Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@11miuska11
ja som v 7 dc, takze este zavcasu len dva dni dozadu mi skoncila ms
@lenkaa33
co???? oooh to ani nechcem pocut, ja by som tiez mala ist na toto ale to znie strasneeeeee no na to asi nenajdem dovahu ☹
ja neviem ci ist ci neist k lekarovy ...
@veeeron
mne bolo tiez zle z kys. listovej, naduvalo ma, bolel zaludok a aj tlacilo v bruchu...
som ju prestala brat a teraz dobre
a plus dupik my strasne zosilnel pred menst. sindr. takze dam sa asi na prirodne veci ako baby radili...
@lenkaa33
@zuzuzu30
baby moze byt ze fakt stres ale presne po roku a viac sa neda nestresovat a nemysliet na to
ani cajik nepijem , je hnusny ☹ a zabudnem vzdy nan
@11miuska11 IVF je In vitro fertilization, to je vlastne , ze zoberu zenske vajko, muzsku spermiu ( vyberu, tie najkvalitnejsie ) a zlucia ich 😉 , vznikne male embryko a vlozia ho do tela zeny. Potom je aj IUI, to je, kde zoberu spermijky, ale neodoberu zene vajicka, iba vstreknu tie spermijky za krcok maternice... Na to by som chcela ist, ak bude ten rontgen vajcovodov vporiadku. ;) ...juuuuuj, neboj sa, mozno prave preto otehotnies rychlo, pretoze sa tesis na dovcu 😉 ... ale nevadi, ved na dovolenku mozes ist aj teho 😉
@zuzuzu30 ved presne o to ide, ze keby som vedela, ze vsetko je vporiadku, tak som viac ok, Ale nechcem teraz sa snazit 2 roky a potom zacat riesit. Ja chcem za pochodu kazdy mesiac nieco. Mm uz aj navrhol, ze pojde na dalsi spermogram a ze aj vitaminy zacne brat ( doteraz sa ohanal svojim vysledkom spermiogramu, ze on nemusi brat vitaminy ) .... no ja som volala doktorke a jej asistentka mipovedala, ze zajtra ma prist jej osobna asistentka a ta mi posle email s terminom na ten rontgan. Tak sa bojiiiim. ale uz sa to vybavuje, musim ist 😉 .... a som zvedava. na tu proceduru a aj na vysledok.,,. 😉 , ja uz v plnom prude pijem cajik, prave si idem zaliat ostruzinu. Ta by mala otvarat aj krcok, tak lepsie sa pojde spermijkam.... ;) ....
@mistisa moja mrcha celkovo nie je nejako extremne silna. A ty uz 6 den a silnu. wow. mne trva tak 3 dni, potom uz len spinenie. tak nezabudni na tie avokada a zacni ich papkat. A aj ja si myslim, ze IVF vam vyjde. Ved tolkym ludom vysiel hned sup sup... len sa na to pripravuj aj tym avokadom ;) ... nech zvysujes sance. Pritazlive nohavicky teraz uz len v obdobi ovu, potom uz zmenim na zvieracie vzory 😉
@kotatko1232 kamoška mi hovorila že aj ano..každá tabl. je obalená v niečom inom takže môže mi to škodit...tak už teda netusím
Ahojte, my sme zacali sa smazit od februara, mm sa spolieha ze to vyjde na 1x 🙂 , asi tyzden ma hlavne ku veceru bolieva podbrusko,ako ked ma prist mrcha, mam stale sucho v ustach,prsia ma nejako nepobolievaju,aj ked ich tak omakavam. Som dnesrano nevydrzala a spravila si testik 😠 ,ale nic,asi je prilis skoro 20DC, ale ja som nedockava a neviem sa dockat vysledku 🙂
@lenkaa33 ahaaa...konecne mam jasno v tych skratkach a teraz budem mudra jak televizor 😎 No hej, mozem ist aj tehu na dovcu, ale jedine, ked by som bola vo stvrtom mesiaci. V prvych troch vraj neodporucaju letiet. Hmm. Tak si mozno dame pauzu po tomto cykle, keby to nevyslo 😉 vsetko je a bude tak, ako ma byt a basta 🙂
@veeeron ale MS ti ma prist az v utorok, nie? To este stale nie je nic stratene, nezufaj 🙂
@11miuska11 hej zajtra....momentáálne si dávam čokoládu na ukludnenie...a na nervy..😀 a keby som bola tehu tak by mi to malo uz aspon nejakeeeho ducha ukázať...a nie len jednu čiarku...☹
@veeeron to nie je pravda. Kamoske den pred MS neukazalo absolutne nic, isli sme sa s nou zo solidarity opit do mesta a o 5 dni uz mala na teste dve ciarky. A teraz bude mat jej mala rok 🙂
@11miuska11 ja uz tomu prestávam veriť naozaj...jednoducho už naozaj neverím že sa nám to teraz podarilo...kašlem na to...objednám sa znova k lerákre na nejaké vyšetrenie...as om zvedavá čo mi zasa povie...☹ zajtra uz sa radšej testovvať nebudem kedže som to spravila dneska...počkám zasa pár dní ☹ ale ĎAKUJEEEEEM MOC za podporu...ste zlatééé babule
@veeeron mozno je aj dobre, ze tomu neveris. Aspon uz nic neocakavas a moze ta to len prijemne prekvapit 🙂 drzim silno palce. A hlavne, keby nie si tehu, nech aspon MS pride na cas a nezrdzuje 😉 😉
@11miuska11 jasnačka to hej radšej nech príde načas...bola by som rada a hlavne v klude a zbytočne by neboli žiadne stresy...ok tak vám budem ďalej informovať ako som na tom😀
@veeeron napriklad ja by som bola tento mesiac rovnako vdacna za // aj za MS. Uplne seriozne 🙂 drz saaaa 🙂
@11miuska11 ďakujem a ty v akom si momentálne štádiu?
@veeeron ja som 12 DC, cize vo faze snazilkovania 🙂 meriam si aj BT, tak som zvedava, co z toho bude 🙂 Vlastne prvy mesiac takeho realneho snazenia 😀 vo stvrtok idem aj na folikulometriu, tak som zvedava, co mi povedia tam 😎
@veeeron zavisi, kedy mas dostat MS. Ak ma prist zajtra, tak by sa uz mohla ukazat druha ciarka, ale nemusi . niekedy az ked ti MS meska jeden den a niektorym zenam dokonca ukazuje az po niekolkych dnoch meskania MS. Som zveedava a silno drzim palce, nech to vyjde, ved tolko sklamani uz.
@seraa snazime od leta, ale ovulovat som zacala asi az v oktobri. Ja viem, ze to nie je az tak dlho, ale mala som uz dva mesiace nasadeny clomid ( clostil ), vdaka ktoremu som mala jeden mesiac 3 vajicka a druhy mesiac 4 vajicka, takze zvysena sanca oproti jednemu vajicku a aj tak nic. A tento mesiac idem natualne 😉 , tak som zvedava, ci bude len jedno vajicko a dufam, ze teraz ked clomid sposobil viac vajicok, ze teraz sa nestane, ze budu vajecniky strajkovat 😉 . No ja odvazna nie som, ale strach z toho, ze neskor by som mohla lutovat, ze som si to nedala skontrolovat skor ma prinutil 😉 😉 😉 . Taka prevencia, vies? ved zajtra sa dozviem kedy idem. Tak dam vediet, 😉

ahojte baby, pridam sa k Vam...my sa snazime uz vyse roka a stale nic... a prave som sa rozhodla, ze zajtra uz asi pojdem na gynu nech sa to zacne riesit... ://