Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@seraa mi sa snazime necele dva roky
@rica1 hm no to bude asi v tych spermijkach pes zakopany...na to pomaha presne nacasovany sexik s vela spermijkami.
aj my sa snazime pol roka,zajtra idem na to vysetrenie priechodnosti ces ultrazvuk,tak som zvedava..
zatial vsetko tip top no a vidis co z toho prd 🙂 my sme s manzelom o rok od vas starsi.
no nic,verim,ze ide maj,lasky cas a snad uz nieco zamiesame 🙂) kedy mas ovu?
@seraa ahoj seri! takze cakas na vysledky z urea?drzim palceky.ja mam negativne.zajtra idem na tu kontrolu priechodnosti,tak som zvedavaaaa! troska sa musime rozhybat nie?a potom mam este plan,poslat manzela na este jedn spermiogram,ale uz plateny v car,ale nech ho otestuju aj sprava aj zlava 🙂) no a potom budeme uz len cakat asi alebo co haha. ty aky mas plan?
@zuzuzu30 cavik este je caaaaas......v piatok idem na folikulometriu a tam by som sa mala s dr. definitivne dohodnut.....on my dal na rozmyslenie 16-teho resp. 21-ho a ak nechcem tak iny mesiac.....ale ja chcem 😀 ....takze predbezne je to 16teho.......co mas nove cica?.....ako postupujes?....BT merias?
@zuzuzu30 zajtra ti robia priechodnost?....terza som precitala vyssie 🙂 ......drzim palce aby to bolo priechodne ako tunel 🙂 ......vidim ze aj tvoj manzel ide na spg.....aj moj mal ist tento tyzden na kontrolny spg ale z pracovných dovodov to nevyslo tak ide v pondelok uz na beton
@11miuska11 naaaadherna fotecka 🙂 ..takych nech tu len pribuda. ty si zlata, ze aj ked uz by si mohla byt v inych temach, ako prvy trimester a uz to viem a podobne a mozno aj si, ale stale zabludis aj k nam prvosnazilkam 🙂 .a motivujes nas tu krasne a nezabudla si na nas .... 🙂 .cmuk cmuk cmuk... a aj na brusko ti posielam pusinku 😵
@lenkaa33 zlataaa 🙂 keby si len vedela, ako na vas myslim, nech uz aj vy mate take pekne bublinky v brusku 🙂 kukam vam sem cez plece, ci nie je nieco nove a tak 🙂 🙂 🙂
@zuzuzu30
@lenkaa33
@11miuska11 a ty ako zlatiiik? 🙂 dufam ze riadne kychas tie tehu virusiky na nas 🙂
@acerka11 ahojte kockyy 🙂 ako sa mi mate? co nove?
@mistisa kycham veru...od pondelka som nemala nevolnosti 🙂 tak sa vytesujem...len vcera mi bolo trosku tak cudne, ale to som sa aj potesila 🙂 a inak sa mam dobre...len ten tyzden zo siedmeho na 8 tt to bolo kriticke...verim, ze este tento tyzden mi bude par krat cudne a od nedele uz budem uplne v klidku...preslo ma aj nechutenstvo a pekne papam vsetko zdrave 🙂 a kysle rybicky!! mnaaam 😀 😀 😀 a ty ako? 🙂 uz sa ti to bliiiizi....maj zacal!!!
@11miuska11 joooj to rada citam 🙂 super tesim sa s tebou 🙂 ano ano uz ma troska pobolieva brusko som 19DC takze zachvilku je tu mrchata moze dojst aj na 21DC 😀 😀 cim skor tym lepsie.a uz len jedna a to uz budem brat lieky. 🙂 v zivote by som nemyslella ze sa budem tesit na mrchu a to uz dalsiu 😀 😀 😀 jooooj len nech to ubehneeee 🙂 🙂 no pekne tak kysle rybicky? idu na teba uz chutky? 😀 😀 ja cakam telefonat kedy kamaratka porodi.vcera sme s nou boli mala 30.4 termin ale malinka sa von nechysta akosi.ale vcera mala uz tak kazdych 20 minut krcovite bolesti a stale ju boli ako na kramy tak uz sa asi bambula chysta von.tesim sa pojdem ju hned pozriet 🙂 a pojdem nieco pekne kupit 🙂 🙂 a mam super dnik aj ked je skaredo ale uz je 2.5 to pojde rychloooooo 🙂 🙂 🙂 🙂 no dufam ze nebudes uz mat nevolnosti pekne nech len papas aby mal drobcek vitaminiky 🙂 🙂
@mistisa jeeej....to je mile, ze mas teraz taketo pekne radosti s babatkom kamosky 🙂 tak nech vsetko dobre dopadne a mala uz raci prist na svet 😀 😀 a pekne sa chod nakazit babatkovanim 🙂 🙂 ja mam tiez jednu kamosku tehulku, ale ta ma do leta este cas...tak ja jej teraz pripominam ako to je v prvom trimestri a ona ma chysta na to, ake to bude o par mesiacov 😀 😀 ale tesim sa, ze budem bruskata v lete, letne saticky, nemusim sa cibulovat aa tak 🙂 a ked ti daju zmrzlinky v juni, kedy by si mala mat ty termin? 🙂 🙂 juuuj...tesim sa s tebou 🙂 ty budes cakat na zmrzlinky a ja na dovolenku 🙂 🙂 🙂
@11miuska11 joooj tak supeeer si pripravena na to co ta caka 🙂 krasne 🙂 jooj veru ved hypnotizujem telefon kedy dojde sms ze je hanka na svete 🙂 🙂 poletim do nemocky za nou aj pesi 🙂 🙂 🙂 nooo podla mojich vypoctov marec april. a to mam 2.4 narodeniny tak budem mat krasny darcek k 30tke 🙂 🙂 🙂 🙂 verim ze to tak bude 🙂 🙂
@mistisa to by bol aky goool, keby ste mali den po dni narodky 😀 😀 😀 aaach...uz aby bol jun!!!! ja na dovcu a tvoje zmrzlinky do maminky 😀 😀 😀
@11miuska11 tak tak joooj veru 🙂 🙂 🙂 tak tak takze sa tesiiiime na juuuuuuuuuuuuun kedy mas dovcu? kolkeho? 😉 😉 😉
@mistisa 11 a ty?
@11miuska11 noooooooo zalezi kedy mrchata dorazi 🙂 🙂 ale ratam maximu do 15 teho 🙂 🙂
Ahojte, tiez sa hlasim do klubu 🙂 aj ked my zatial snazilkujeme len tak zlahka 🙂 mame trosku stresujuce obdobie, tak to zatial nejako nesilime, ale potesili by sme sa 🙂

@stanca22 no mozno aj ten moj to taji. Ale zvladaju to dobre