Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@vikis5 ahoj vitaj v clube 🙂 my sa snazime s muzom cca rovnako dlhu dobu a nic.zatial sme tiez mali zakladne vysetrenia,aj spermiogram a vsetko ok.takze je mozne,ze som na hlavu 🙂))
ale este absolvujem posledne vystrenia(priechodnost vajcovodov a test na ureaplazmy) a ked to bude OK,hlasim sa dobrovolne k psychologovi.alebo mozno k psychiatrovi 🙂)
takze neboj,urcite su OK a takych snazivych je nas tu viac
@ditezka to je tehotensky????? Ty inak davas!!! gratulujeeeeeem 😀 😀
@11miuska11 @ zuzuzu30 Ano babule, tehotensky 🙂
@ditezka uplne dokonaly a ukazkovy testik 🙂 ktory dpp si? 🙂
@11miuska11 ajoj micik ako moja? co nove? mne sa to krati zacinam mat nervozitu zajtra uz ideme na prve sono od stimulky joj. dufam ze budu vajka a nebudu komplikacie koli tomu OHSS 🙂 🙂
@mistisa ahooj,ani nehovor,ja idem zajtra tiez na sono a hrozne sa bojim sklamania ☹ uz dva krat som tam tento cyklus isla presvedcena,ze mam ovulku a nic :-/ ale teraz sa nemozem mylit !! Uz piaty den kam minimalne 36,8, vratane dneska 🙂 som veeelmi stastna,ze sa BT drzi pekne hore 🙂 tak snad aj sono dopadne prvy krat so slovami: "ano,mlada pani,ovulacia uspesne prebehla." 🙂 a ty si tiez opakuj mantru,ze : " ano,mlada pani,stimulacia pekne zabrala,vsetko je v poriadku a mozme sa dohodnut na termine vyberania zdravych,krasnych vajicok 🙂. " tak!
@11miuska11 tak tak presnet ak to bude a hotovo.vy ste krasne vystihli ovulku a budu dve paliceeee a my mame krasne kvalitne vajka ktore oplodnime 😀 😀 joj bodaj by nebol ten OHSS to by som sla na vklad do 3 dni od odberu. to by bolo uplne genialne to by som mala najkrajsi darcek k narodeninkam 😀 😀 😀 moja zajtra cakam same dobre spravicky ano? 🙂 🙂
@mistisa ano ano ano..suhlasim,i ked viem,ze ovulku sme nevystihli,ale nevadi 😉 a ked bude vsetko ok,kedy by si sla na odber ? 🙂 budem na teba mysliet 🙂
@11miuska11 vystihli a hotovo 😀 😀 no neviem zalezi ake velke budu vajka ale dufam ze do tyzdna idem 🙂 🙂 🙂 modlim sa za to 🙂 urcite dam vediet 🙂
@mistisa aj ja dam vediet 🙂 drzime si palce 🙂
@11miuska11 tak tak vsetky aj tie co nemame okik? obvolam asi vsetkych nech pozicaju aj ich palce 😀 😀 😀
@ 11miuska11 @ mistisa - Prvý som si robila 4 dni po meškaní a ten včera vlastne týždeň po. A mávala som také že 28-30 dňové cykly. Však nebojte sa, hneď som si tu na nás všetky snažilky pomyslela a posielam tie najväčšie kýchacie tehu vírusy aké sa len dajú 🙂
@ditezka aaaach joo...snivam o takych palickach, jak oči 😀 drz saaaa !!! a chceme vidiet foto z utz, ked pojdes 😀
@11miuska11 Mici, neboj, teraz budem kýchať a budúci mesiac ich máš aj ty :D Jasne, len neviem, či mi doki dá už teraz keď pôjdem.
@ditezka no veru nie 🙂 dufam ze to vide uz moc sa modlim po vyse 5 rokoch uz by sme boli moc stastny 🙂 skoncilo to sice tak ze musime na IVF ale verim ze to bude dobre.zajtra mam kontrolu na vajka tak som zvedvaa 4 dni picham uz in jekcie tak snad rastu 🙂 😉 😉 dakujeme moc moc moc 🙂 🙂 zajtra podam info uz mam nervozitu teraz 🙂
@ditezka no zajtra mam eprvu kontrolu na vjaka ci rastu ako rastu a pod. podla zajtrajska sa urcit ci daju dalsie injekcie alebo daju termin na odber vajicok.ale hrozi mi OHSS co je ovarialny hyperstimulacny syndrom a ten vznika pri polycystyckych vajecnikoch co mam ja. vtedy je velke riziko pre mna robit vklad hned tak sa asi zamrazia oplodnene vajka na dva mesiace a po dvoch mesiacoch ked bude u mna vsetko oki a vajecniky budu take ako maju urobime vklad 🙂 🙂 ale to vsetko budem vediet asi zajtra 🙂 nie je to totiz iste.
@ditezka no keby nemam PCOS tak po odbere 3 dni vkladaju. ale ak sa ukazu ze budu tak nemozu. preto sa modlim aby neboli aj vela vody pijem je dobre 3-4 litre denne 🙂 veru vsetko co je v nasich silach urobime preto aby sme si toho nasho drobca chytili do ruk a povedali si ze sme rodicia 🙂 🙂 a bude to tak a hotovo 🙂 🙂
@mistisa posielam veeela energie, sil a modre SRDIECKO!! snad pomoze 🙂 cmuk
@11miuska11 jeeeeeeej zlatiiiik dakujeeeeeeem 🙂 🙂 urcite pomoze 🙂 verim ze pojdem odtial z dobrymi spravickami 🙂 🙂 🙂 🙂 cmuuuuk
@mistisa tak tak, pekne sme naladene pozitivne a pozitivne to aj dopadne. Akurat popijam harmancekovy caj 🙂 Ty co porabas okrem klabosenia na MK? Mna este dnes upratovanie caka...juuuuj.. nechce sa mi 😅

Tak sa mi podarilo stiahnuť fotky - ten horný test je zo soboty a spodný je dnešný.