icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

veeeron
5. máj 2013

@zuzuzu30 ahojky no tak zatial ovulka nic ...nemeriam si tu BT ty hej? inak v stredu mi odisla mrcha a vcera som nejako zacala spiniť...nechapem dneska to uz preslo a dúfam ze to nebude niečo zleee...ale nechapala som vzdy ked mi skoncia kramy tak este take dva dni mam tmavy vytok potom mi to preslo vsekto bolo v pohode a vcera sa to nejako spustilo...neviem co si mam mysliet o tom ...ovulku mavam az okolo 18-19 DC teda za posledne tri mesiace som to tak mala...tak uvidiiim co a ako...a ty?

lenkaa33
5. máj 2013

@acerka11 jasne, po laparke vraj vela zien otehotnelo, pretoze to tak vsetko pekne precistia 😉 .... budem na teba mysliet toho 16. nech ti to tam pekne vsetko preplachnu 😉 ..... a stale z teba citim super pozitivne naladenie 🙂 .... tak si ho pekne pestuj 😉 ...

rica1
6. máj 2013

@lenkaa33 ahoj Lenka ako sa máš? 😉

rica1
6. máj 2013

@zuzuzu30 toto som bola aj ja na takejto priechodnosti a mne zas naopak pravý ok a lavý sa javil ako neprechodný ☹ ale ovulovala som ten mesiac z toho dobrého ale žiaľ nič z toho a teraz je na rade ten lavý ☹ takže asi zase nič...

lenkaa33
6. máj 2013

@seraa 😠 ... aaach blbe... skus aj tybtrocha popohnat lekarov.....

lenkaa33
6. máj 2013

@rica1 ahojky, mam sa fajn. stale nejake polienko pod nohy 😖 ... ja sa vsak otrasiem vzdy o take dva dni a pokracujem v cakani a verim, ze to uz konecne vyjde .. 😉 a ty co ? ako ste dopadli tento mesiac?

rica1
7. máj 2013

@lenkaa33 ahoj Lenka no tento cyklus čo bol opäť bez úspechu, takže ideme do ďalšieho kola... dnes som 8DC

lenkaa33
7. máj 2013

@rica1 juuuj, opat? tak hadam tento to uz bude. drzim palce. ides aj na utz dat sipozriet folikulky? a potom na krvny test, ci si ovulovala. ja som tento mesiac neovulovala. aj sliznicu som mala nizku...takze cakam na buduci mesiac ...

rica1
7. máj 2013

@lenkaa33 brala som clostyl tak dufam ze ovulovať budem zatial som posledné 4mesiace vždy ovulovala , potvrdené lekárom,, tak teraz je len otázka z ktorej strany či z tej prechodnej alebo nie

lenkaa33
7. máj 2013

@rica1 ak si teraz brala clostyl, tak je velminpravdepodobne, ze mozno z obidvoch stran budes mat folikulu a aj viac. z jednej mozno viac a z druhej moznoiba jeden folikul... ale mas velku sancu, ze z obidvoch. inak vies co nechapem? ovulacia znamena, ze mas aj vajicko v tej folikule? lebo, ked je folikula, neznamena, ze je vajko .... ale na ovulaciu sa asi robi test, ci bolo vajko aj , ze?

alenkachristian
7. máj 2013

ahojte tak mi hned na svadobnej ceste sme na to hupli 😀 tak uz teraz len cakame ale asi by to bol zazrak keby sa hned na prvy krat zadarilo.....aaaaale nadej tu este je 😉

rica1
7. máj 2013

@lenkaa33 Lenka toto aj mňa zaújma lebo čo ak nedozrievajú vajíčka folikul praskne a neni v nom vajko.. nad týmto som tiež rozmýšľala lebo šak aj pri odberoch vajíčok píšu baby že npr 6folikulov z toho 4 vajíčka.. vo štvrtok idem na utz tak dam vediet ako to u mna vyzerá

rica1
7. máj 2013

@lenkaa33 no z krvi asi áno ale tie čo doma testujem to iba ukáže ten lh hormon

lenkaa33
7. máj 2013

@rica1 opytaj sa na to doktora a daj vediet 🙂 lebo presne ko pises, niekedy vo folikulke nemusi byt vajko, ale niekedy mozu byt aj dve 😉 .... a tiez niekedy vajka nemusis byt zrele....ale sko pises, to je pro odberoch ....a tiez inak aj sliznica by mala byt vysoka aspin 5-6 mm. ak je nizsia, tak nemusi pristk uhniezdeniu. tolko veci musi sediet, aby prislo k zazraku - babatku .

lenkaa33
7. máj 2013

@rica1 a na krvi si bola na ten 21 den uz, nie? a potvrdilo ovulku, nie? rozpravala si sa s lekarom, ze kolko mesiacov chce, aby si brala clostyl? a ak nevyjde, ze co dalej?

rica1
7. máj 2013

@lenkaa33 hej 21DC mi brali krv naposledy npr a potom som bola na tej priechodnosti a bola ovu potvrdená, ja ten clostyl som ochotná brať ešte jeden-dva cyklz ak nič tak kašlem na to,, a mozno skusime IUI to zalezi co mi vlastne povedia vo stvrtok

rica1
7. máj 2013

@lenkaa33 vzdy ked som bola u gyna tak mi povedal ze sliznicu mam ok, mávam tak ako má byť len presne ako píšeš tolko toho treba aby prislo babo že až

lenkaa33
7. máj 2013

@rica1 hej, viac ani neber... a mozno by si mala skusit este jeden mesiac s clostilom a ak nic, tak robievaju kombinaciu clostil + IUI .... ale to sa musis poradit s lekarom, ze ake riziko dvojiciek by tam bolo. ale podla mna len o nieco vyssie ako ked beries ten clostil iba.

lenkaa33
7. máj 2013

@rica1 tak super. moja sliznica 3,4 mm tento mesiac ☹ ..takze cakanie opat ... aaach jaj ...

acerka11
7. máj 2013

@zuzuzu30
@lenkaa33
@veeeron
@mistisa

takže dievčata.......včera som bola na krv čo sa týka predoperacnych vysetreni......a este interne.......ale to mi pride ako scifi......mam pocit ze zijeme na marse alebo co.......vsade kde som chela ist na interne mi povedali ze najskor o mesiac, resp. za poplatok 12eur(čo im sibe ved mi len setricka natoci EKG a idem do riti) 😠 , resp. bez rengenu pľuc mi EKG neurobi alebo ma vobec nevezme lebo cudzich pacientov neberu.....no slak ma ide trafit z nasho zdravotnictva 😠 ........ale neak to uz poriesim ved co ine mi ostava však?.......no a manzel bol vcera na kontrolnom spg......takze tam skoro ziadna zmena....resp. nieje zmena vo vyslednom verdikte.......predtym sme maly slabsi pohyb a teraz mame mnozstvo OK ale viac mrtvych......parchanti jedny nechapem preco kapu ked sme och dopovali liekmi 😀 ......no neviem pockame teda na moju laparku a som zvedava co z toho nakoniec bude a ako sa komplexne vyjadri moj dr. k celej veci

veeeron
7. máj 2013

@acerka11 juuuj tak to verím naše zdravotníctvo hotová pohroma...ale nejako to už vydrž a manželík aké lieky bral?

rica1
7. máj 2013

@lenkaa33 sa bojim dvojiciek, ale len preto aby to moje telo zvladlo ale inak na nech su aj dve... ale to teraz frajerim.. jedno by mi zatial stacilo keby bolo ☹

mistisa
7. máj 2013

@acerka11 no ale teba musia zobrat ked ides na operaciu a mas termin operacie. no ja tiez ked som pred odberom teraz robila predoperacne dosla som dokine na krv ze 3,50 eur za odber hovorim potrebujem orazit priepustku ze 1,50 k tomu a isla som na interne ze mozem vas objednat ale za poplatok 5 eur.takze na co si platime zdravotne? hruza. no moja drzkam palceky nech ti to vsetko oki dopadne 🙂 🙂 🙂 tesim sa na dobre spravy 🙂

domin85
7. máj 2013

Ahoj kocky, pridam sa k vam, prvosnazilkam, aj ked sme pre moje (zamlcane) zdravotne problemy hupli na to o nieco skor ako bol povodny zamer.. Tak drzte prstiky nech to coskoro vyjde 😉

lenkaa33
7. máj 2013

@rica1 nech sa podari hlavne a ci bude jedno alebo dve - nejako to zvladnes aj s dvoma. ale nebojkaj. bude jedno a zdravucke. nech si mozes aj uzit a nalakovat nechty, ked budes na materskej s jednym. 😉

lenkaa33
7. máj 2013

@acerka11 no faaakt a to ta leakar neodporucil niekam na interne vysetrenia? ja som tiez platila, ale ja som samoplatca, tak neviem. nov kazdom pripade blben 😖 , ze mas poistku a este aj platit musis. co sa tyka spmg, tak aky ste si dali robit? vlastne tvoj manzel 😉 taky ten detailnejsi? lebo v tom sa este urcuje aj v ramcimpohyblivych, ze ako sa pohybuju ... a tak ked vam vysledny verdi,t dali, ze je to ok, tak to nevadi, ze je tam viac tych patologickych ..... hlavne, ze su tam aj pohyblive... a ze ten pomer je dobry...

acerka11
7. máj 2013

@veeeron vydrzim jasnacka len som nezvyknuta na taketo praktiky......doteraz som velmi lekarov neusela riesit....mm bral fertilman, vitamin E a Lcarnitin

acerka11
7. máj 2013

@mistisa jasnacka budem informovat 🙂

veeeron
7. máj 2013

@acerka11 no ved ani ja ...ja celkovo lekarov nemusim...mm uziva stale len tie vitaminy ..vit E , zinok a selen

acerka11
7. máj 2013

@lenkaa33 vies co aj som tie vysledky nevidela ze co napisali ako zaver......len cez telefon to zhodnotili ze otehotniet mozem ale nemusim......a neviem aky to bol spg.....ani som nevedela ze sa da nieco detailnejsie....nik nam otom nepovedal a ni neviem ci unas na sliaci to rozlisuju....uz nech mam po laparke lebo cchcem vediet ze som ZDRAVA 😀