icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

acerka11
15. mar 2013

@11miuska11 keby to zalezalo na mne tak tak im dam aj 20 ampuliek ale u mojej doktorky to nieje tak zerano pridem a vezme mi krv len tak ze ja chcem.......neviem preco je taka aleaj baby co knej chodia a pride aby jej vzala krv ze test jej vysiel pozit. tak ju na tu krv objedna....asi to nieje standardny postup ze nie?......ty ku svojej len prides a vezme ta bez problemov?.....lebo u mojej to tak nieje

acerka11
15. mar 2013

@simullka sme natom veeeelmi podobne my sa tiez tak snazime.....a nejde to......tiez sme si nemysleli ze to bude tak jednoduche......a to som brala HAK....keby ze to viem nezozeriem ani jednu nikdy 😠

11miuska11
15. mar 2013

@acerka11 moj lekar je v tomto super, uz druhy mesiac, co mi meskala MS mi robil sono a povedal, ze ked sa mi podla BT bude zdat, ze mam ovu, tak mam hned prist. Je v tomto velmi super. Viem, ze kocky tu na MK hovorili, ze svojich lekarov museli klamat, ze sa uz dlho snazia, aby im vobec sono urobil, comu ja vobec nerozumiem. Jasne, ze to nie je standartne, co robi tvoja lekarka. Mala by ti automaticky urobit hormonalny profil, ked ju o to poziadas, ved to preplaca poistovna v plnej miere. Chapem, ze nechcu lekari nasadit zene hormonalnu liecbu, kym nie je spermiogram, ale ze by mi niekto odmietol urobit rozbor krvi a hormonalny profil, ked ho o to poziadam, to by som v momente brala kartu od tej lekarky a isla prec. Hormonalny profil je zaklad, ked sa snazite otehotniet. hmmm...

simullka
15. mar 2013

@acerka11 ja som ani HAK nebrala a sa nám nedarí... ☹

acerka11
15. mar 2013

@11miuska11 no už sa dlho pohravam s tou myslienkou ze ju vymenim ale nemam vobec referencie o doktoroch v tomto okoli....muim to omrknut

acerka11
15. mar 2013

@simullka ja uz len v pripade ze bysom mala babatko tak potom HAK ale inac to nechcem vidiet ani z lietadla

11miuska11
15. mar 2013

@acerka11 no ja u nas tiez neviem o ziadnom doktorovi. dochadzam 100 km, cize i ked mam vsetko zadara 30 eur na benzin dam kazdu jednu cestu 😖 !! mam toho lekara uz asi od 17tich. A inemu neverim 😒 Skus na internete mrknut nieco, alebo kamaratky ti neporadia?

simullka
15. mar 2013

@acerka11 tak my sme sa stále chránili a nikdy sa nič nestalo...a teraz keď sa nechránime sa tiež nič nedeje...

acerka11
15. mar 2013

@11miuska11 hned som sa na to dala.....asi ju zrusim tu moju dr. lebo ja nechcem cakat kym sa jej uraci nieco riesit

acerka11
15. mar 2013

@11miuska11 este ked som brapa HAK....tak za vypisanie receptu som platila 5 eur.....zato ze mi ho sestricka podala cezdvere.....aby som to uviedla na pravu mieru.....zavolala som ze chcem recept na HAK a ked som prisla tak aj zaplatila za recept.....tak som si potom nasla lekaren kde moj recept archivovali a davali mi potom HAK bez receptu

acerka11
15. mar 2013

@simullka je to strasne ja viem......len clovek nikdy dopredu nevie....my sme i tiez davali pozor lebo HAk som vysadila skor a potom sme si len davali pozor ale toto sme nemyslei ani jeden ze tak bude ako je

simullka
15. mar 2013

@acerka11 presne tak...len keby tá psychika nebola taká protiva a nenútila ma myslieť na toľko vecí a príčin a neustále sa sama seba pýtať, prečo práve nám to nevychádza, keď všetci okolo nás sú šťastní, lebo majú detičky...ale veď nie sme ani prvý ani posledný s takýmto problémikom, ktrorý sa dúfam čoskoro stane minulosťou...

acerka11
15. mar 2013

@simullka neboj sa aj by budeme mamami.... zivot to akosi zariadi......len este nevieme kedy.....musime verit....snazit sa a byt v pohode.......lahko sa to povie ja viem ved sama som kazdy mesiac v rozklade ale musime bojovat....sme silne zeny bojovnicky a budeme tehu 😉

simullka
15. mar 2013

@acerka11 presne tak..to je slovo do bitky...nevzdame sa...aj nám sa raz splní ten sen...verím tomu...a už sa teším na tú chvíľu... 😉

acerka11
15. mar 2013

@simullka tak tak....budeme bojovat.....tak ti prajem pekny vikend a prijemne snazilkovanie.....clovek nikdy nevie 😉

simullka
15. mar 2013

@acerka11 tak teraz snažilkovať nebudeme lebo dnes prišla mrcha, ale tak ďakujem za povzbudenie a dodanie energie do ďalšieho boja...prajem pekný víkend a snažilkujte aj za nás 😀 ...idem ja, lebo o chvíľu príde mužíček po týždni a v nedeľu opäť odíde, tak aby nám neunikla ani sekunda... 😀 pa

acerka11
15. mar 2013

@simullka haha tak to som zabila....nam pride mrcha asi zajtra......jasne venuj sa manzelovi

11miuska11
15. mar 2013

@acerka11 to nemyslis vazne toto, ze za recept 5 eciek 😕 😕 😕 a to je nejaka sukromnicka? Podla ma nevahaj a chod inde. Uvidis, ako ta milo prekvapi pristup normalneho lekara/lekarky.. to je neuveritelne, co s nami ti lekari stvaraju 😖

acerka11
16. mar 2013

@11miuska11 no určite je sukromnicka ved dnes uz takmer vsetci su....len zopar vinimiek na poliklinike su zamestnanci......budem nad tym uvazovat urcite.....

11miuska11
16. mar 2013

@acerka11 pozeram, ze BT ti ide pekne hore. Mne dnes skocila o 0,2 dole na 36,4..hmm...zeby konecne ovulka? A zeby mam muza na sluzobke?? haha..som zvedava, co sa z toho vyvinie..hmm

acerka11
16. mar 2013

@11miuska11 ahoj.....no mna to rano trosku zaskocilo ze sla BT hore a este vo mne zila nadej ale pred chvilkou som zacala cokoladovo spinit tak je to jasne.... ☹ ......a tebe sa kedy manzel vrati?......nestihate aj keby to bola ovu?

11miuska11
16. mar 2013

@acerka11 no, to ze cokoladovo spinis este nic neznamena, kym je BT hore. Ved uvidis. Hmm.. Drzim palec, nech to nie je MS. Noo..zajtra vecer sa ma vratit, tak to neviem, ci by sme stihli..hmm..este je sanca, ze zostaneme dolu s BT a ovulka bude o den neskor. Ale to nam zase nevychadza 4 dnova pauza na spmg, co ma v utorok. Tss..ale co, cert to ber, jeden cyklus (DVOJMESACNY!!!!) hore dole.. ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ale nemam ani ovu hlien, tak toto asi ovu nebude...kks..uplne nechapem, co sa to deje vo mne..hmm..

acerka11
16. mar 2013

@11miuska11 chapem te.....je to tazke viznat sa vo vlastnom tele.......napr. ta moja teplota je mi zahadou.....bud som cakala prudky pokles a je jasno alebo jasne hore ale nie ako husenkova draha 😠 ......sice ja zboznujem kolotoce ale nie v mojom tele 😀 ......drzim palec aby ti ovulka prisla vtedy ked to bude najviac vhodne......a ak to bude zajtra tak stihate neboj 🙂

11miuska11
16. mar 2013

@acerka11 akurat som muzikovi pisala, ci by ma neprisiel na otocku "polubit", tak som zvedava, co mi odpise, ked mu skonci porada 😅 sanca tu je, zeby to stihol. hmm. Hej hej, tie nase husenkove drahy, ale ta tvoja je este celkom OK, aspom, ze ovulka bola 🙂 drzim palec, nech je to spinenie len docasne 😠

acerka11
16. mar 2013

@11miuska11 taka sprava by ho mohla navnadit aby si poponahlal 😉

11miuska11
16. mar 2013

@acerka11 haha, alebo mu poslem na poradu nejaku "peknu" fotku? hahaha...si viem predstavit, ako by ocervenel, keby to uvidi 😀 😀 😀

acerka11
16. mar 2013

@11miuska11 😀 😀 😀 ....to by bola riadna supa.....no asi by nevedela kudy kam.....a to co ma za pracu ze musi takto od teba chodievat cez vikendy prec?

11miuska11
16. mar 2013

@acerka11 robi eventy rozne a to su niekedy aj štvor, 5dnove akcie. A zvacsa vikendy. hmm..ale aspon peniazky domov donesie 🙂

11miuska11
16. mar 2013

@acerka11 priiiiiideeee...teraz mi pisal, ze priiiiideeeeee...pre istotu 😀 a este bude mat aj cca 3 dni do spmg, takze ak sa ma stat, tak sa stane 😀

acerka11
16. mar 2013

@11miuska11 no vidiiiiis.....tak sa psychyckynastav a neboj vsetko bude ok....tak ako pises ak ma byt tak bude 😉