icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

svintekova
13. máj 2013

@mistisa dakujem 😉

chorucka
14. máj 2013

@acerka11 vcera som bola u lekara mam 2cysty na LO 24 a 19mm povedal ze skontrolujeme to v stredu ci su to foliky a kolky ste den a ja mu nato 22DC a on ze jaj tak to az po menzese sa tu ukazte on povedal ze su to cysty ale ked som sa pozerala mne to pripadalo ako foliky som stoho jelen

chorucka
14. máj 2013

@mistisa ahoj moja Ja postarom 8.4 som bola znova na laparke na prefukoch a aj driling mi urobili tak ze mame snazit dalej Primar povedal ze po laparke je najvecia sanca ale ako ked laparku som mala na 11dc a aj som bola ubolena a krvacala trosku tak ako som mala kexovt a tento dalsi cyklus som si urobila ovu testy a ze zmeriam aj teplotu ale ovu testy biele a teplota skace jak capko tak som aj myslela ze stoho nieco bude ale znova nic lebo na LO mam 2cysty 24 a 19mm aj predtim raz som mala cysty a teplota mi tak neskakala Este dr povedal ze v stredu to skontrolujeme ale ked som mu povedala ze som 22dc tak az po mrche mam dojst Niekedy si mrknem tvoj profil ze ci si nepridala nejaky tehu test Drzim palce daj vediet az budes mat po pa zlatinko

acerka11
14. máj 2013

@chorucka fuuu no ak sa dr. mylil tak je to odst blbe nie?.....ja sice ani netusim ako vyzeraju folikuly na sono a ani cysty takze v tomto niesom doma ani nahodou.......takze on ta odpisal na zaklade toho ze si 22DC tak to musia byt cysty a nie folikuly?........ved kopa zien ovuluje v takom case.....jaaaaj ti doktori......ja som zvedava na tu moju laparku ze co sa dozviem vo stvrtok

mistisa
15. máj 2013

@chorucka to uz na dalsiej si bola? och a to neni rozoznatelne ci su to cysty alebo folikyy? mas to tusim tiez riadne rozhadzane cele. ☹ a teraz teda cakas na mrchu a ides znova tam ano? a potom co dalej? drz sa mojko myslim na teb a adrzkam palceky nech vam to uz vide 🙂 ja idem utorok na gyndu a uvidime co povie modlim sa aby nebola cysta 🙂 🙂 🙂 pockam mrhcatu a zacnem s liekmi 🙂 a potom vklad tak sa tesim uz nech mam po nom 🙂

chorucka
15. máj 2013

@mistisa ano uz na dalsej Ale aspon to prefukly pocistili zrasty porusili blanku na vajecnikoch aby lepsie foliky praskali Ja neviem ci to ten dr rozozna lebo ked sa pozeral na sono tak splietal foliky ale ked som mu povedala ze som 22dc tak zrazu to boli cysty ale ja som na monitore nepoznala ziadny rozdiel a to uz mam tich folikulometrii dost za sebou a ked ma prestimuloval tak tiez vravel o cystach a ked som bola ten vecer na gyn.pohotovosti pre bolest tak tam vravela ze su to foliky a jeden asi akurat praskol tak tam bolo aj CL Zlatinko drzim palce daj vediet ako pokracujes 😉 Budem strasne zvedava a nedockava na vase //

gabuliatko84
15. máj 2013

@anuska3107 ahoj,ako sa mas???co mas nove

zuzuzu30
15. máj 2013

@acerka11 draha drzim ti palce zajtra!!! si super,ze si to paradne vsetko rozbehla 🙂 nech vsetko klapne a cakam na tvoju spravu a opis situacie.budes v pohodke uvidiiiis,cmukaaaa

acerka11
15. máj 2013

@zuzuzu30 ahoooj.....dakujem ale ja som zatial v takej pohode ze az......robim si z toho len srandu.....teda zatial 😀 .....jasne budem informovat hned ako to bude mozne.......inac co ma asi najviac stve na zajtrajsku je to ze hrame hokej a ja budem po narkoze 😠 ........kazdy vravi ze budem otapena ako keby ozrata ale ja chcem hokej pozerat 🙂 ........tak si robim srandu ze pridem tam opytam si izbu kde ide aj stv elbo zevraj nie na kazdej izbe 😠 .....a potom k hokeju si poprosim radler 😀

lenkaa33
15. máj 2013

@acerka11 ahojcek. zajtra ti drzim palce, nech vsetko je v najlepsom poriadku a nech to iba pekne preplachnu 😉 .. daj vediet ako si dopadla. ty tam ostavas aj cez noc alebo ides domov uz zajtra? ...drz saaaaaaaa 😉

acerka11
15. máj 2013

@lenkaa33 ahoj moja......dakujem velmi pekne......no este neviem citam ostanem cez noc......nastupujem na 12:00 apodla toho co bude treba robit sa potom ukaze ci pojdem domov este v ten den vecer alebo az v piatok doobeda........takze uvidime zajtra......a samozrejme budem informovat co a ako hned ako to bude mozne 😉

lenkaa33
15. máj 2013

@acerka11 tak asi o takej 13-14 ides a budem na teba mysliet vtedy, nech ti to dobre dopadne . a aspon 6h po operacii by si tam mala byt, tak ta prepustia domov o 19 alebo 20 tej? hhhmmmmmm ...mozno tam ostanes hajat. drzkaj sa... 😉 posielam ti srdiecko pre stastie ... 😉

acerka11
16. máj 2013

@lenkaa33 waaaauuuuu dakujem to si bola ty.......az som prestala dychat ze kto mi poslal srdiecko.......no ano bud ma pustia takto neskor vecer alebo az zajtra rano doobeda......to sa vsetko ukaze ked zistia ci mi neico musia robit naviac alebo ma len tzv. pozru.....este raz dakujem a hned ako sa bude dat budem sa hlasit..... 😉

lenkaa33
16. máj 2013

@acerka11 😉 ........ drzim palceeeeee

anuska3107
16. máj 2013

@gabuliatko84 no ahoj tie prasky Nosifol som vysadila, lebo hrozne som pribrala a ide leto. tak som sa rozhodla , ze kaslem na vsetko nebudem do seba nic pchat a zacala som iba testovat s ovu testami, ked ukazu ovulaciu a vtedy sa budem najviac snazit a uz nemam nervy na to. som povedala, ze ide leto, musim byt fit , tak som zacala cvicit, stravovat sa zdravsie, zeleninku, ovocie, ziadne obmedzovanie. uz mam toho plne zuby, dookola iba snazenie, menstruacia a plakanie...idem si uzit toto leto na plno, dovolenky, byz viac s kamoskami, nech nemyslim stale na to a tak. ty sa pochval ako si na tom

gabuliatko84
16. máj 2013

@anuska3107 ahoj,ja nic nove.dnes som bola u doktorky poslala ma do centra na kontrolu,a hlavne pozretie vajecnikou...ako ze si pribrala z tych praskou???sak je to len vitamin,nie???a co neskusis tie co beriem ja,infolic vitaminy...ja uz viac menej tiez kaslem na to...objednam sa este v tom centre dam si urobit to vysetrenie a uvidim co povedia.kaslem potom nato a zacnem si uzivat zivot aj tak mam teraz chlapa prec,ktomu mam dostat teraz kramy.no co uz ak to ma prist snad to pride.

acerka11
17. máj 2013

@zuzuzu30 cavik mojka 😀 ....uz som doma....vsetko je ok aj zaver z laparky je dobry ale este som so svojim dr. nerozpravala len primar povedal po operacii ze nebolo tam nic zavazne.....a v papieroch mam ze vajickovody su priechodne a ze odstranili mini lozisko endometria 1mmx1mm.......a ostatnym popisom nerozumiem 😀 .......no a teraz ten popis zakroku ako si chcela do podrobna........netreba sa toho obavat da sa to zvladat......narkoza je tak silna vec ze az som nechapala 😀 ......mam len dve ranky jednu na pupku a jednu na lavej strane zhruba ako je vajecnik......a trosku krvacam zo spodu ale v pohode.......ta narkoza ma taku silu ze v ekunde som spala.....este som bola hore ked mi merali tlak a priviazali nohy ale to vsetko ide tak rychlo ze si to neuvedomis ani.....vtdy som chcela len com skor zaspat 😀 .......anesteziolog povedal aby som sa nadychla z hlboka 3x ale ja som stihla len 1x 😀 😀 a uz neviem nic.......uz len som sa potom prebrala v pooperacnej sale a samozrejme som citila poskriabane hrdlo a strasnu pachut v ustach po narkoze......neviem to ani opisat taka chut ako keby som nejaku aromaticku gumu žula......a strasne som mala nutkanie na curanie.....ale strasne......tak hned kto isiel prvy okolo mna som sa pytala ci je to normalne lebo sa asi pocuram.......ale povedali ze je to normalne .......asi po 20 min. ten pocit presiel......a uz pootm pohoda.....skor ma otravovalo lezat.....ja som nie zvyknuta lezat na chrbte a uz vobec nie dlho tak po dvoch hodinach po operacii ma tam islo ujezisit 🙂 ......ked ma vecer prepustali tak mi prislo este zle......mylsim tak ze sa mi tocila hlava aj studeny pot ma oblial......tak ma dali lahnut na chvilku a potom sa uz sla domov......ale negrcala som vobec......takze zaver je taky ze nieje sa coho bat......skor clovek potom caka ake vysledky mu povedia ale zakrok sa da zvladnut.....my sme zeny bojovnicky my to dame 😉

seraa
17. máj 2013

@acerka11

no supeeerrrrr, sikulka
tak sa pekne doliec a dalsi testik udu kolajnice 😉

zuzuzu30
17. máj 2013

@acerka11 jeeeej to su dobre spravy !!! Perfektne urcite ti odlahlo mojko 🙂 tesim sa s tebou!
aspon vies,ze ty si 100% fit .a jasne,zakrok sa urcie da zvladnut,ved co taky porod potom haha.
parada.
tak uz mozete len relaxovat a "cakat" na zazrak 🙂 ci? Aky je plan?

acerka11
17. máj 2013

@seraa no uvidme co z toho bude ale kazdopadne sme o krok dalej a teraz este hodim rec s dr. ze co ako a uvidi sa......ja si este mylsim ze moze byt problm v hladine hormonov ale to predbieham.....HP mi moj novy dr. este nestihol robit tak by ma to malo v najblizsom cykle cakat......ale vysledok LPS sa urcite potesil

acerka11
17. máj 2013

@zuzuzu30 caviiiik......ano som rada ze LPS dopadla dobre......dalsia cast misie splnena 😀 ......no este neviem ako je plan dalej ale ked pojdem vyberat buduci stvrtok stehy tak hodim rec s dr. ale okolo 22 cakam mrchu......este mi chyba aj HP lebo min. cyklus sa nestihol tak uvidime......a ty si v akej faze teraz?

acerka11
17. máj 2013

@seraa a ty kocica ako si natom.......v akej faze cyklu si?

veeeron
17. máj 2013

acerka11 @zuzuzu30
@lenkaa33
@mistisa
babule asi sa zadarilo...prave som nasla miniatúrneho ducha ...uvidiiim co povie môj muziiiček či aj on tam niečo zbadaaa...😀 a uvidiiime dalsie dniky takze zacinam testovat mrcha ma prist v utorok..myslite si ze by mi to uz test ukazal?

mistisa
17. máj 2013

@veeeron jeeeej moja to je supeeeer.drzkaaam palcekyyyyy.a nemas foteckuu? 😉😉

veeeron
17. máj 2013

@mistisa maaam ale neni tam nič vidno je to len volnym okom a aj to musim trocha potočit aby som nieco videla...som 23 DC tak sa mi to zda dost skoro uvidiim dalsi den co ukaze test🙂

mistisa
17. máj 2013

@veeeron joooj zajtra cakam infooo.a foteckuuuu.moc ti drzkam palcekyyyy 😉😉😉

veeeron
17. máj 2013

@mistisa hej hej daam a potvrdila mi to aj kamoska ...takze asi sa zadarilo😀 ešte teraz sa klepem😀

lenkaa33
17. máj 2013

@veeeron jeeeej, vidiiiiiis .Gratulujem!!!! .. a mozno si to uz tak v hlavine neriesila a zadarilo sa. 😉 ...ja teda nie som znalec, ale podla mna to moze uz ukazat. a ciarocka bude silniet urcite 🙂 ... takze super super super babula!! jedna po druhej to tu postupne vsetky dame 😉 ... opat nas tu niekto namotivoval 😉 ..... A opatruj sa 🙂 a pis, ze ake mas priznaky neskor a tak 😉

veeeron
18. máj 2013

@lenkaa33 dakujem ..som zvedava aj ja ci bude ciaročka silnieť..dneska absolutne nemôžem spať..vôbec sa mi nedarí zaspat..tak som uz pár hodínhore..no musim uznať že sme to trocha neriešili myslím babeno nechavala som tomu taky volnejsi priebeh snazime riesit byvanie..ale inak velky doraz kladiem na ten INOFOLIC pomohol aj @11miuska11 tak myslím že pomohol aj mne...😀 príznaky nemam zatial žiadne len som zatial viacej jedla a pribrala 2,5 kg...čo si všimol aj manželík že viacej jem😀

zuzuzu30
18. máj 2013

@acerka11 ahoj,jasne HP je zaklad.to uz ti len zoberu krv 2xpocas cyklu,niekde beru aj iba raz. Hormony upravit je podla mna najmenej,da sa to aj liekmi alebo mozes aj alternativne (prirodne) poskusat.
No ja som teraz 23DC, teplotu mam ako na hojdacke,tak uvidime ze co🙂
Jedine co mi zostava je laparka a este mozno muz na nejaky podrobenjsi spermiogram a to je vsetko.
Ale uvidim ako budem na tom psychicky,ci si nedam na leto pauzu,ej lebo uz ani mna to nebavi furt teplotu merat,nejake vitaminiky jest,sexovat vela..a v sept nabehnem na laparku..
uvidime no.
Inak ty si spominala,ze vela hlieniku tento cyklus?aj ja inak 🙂 skoro som odpadla jaky sliz haha. a beres nieco?ja uzivam ten infolic tak to asi z toho