icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mistisa
27. mar 2013

@11miuska11 tak tak presne tak 🙂 ja pozeram teraz burlive vinko 😀 😀 moj serial 🙂 inak som lezala cely dnik mam take cudne bolesti 😒 😒 asi sa tam fakt nieco deje v tom mojom podbrusku 🙂 🙂

11miuska11
27. mar 2013

@mistisa ano, vajka rastu a pre telo je to nova zalezitost, kedze nepozna ovulku, tak boli 🙂 Idem aj ja pozerat, normalne som na to dnes zabudla 🙂 tak prijemne pozeranie zelam 🙂 inak, kedy ides k lekarovi? O kolkej? lebo ja az okolo stvrtej, tak mozno mi stihnes napisat skor, ako ja tebe 😎

mistisa
27. mar 2013

@11miuska11 no je to asi tym 😀 😀 okik moja utekaj a dakujeeeem. my sme objednany na 9:45 tak urcite ti hned napisem 🙂 🙂 som zvedava ako male dieta hm 🙂 🙂 😉 😉 😉

11miuska11
27. mar 2013

@mistisa Ok, budem cakat a drzat palce 🙂 paaa, zatial 🙂

mistisa
27. mar 2013

@11miuska11 aj jaaaa okiiiik papapapaap 😀 😀

11miuska11
28. mar 2013

@mistisa ja mam 37 !!! huraaa...to je ake krasne, nikdy som nemala 37 😀 tesim sa jak malaaaaa 😀 http://www.womenzone.cz/uzivatelka/mmiuskaa/gra...

mistisa
28. mar 2013

@11miuska11 moja supeeer😉 ja uz idem z BA kontrola dopadla supeeeeeer mam vela vajok a na 5 DC kraaaasnu velkost.reagujeeeeem 😀 ohss urcite bude ale nevadi 😉 😉

rica1
28. mar 2013

@mistisa
@11miuska11 ach baby ja mam za sebou interne vysetrenie pred tym vysetrenim priechodnosti a teda vysledky krvi az utorok az potom internistka napise spravu ci som ok a mozu ma uspat ale ja som dnes 9DPO a teplota zacala klesat hm.. tak som dufala, ja viem ze napisete ze este neni nic stratene ale ja uz to citim.. a teraz uz len pockat na mrchu mavam normal 28-30dnovy ale koli posunutej ovu z neznamych pricin cakam mrchu tak cca 33dc dufam ze pride aby som sa pohla dalej 🙄

majka21rk
28. mar 2013

ahoj baby aj ja som prvosnazilka 🙂 po roku a pol neuspesneho sa snazenia sme to uz zacali riesit a teraz nasleduje umna vysetrenie vajicok podsonom na osmy den cyklu a u partnera spermiogram....

11miuska11
28. mar 2013

@mistisa wueeeej, tak to gratulujeeeeem 😀 uz len tie vajka "vyliahnut" a bude to! Drzim palec..dolezite je, ze vedia, ze to Ohss bude, lepsie, ako keby povedali, ze nebude a prekvapilo by ta to v tehotenstve 😀 a mozno do tych dvoch mesiacov aj ja ootehu a budeme sa vytesovat z mamickovania 😀 😀 😀

11miuska11
28. mar 2013

@rica1 mojkaa...to mi je luto ☹ drzim palce, nech ti tie vysledky dopadnu dobre a preichodnost nech mas dokonalu 😔 juuuj, moja, tak mi to je luto, ze to musis podstupovat 😔

rica1
28. mar 2013

@11miuska11 ja to praveze chcem podstupit, lebo ked si predstavim tie sexmaratony kazdy mesiac a nahodou by spermie nemali sancu dojst tam kam maju .. tak na co to... chcem vediet ci mam tieto veci ok

11miuska11
28. mar 2013

@rica1 jasne, jasne, rozumiem, uplne. Strasne ti drzim palec. A kedy by si to mala planovat? Uz teraz, najblizsie tyzdne?

janedoe
28. mar 2013

@simullka ved to 🙂 Ja sa snazim na babo nemysliet, uzivame si snazenia sa a neriesime, ale ked pride mrcha tak sa mi tlacia aj tak slzy do oci. Ale ako hovoris, ked to ma prist, tak to pride. Velmi by som chcela babo, ale na druhej strane si hovorim, ze teraz mame take hekticke obdobie, ze neviem, ci by sme este veci okolo baba zvladli. Takze mozno je to takto aj dobre... aj ked mi je smutno, ze moj manzel preziva tehotenstvo s kolegom a nie so mnou :D Jeho kolega totiz caka s partnerkou babo, takze s mojim manzelom vyberaju v robote kociky, vybavicky, pozeraju sono a pod. .... ale je sranda vidiet takeho zanieteneho otecka.... a normalne aj moj manzel sa na to namotal, takze uz ma taky prehlad v kocikoch az mi minule padla sanka :D Mozno o to viac ma mrzi, ze to vsetko nemoze prezivat so mnou.

zuzuzu30
28. mar 2013

@11miuska11
@mistisa baby supeeeer! vidim,ze pomaly krocik po krociku,ale iste sa blizite k vytuzenemu cielu 🙂
super,tesim sa s vami,ze su vajka aj ovulky 🙂 no snad sa nam to tu pekne pomalicky rozhybe a o chvilu tu budu BIG news!!! 🙂
ja som objednana na vysetrenie,ale az o 2tyzdne jaaaaj no a buduci mesiac tiez na tu priechodnost..
no ale mozno sa medzitym cosi zadari 🙂
pekne sviatky babuleee

zuzuzu30
28. mar 2013

@rica1 inak a preco ta idu uspat na tu priechodnost?ved ides na HSG test ci? tuto lenka33 bola na tom,ale neuspali ju..hm.ja sa tiez chystam dalsi mesiac.napises mi ake vysetrenia ti robia predtym?tak mne napr Dr povedal,ze musis mat najprv stery na ureaplazmy,chlamydie a mykoplazmy,ze az potom mozem ist n HSG.ale ine baby to tak nemuseli,tak neviem co vymysla...ty si mala tento test tiez?

11miuska11
28. mar 2013

@zuzuzu30 aj tebe krasne sviatky 🙂 no, verim, ze dnes na sone iba dobre spravy budem pocut 😎 😎 😎 v ktorom si DC teraz? budem drzat palec, nech sa zadari 🙂

mistisa
28. mar 2013

@11miuska11 tak tak 😉😉😉 presne tak. 😉 juj som stastna 😉 ty daj infosky zo sona okik?

11miuska11
28. mar 2013

@mistisa jasneee...dam 🙂

mistisa
28. mar 2013

@zuzuzu30 joooj dakujeeeem moc moc moc 😉😉😉 urcite to tak bude.nebojkaj moja urcite to zvladnes vsetko.tymto vsetkym sa aj ty blizis k vytuzenemu cielu 😉 😉😉

rica1
28. mar 2013

@11miuska11 to vysetrenie ano , ked mi zacne MS zavolam tam nech ma objednaju

rica1
28. mar 2013

@zuzuzu30 ja som mala stery iba na chlamydie a aj z krvi, to bolo ok, potom mi chceli urobit test na priechodnost hlienu pre spermie ale to sa nedialo lebo som nemala vtedy ovu , 13DC som bola objendnana ale ovu sa nechystala tak nebol ani hlien, tak mi to nerobili ale viem ze toto sa robi ale to az v car.. no a hormonalny profil plus manzel spermiogram a toto hsg viem ze Lenkaa33 bola bez uspatia no neviem ked mi to ponukli tak nebudem sa branit a ze to je take na 15minut , a este mi doktorka povedala a to som potom citala aj tu ze ked by som bola nervozna tie vajcovody by mohli byt stiahnute aj zo stresu ze takto maju pacientky pri tom uvolnene ked spia a mozu im to prezriet v klude.... no dufam ze tak... 😝 😕

mistisa
28. mar 2013

@lenkaa33 ajoooj mojaaaa 🙂 tak dnes som dopadla super vajka rastu je ich hrozne vela a dr. povedal ze na 5 DC maju krasnu velkost tak sa tesiiiiim v sobotu dalsia kontrola merional znizili na 3 ampulky a vraj buduci tyzden by mohol byt odber uvidime v sobotu ako sa to vyvija 🙂 🙂 OHSS urcite bude dnes to videl na sone ale nevadi dam sa dva mesiace dokopy a bude dobre potom krasne prijimem mraziacikov 😀 a ty ako? 😉

lenkaa33
28. mar 2013

@mistisa fiiiha, gratulujem. Tak vela ich mas? a kolkatku merional pichas? Ty mas ten kratky protokel tak to je skvele, ze to tak krasne zabera. A mas aj bolesti? Ten OHSS?.. co to vobec sposobuje? Ja som citala a pocula, ze je dobre pit vela vody. Neviem, ci to vsak pomaha. a uz buduci tyzden odber. jujujuuuuuuuj. Vidis ako sa ty krasne uz blizis k uzlicku 😉 . Som zvedava na detaily z odberu, potom sa urcite podel 😉 . Drzim palceeeeeeeee ..... nech je vela kvalitnych vajok 😉

mistisa
28. mar 2013

@lenkaa33 dakujeeeem 😉 no veru ano ja mam PCOS takze uvidime.pijem vela vela vody tak dufam ze to nebude vysoke stadium OHSS 😉 ja mam merional 75 iu ale vcera mi pichli 4 ampulky narqz a od dnes mam 3 ampulky naraz 😉 😉 urcite ti napisem ako to vsetko je 😉 😉 mam z toho troska strach hlavne z narkozy ale vydrzim 😉

11miuska11
28. mar 2013

@mistisa
@rica1
@zuzuzu30
koceny, tak vitazoslavny graf sa nekona ☹ ☹ ☹ ☹ ziadny dominantny folikul a ani ovulka. Som zufala a nestastna a chce sa mi plakat. To bol taky sok pre mna dnes ☹ ☹ ☹ ale ja som to vedela, ten moj sen bol predyvestou zlych vysledkov ☹ ☹ ☹ sliznica dobra, vsetko vyzera OK, len ta ovulacia nikde ☹ ☹ ☹

mistisa
29. mar 2013

@11miuska11 micuuus boze to ma hrozne mrzi ☹ boze viem ako si sa tesila.to je ako ja minuly rok robila som ovu testy ciarka vzdy bola nie sice silna ale bola dosla som dr.a nic je ich vela ale malinkych najhorsie pre mna bolo to ked sme tam prisli napisal dalsie injekcie a povedal za 3 dni kontrola dosli sme a hovori stale malinke vobec nerastu.a poobede mi volali o dalsom postupe a povedali mi ze rusia stimulku.to hol najhorsi sok aky mohol byt.nepamatam si presne zlatik ale nechodite do ziadneho centra ze? Nehceli by ste skusit.nech skusia liekmi nastimulovat aby vajka rastli? My sme s mm vcera opat cakali tie spravy ako minuly rok ze nic tam neni ze nerastu a dr.nas tak prekvapil ze sme boli uplne stastim bez sebanuz som neverila ze by sa niekedy moje vajecniky prebrali a prebrali. Moc ti drzkam palceky aby sa to uz upravilo a narastlo krasne domonantne vajko 😉😉

rica1
29. mar 2013

@11miuska11 ahojky a co Ti povedal? mne inak tiez povedali ze ovulacie nebude ale nakoniec bola.. a kolko mal folikul a kolky DC si presne?? Neboj dobre bude..

11miuska11
29. mar 2013

@rica1
@mistisa on povedal, ze vyzera to tak, ze hormony v mojom tele pracuju a snazia sa dosiahnut ovulaciu, zatial sa vsak ale snazia malo. Povedal, ze kedze som 8 rokov brala HAK, a mala tym padom odstavene vajecniky, ze je mozne, ze telu trva dlhsie, kym sa da dokopy ☹ zatial som bez HAK 6 mesiacov ☹ povedal, ze mam brat inofolic a prist na HP, ked pride MS a na sono, ked budem mat zase rovnaky graf 😒 a povedal, ze mozno to je aj PCO, ale ze splnam iba jeden atribut to je, ze to tak vyzera na sone. aby to bolo PCO, musim splnat 3 atributy ☹ ☹ tak pockame na HP a uvidime. Nestastna som z toho, ale stale mojmu telu verim, ze to dokaze ☹ ☹ mala som tam max. 5,5 mm foliky. Asom 43DC. od posledneho sona pred dvoma tyzdnami narastli o uzasnych 2,5 mm. a to je strasne malo. Misti, do clostylu chcem ist az niekedy koncom jula, ked sa nam dovtedy nepodari. ideme na dovolenky a tak. pekne zrelaxujeme, oddychneme a potom to pojdem skusit riesit radikalnejsie. Beriem to tak, ze zatial som iba 6 mesiacov bez HAK a snad sa to zlepsi. dam telu sancu este. ale som uplne zufala..a hlavne po tak peknom grafe ☹ ☹

mistisa
29. mar 2013

@11miuska11 no mojka to moze byt tym. vies predsa HAK to vsetko pozastavilo a taku dlhu dobu ked si brala to nie je sranda .no drzkam palceky aby sa ziaden PCOS u teba neukazali.drzkaj sa a neboj dobre bude vsetko.viem ze si sklamana moc ale pockaj co povedia vysledky okik? ja som tiez mavala tie cykly kadejake hm. ach jaj. neboj daj sa do kopy a uvidis ze sa podari.mozno zaj potrebujes viac casu od dobratia HAK aby sa podarilo.vies ono po tolkych rokoch to nezacne hned ffungovat.daj potom vediet ako dopadli vysledky okik? a hlavu hore neboj zvladneme 🙂 🙂 ved sme silne zeny 🙂 🙂 chodte na dovolenku vypnite zabavajte sa uplne na to nemyslite a este aby ste z dovci neprisli traja mojka uvidis 🙂 len musis na total vypnut okik? uvidis ked budete v klude sa podari 🙂 🙂