icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

veeeron
20. máj 2013

@zuzuzu30 bomba dostala som sa na prvu stranu a dalej už nevladzem... 😀 😀 😀

zuzuzu30
20. máj 2013

@lillynecka ahoj,vitaj 🙂 tak ako si daleko v snazilkovani? kedy mas ovulku a aky dlhy cyklus?
bola si uz aj na nejakych vysetreniach?no neni to lahke to snazilkovanie ze ano,ale tak verime,ze ideme leto a postupne sa tu rozsiri tehu virusik 🙂niektore baby uz zacali..

11miuska11
20. máj 2013

@veeeron fuuu...tak to si sa fakt dost skoro testovala 😀 skus vydrzat do datumu MS a potom az otestuj...vsetky tu na teba myslime a drzime palce 😀

veeeron
20. máj 2013

@11miuska11 noo o to sa tu momentaalne snažiiim vydržať do stredy🙂 tak sem v napati

mistisa
20. máj 2013

@veeeron ajooooj mojko no ako? co nove? 🙂 🙂

veeeron
20. máj 2013

@mistisa ahojky nooo zatial nič...čakám do stredy dúfam, že mrcha nedorazí....bo ma porazí 😠

mistisa
20. máj 2013

@veeeron a testik si dnes nerobila? drzkam palceky silno silno 🙂 🙂

veeeron
20. máj 2013

@mistisa nie nerobila aj tak som nemala už ...tak musim vydržať do stredy...ma prisť mrcha ..keby som mala test tak určite to nevydržím a testla by som sa😀 a dakujem

mistisa
20. máj 2013

@veeeron no ja som taka ista 😀 mne ked urobia KET nebudem sa divit ked budem testovat na druhy den 😀 😀 😀 😀 😀 😀

acerka11
20. máj 2013

@seraa kazda z nas je ina to je jasne a kazda je ochotna podstupit iny postup liecby.......ja verim ze tvoj dr. postupuje spravne.......aj ja verim svojmu dr......to je podla mna velmi dolezite aby sme verili doktorom.....ved oni su tu nato aby nam pomohli........neboj moja coskoro budeme tehu a prestaneme riesit......hormony, laparky a ine zalezitosti 😉

zuzuzu30
20. máj 2013

@11miuska11 ahoj mamicka nasa!ako sa mate?ako sa citis?
mam taku dilemku,neviem kedy bola ovulka tento cyklus :( mala byt 16DC,hlienu na rozdavanie,ale teplota nestupla.
potom 22DC ked uz nebol ziadny hlien,teplota stupla.je mozne,ze sa mi posunula ovulka,to sa stava,ale co ten hlien??
fertily friend mi najprv vypocital ovulku na 16DC,potom ju "zmenil"na 22DC ale prerusovanou ciarou.chcel viac info ohladom hlienu.ked som zadala,zase to zmenil spat 🙂
co tebe podla tohto vychadza?

11miuska11
20. máj 2013

@zuzuzu30 ja by som dala ruku do ohna za ten 22DC...BT je podla mna smerodatnejsia, ako hlien...no v kazdom pripade, snad ste poistovali 😀 😀 My sa mame dobre, len som schudla 3kg, tak verim, ze uz to zacne stupat pomaly, musim si domov vahu kupit 😀 Tak vam to zelam zazit, kocky...na minulom sone uz sa babo hybalo, kopalo nožkami a ručkami 🙂 aaach.. 😀

veeeron
21. máj 2013

@11miuska11 @zuzuzu30 @mistisa @acerka11 tak babule dneska mi to nedalo ...robila som test a jedno veľké NIČ...☹ sklamanaa jak hrom ...mrcha ešte nedorazila...som z toho trocha vedla ale čo už...snad sa to podarí nabudúce

mistisa
21. máj 2013

@veeeron ako je to mozne ved bol duch nie? ach jaj co budes ako ja? mne robilo duchov kazdy mesiac a nikdy z toho nic nebolo ☹ ☹ ☹ mas fotecku?

veeeron
21. máj 2013

@mistisa ja netuším čo si mam o tom myslieť...nevadi čo už narobím..nie ?

veeeron
21. máj 2013

@mistisa foto nemam test som hned vyhodila

mistisa
21. máj 2013

@veeeron no ved ano neboj nic ja som bola za tolko rokov tolko krat nestastna s testu,neboj vide to urcite 🙂 drzkam palceky 🙂 🙂 🙂 uvidis ci dojde mrchana ale kludne mi ju posli a teba nech obide 🙂 🙂 kedy mas dostat?

veeeron
21. máj 2013

@mistisa juj si zlataaaa...ma prisť zajtra tak som zvedava či vôbec dorazí 😖

mistisa
21. máj 2013

@veeeron ale necitis mrchovske bolesti citis?dufam ze nie 🙂 jj drzim palceky moc,ja uz sa neviem dockat kedy si pojdeme pre drobcekov.uz nech ta mrchana dojde moze aj na 20DC tento mesiac 🙂 🙂

veeeron
21. máj 2013

@mistisa už začínam aj cítiť niečo bolia ma prsia...brucho doteraz ma bolelo podburško..som podráždená atd...noo rada by som ti ju podstrčila...aby ma obišla a tebe aby už prišla😀...to ti veerím že sa uz nevies dočkat...😀

mistisa
21. máj 2013

@veeeron no ved uvidis posli mi ju kludne ja jej otvorim dvere ale nech si je vedoma ze posledny krat 🙂 🙂

zuzuzu30
21. máj 2013

@veeeron ej do pecka!ale este nestracam nadej..kym nedojde mrcha,nikdy nevies🙂 tehu hormonik stupa kazdemu inak.
a zevraj su aj pripady co nemali ani raz pozitivny tehu test a porodili zdrave babatka.to su inak pripady! To snad my nebudeme,my chceme vidiet poriadne//!!!! intenzivne posielam tvoju mrchu k
@mistisa 🙂

mistisa
21. máj 2013

@zuzuzu30 dakujeeeem 🙂 🙂 🙂 🙂 si zlata 🙂 joj uz nech je tu v zovote som sa na nu tak netesila 🙂 🙂 ale nech si uvedomi ze je posledna 🙂 uz mam nachystany dovolenkovy listok 🙂 na 9 mesiacov 🙂 🙂 🙂 a ty ako mojko? co nove?

veeeron
21. máj 2013

@zuzuzu30 dakujem moja noo ked ma prist mrcha tak nech pride nech nie som v totaalnom napati ...aj ked popravde samozrejme by som bola rada keby neprisla...a mala si pravdu ze by sa objavili tie // palice neskôr..aj tak som mala dost neskoro ovu

acerka11
22. máj 2013

@veeeron ahoj to mi je luto.....viem si rpedstavit to sklamanie.....ale nezufaj dalsi cyklus pred tebou a veeeeelka nadej.......tot leto to dame vsetki uvidis 😉 .....musime mysliet pozitivne aj ked je to asi to najtazsie co treba urobit alezacinam mat pevne presvedcenie ze bez pozitivneho naladenia nebudeme tehu nikdy.......takze hlavu hore.....siroky usmev.....vypnut prsia 😀 a ideme do boja......neboj nic bude dobreeeee 😉

veeeron
22. máj 2013

@acerka11 @zuzuzu30 @mistisa @11miuska11 čaute babule..poradte prosim mam sa isť znova testnúť ...mrcha nedorazila mam kupeny test s citlivosťou 25

11miuska11
22. máj 2013

@veeeron testuuuuj!!! a chceme vidiet test!!!

11miuska11
22. máj 2013

@veeeron tfuj tfuj tfuj!!!

veeeron
22. máj 2013

@11miuska11 tak idem na to....bud budem skákať radosťou alebo budem sklamanaa...drž palce😀

11miuska11
22. máj 2013

@veeeron drziiiim....a ako dlho ti meska uz? 😀 ked to bol predtym duch, tak teraz musi byt zretelne vidiet...aaach...ja mam taku tremu...hned daj vediet, lebo tu skolabujem... 😀