal, ze si ok 🙂 . A ten duphik budes este brat? Ci ? Ten sa dava na rast sliznice maternice. Lebo si pamatam, ze si spominala, ze uz ho nechces brat. Ja idem len na tu folikulometriu vo stvrtok a som zvedava, na ake tabletky ma budu chciet nahovorit 😕 a snazilkujeme o sto dvesto 😀 😀 😀 😀
@veeeron ale ved zle od zaludka je prejav tehu 🙂 nehadz flintu do zita 🙂 zajtra testujes? ci az v utorok?
@seraa ehm, no tak to ti veru mohlo vychadzat cudne. Nemas nejaky graf, ze by si ho sem postla? Celkom ma zaujima, ako vyzera graf spod pazuchy 😀 😀
@11miuska11
hahaha taka podctiva nie som aby som si to aj pisala ja som len ta poskusala
no mala som stale 36,6
a raz som mala 37 a potom zase stale 36,6 teda asi 5 ,6 krat som meraala od ovulky
no dupik mi dosiel aby som pokrcovala musela by som ist za dokym a nechcem ist tento mesiac, aj tka mi zle urobil
ten duphaston
no ved prave tent hormon co ma duphaston je hormon ktory vytvara zlte teliesko ktore ttreba na lepsie uhnezdenie a udrzianie vajicka a neskor plodu, a mne na hormonalnom obraze zisitl ze ho mam len klesa zavcasu
tak mozno by som mala pokracovat este s nim
no uviidm mozno sa premozem a objednam k dokymu...
@11miuska11 aha, takze to ti doktor pri beznej prehliadke vie zistit. uz som chcela mojej povedat, nech sa pozrie 😉 , ja kazdy mesiac vyrukujem s roznymi pripomienkami, co som kde pocula a nasla na nete 😀 😀 😀 , uz si musi mysliet o mne , ze som pipi 😉
@mistisa hahaha, si ma dobre rozosmiala s tymi nohavickami, tak mi to super padlo ... 😀 😀 😀 😀 . No dnes som mala tyrkysove ... Ja hlupaaaaaak, isla aom do veselych farieb. 😎 bez vzoru, mali take jemne volaniky na okraji, takze asi velmi vabivo posobili na MS. Takze buduci mesiac same zvieracie vzory, vsetky drave selmy budem nosit v obdobi MS! Ziadne tra la laaa vesele a vabive.... 😅 .... A dakujem aj za poslanie optimizmu a sil.... uz som opat v bojovej nalade do dalsieho kola 😉 , otriasla som sa a pokracujemeeeeeee
@seraa podla mna ked tento mesiac skusis bez toho, nic sa nestane. daj si pauzicku ood toho po 3 mesiacoch 🙂 alchemilka a grepovy dzus to isti. A meraj si BT, aby si vedela, co aa ako 🙂 drzim palec. Ty si ktory DC teraz presne?
@lenkaa33 vie, ale podla mna len, ked sa na to zamera. Ale to ti je aj tak na nic vediet, je to len typ polohy a nic to neovplyvnuje 🙂 Hej hej, na mna sa tiez doky pozera, ked mu rozpravam mudrosti z netu. Povedal, ze MK je najhorsi v tomto. Ze odtialto chodia sami hypochondri, co si myslia, ze maju uplne vsetko 😀 😀 😀 ja preto selektujem, na ake diskusie chodim, nech mi z toho hlava nevybuchne 🙂 🙂
@lenkaa33 co mate vsetky s tymi avokadami? 😀 😀 to je na co dobre? O niecom asi neviem 😀 😀
@11miuska11 dakujem, celkom rychlo som sa otriasla 😀 , asi vdaka aj vam babule na MK 😉 ... ja si nemyslim, ze ich mam nepriechodne, ale chcem si to dat pozriet uz teraz za pochodu 😝 , ako cakat rok a potom riesit a budem si vycitat, ze som premrhala tolko casu.... takze , idem si to dat urobit. Asi aj kvoli tomu, ze nemam 20, tak nechcem mrhat casom. Snazime sa od leta. No vsetko robime spravne, tak neviem, kde je problem. Takze radsej, si to dam pozriet, nech viem,ci je to tam vsetko priechodne ;)
@veeeron nechytaaaaaaaj! pianko. V tebe velka nadej, ze to prerazis tento mesiac a troska motivacie dodas... a postupne sa budeme pridavat k tehulkam 😉 . Ved mas este niekolko dni. my ti fandime, nech ti to vyjde ! aspon jednej nech to vyjde tento mesiac februar ..... ! juuuj, preraz to , pretrhni, nestracaj nadej este, mozno su to tehu priznaky. drzim palceeeeeeeeeee!
@acerka11 hej hej, prisla MS 😠 . Ale jasne, ide sa dalej. A opat sme o nieco mudrejsie, vychytame ten spravny den uz hadam 😉 . Len ozaj to nie je jednoduche, Keby som toto vedela, tak by som sa ani nechranila pred otehotnenim tolke roky 😉 .... A teraz sa MS rozbieha a boli ma podnrusko, co ja vacsinou nemavam velmi neprijemne pocity, Inak ked mam zatial,iba take spinenie, Prislo okolo 19 tej, tak to je moj prvy den cyklu, ze? bez ohladu na to, ze je to este len take spinenie a rozbiehanie , ze?
@lenkaa33 1DC je az ked zacnes krvacat normalne 🙂 spinenie sa este za cyklus nerata. Pockaj, ale ked ty iba spinis, to este neznamena, ze mas normalnu MS 🙂 este stale mozes byt tehu, ked iba spinis 🙂
@seraa hrozneeeeee, ja naozaj nechapem kde je problem. Asi nie je spravna konstelacia hviezd alebo ja uz ozaj neviem. Ja zajtra volam doktorke, ze opat nic a objednavam sa na rontgen vajcovodov, ci to tam mam priechodne. Ja chcem ist pekne postupne, nechcem len skusat a skusat. chcem postupne vylucit , ze nikde nie je problem. A o do,torovi mi ani nehovor. Ja to nemam rada. sono mi nevadi. ale nemam rada cytologiu, to som uplne hotova, akoby som rodila. A teraz ten rontgan alebo tzv prefuky, tak to je pre mna zabijak, pretoze mne to budu robit ambulantne, ziadna laparka. Takze vedome budem pri tom ako mi zavesia nieco na krcok... ☹ a balon nafuknu vo mne , no horor. ja tam budem vyvadzat riadne. Takze sa vobec netesim, ale chcem a musim ist, nech mozem vylucit, zeby som tam mala nieco nepriechodne.... a ty ako? kedy mas snazilkovaie? teraz uz sa ti to bliZi, nie?
@11miuska11 nie nie, je to MS urcite. bolesti uz mam typicke pre MS v podbrusku. A najprv take spinenie, Ale teraz sa uz rozbieha, siceje pol jednej, tak ja neviem ako to mam ratat. 😕
@11miuska11 hahaha, to ti doktor povedal, ze MK je najhorsi? hahaha. Ja ale necitam temy na MK o problemoch. Ja si tak googlujem skor na americkych strankach kadeco. A tam sa podozvedam infosky. a obcas odtialto, ale to mi skor prehlbuje vedomosti v oblasti plodnosti a biologie 😉 . A vies, ja mam vela zien z okolia, ktore maju a mali problemy, takze ja to nenasavam velmi na MK. ale z reality a blizkeho okolia. Preto je to taky stres, pretoze mam vela znamych, co sa snazia niekolko rokov a maju problemy.
@11miuska11 no ano, ale je dobre vediet polohu maternice, pretoze v tvojom pripade je dobre mat pohlavny styk aj zozadu 🤐 🤐 🤐 a dobre robis, ze aj lezis na brusku, takze na nieco je to dobre vediet. Skuste aj snazilkovat zozadu 😉
@11miuska11 to som citala na jednej stranke, ze pre zeny, ktore idu na IVF je vacsia uspesnost 3x ( uz si nepamatam presne ) , ak zeny papaju avokado, tak som to povedala mistisa, ze som to citala niekde. Tak nech skusi. Pokazit s tym urcite nic nepokazi, Avokado je vyborne a zdrave ;) , takze si moze tym len pomoct ;)
@lenkaa33 a ako s tym avokadom?? 😀 Hej, odzadu som tiez citala. Len pravdu ti poviem, jedine, co nidky nezabudnem, ze vankus pod zadok. Nejak pri tom nepremyslamme, ze aka poloha je najlepsia. Aj tak skoncim vzdy hore 😵 😵 😵 😵 😵
hehe , Ja uz sa snazim negooglovat. Normalne som si povedala, ze tento cyklus budem v pohodicke, stastna a naladena pozitivne. A nebudem sa ani sustredit na to, ci sa podari, abo nie. Je mi to jedno, lebo sa tesim na dovcu, co mame v juni na 3 tyzdne a keby som tehu, trosku nam to prekazi plany. Tak beriem to tak, ze co ma byt bude a ked nebude, bude super dovolenka na motorkaaach 🙂 🙂
@lenkaa33 a co je IVF?
@lenkaa33 no SHIT teda! mrzi ma to leni,som myslela,ze u teba to vyjde :( poctivejsie snazilky snad ani nejsu hm. No skoda,ze si dala toho geparda dole 🙂 ale vies co? Jedine pozitivum na tomto vzdy je, ze je tu vzdy nova sanca! uplne ta chapem najma v tom,ze neviem ani ja ci som na 100% zdravotne ok.ak by som to vedela,tak potom by sa mi lahsie znasalo,ze sa nedari.lenze neviem ci sa nesnazime nadarmo...aj ja zavolam Dr a tento mesiac uvidi taku otravnu pacientku co este nevidela!!! Troska motivacnej hudby:
@seraa no chapes to?! ale mas pravdu,mali by sme nieco zmenit..docitala som sa nete,ze najcastejsie nemozu otehotniet baby,co to prilis riesia,su upate a maju potrebu vsetko planovat a kontrolovat (aj ked to je troska diskutabilne,lebo ak sa ti nedari,tak logicky zacnes riesit).a najvacsiu uspesnost dosiahli vzdy,ked to nejakym sposobom pustili z hlavy..este neviem ako,ale nieco v tomto duchu by som asi chcela vymyslet 😕
a inak je pravda,ze ja som trocha taky control freak haha
krasne ranko baby aj ked je pondelok!
@lenkaa33 no vidis das si pritazlive nohavicky a potom sa divis ze sa aj mrcha prisaje 😀 😀 no tak sa s nou pekne rozluc a povedz jej narovinu ze ma nutenu dovolenku 9 mesiacov.nech sa ani neunuva ta hladat buduci mesiac 😉 no som zvedavs veru ale verim v to ze prvy pokus je nas 😉 nie nie bola som na marodke a nikde v obchode som nebola ale dnes idem k nam do potravin tak ho kuknem 😉 😉 ja som 6 den cyklu a mam stale silnu mrchu hm ☹
@lenkaa33
@11miuska11 viem že zle od žalúdka by mal byť jeden z príznakov tehu...ale ja si stále myslím že to mám z tej kysl. listovej...neviem aj ked si ju nedávam na lačno vždy sa najem...tak nechápem ...zajtra ráno sa testujem ale neviem neviem....v kútiku duše možno je nejaká nádej že to vyšlo...zajtra dám vedieť ako som dopadla...🙂 myslite na mňaaaaaaa baby🙂
@veeeron z kyseliny listovej ti nemoze byt zle.asi si tehulka 🙂

@111miuska11
hahahah jaaaaaj tak to mi uslo !!! sooom nevedelaaaa, aspon teraz viem ze preco mi tak blbo vychadzala