icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

ariz
22. jún 2013

@luca1986 dakujem. Noo, pekna doba 🙂 a ty máš kolko? už po svadbe? Inak ja som sa tiež teraz cítila divne,ale už ten pocit ustal a o týžden mrcha. Tie hormóny znás robia magorky 😀

luca1986
22. jún 2013

@ariz no pekna doba uz ako stary manzelia 🙂 🙂 🙂 ja mam 26 rokov a svadba ☹ eeeeeesteeeeee daleko ten moj je mladsi o pol roka, cize sme v tom istom veku a to je este take spena sloboda je vsetko on ani dieta nechcel, to len teraz posledne mesiace je taky, ze by sa potesil co ma velmi, ale velmi potesilo 🙂 tak aspon ze to, tak so svadbov nejak netlacim 🙂 🙂 🙂 ale ak by sa mu podarila lepsia praca, tak mozno buduce leto, ale radsej nic nesilime, neplanujeme aby sme neboli sklamany potom, nechame sa prekvapit co na zivot prinesie 🙂 🙂 🙂 zatial je nam aj takto dobre 🙂 🙂 🙂 a tie hormony ani nehovor, uz som si myslela ze len ja som taka mimonkaaa a vsetko si vsimam a riesim.

luca1986
22. jún 2013

@ariz to spena malo byt stena 🙂 🙂 🙂 sekla som sa

ariz
22. jún 2013

@luca1986 no neboj sa,podla mna je nas dost 😀 ved moj uz kruti hlavou,uz si srandu robi zo mna. Ked mám tie svoje stavy,tak povie...no,zase sme tehotní co? ale raz to bude pravda a mozno práve vtedy nebudem nic tusit ako naschval

luca1986
22. jún 2013

@ariz no tak to som rada, ze som v tom neni sama 🙂. Uz som si myslela, ze som mimo total, ze mi uz z toho hrabne. My tozatial tak spolu neriesime, nechavam si to pre seba, ale teraz uz asi ked aj on sce tak ho s tym budem stale otravoavt 🙂

ariz
22. jún 2013

ešte ho vyľakáš :D muž by asi mal byť postavený pred hotovú vec. Nie každého baví to zdieľať so ženou,česť výnimkám. Môj už je imúnny asi, už ma ani neberie vážne 😀 len mi povie že som trdlo 😕

ariz
22. jún 2013

@luca1986 teraz som ja neoznacila komu komentujem 😝

acerka11
22. jún 2013

@zuzuzu30 ahoj tehulka.....tak ja nic tento cyklus......dnes zacala mrcha napriek teplote 36,9.......no comment.......serem nato......ty sa mas ako?

luca1986
22. jún 2013

@ariz nooo tomu ver, raz ho isto vystrasim aj ty toho tvojho ak to vyjde a asik aj ja budem vystrasena ked to pride 🙂 🙂 🙂

luca1986
22. jún 2013

@ariz a inak uz aj grepovy dzusik mam kupeny tak idem skusat 🙂 debilka co ti poviem 😀

ariz
22. jún 2013

@luca1986 no teraz neviem, ktora je vacsia 😀 ked ti poviem,ze mi je zasa divne...ale to PMS ma teraz vytáča asi. Testy pred mrchou som si zakázala, len pretrpím a premrnčím ako vždy 🙄

luca1986
22. jún 2013

@ariz 🙂 no neviem neviem ani ja ktora je viac 🙂 🙂 🙂 ale tak do mrchy vidrz nie? Ciii zasa je tam ta nadej coooo, jaaaj to uplne poznaaam.

ariz
22. jún 2013

@luca1986 😀 uz zase som googlila, lebo ma picha a trošku pobolieva podbruško a tiež chodím cikať. Ale vypila som pollitra kávy,bo som unavená od rána, vieš a tak dokola mi vždy niečo je,ale všetko sa mi dá zdôvodniť. Veď ja ho raz zdrapím a znásilním a bude 😀

luca1986
22. jún 2013

@ariz 🙂 no to som aj ja mala stale na vracanie na wecko som chodila kazdych 20 minut aaa nist z toho. To brucho ma boli viac a viac. Zachvilku budem musiet nasadit moj ruzovu kamaratku (tabletku🙂 ) ale som rada ze som ta tu nasla a mozme sa tu podelit o nase starosti 🙂 🙂 🙂

ariz
22. jún 2013

@luca1986 hej,poteší ked nájdeš rovnako paknutú 😀 uvidíš zajtra,možno že...potom daj vediť či prišla mrcha

luca1986
22. jún 2013

@ariz ok, jasne dam vediet zajtra 🙂

ariz
22. jún 2013

@luca1986 ja mám ešte cca týždeň,hurá 😖

luca1986
22. jún 2013

@ariz to vydzis len ziadne testy 🙂 🙂 🙂

ariz
22. jún 2013

@luca1986 nie,nie ziaden test. Mávaš aj ty zvýšenú teplotu tak týždeň pred mrchou?

luca1986
22. jún 2013

@ariz vies co, toto neviem bo toto si nejak nesledujem. Ked ti mam pravdu povedat v tomto sa ani nejak nevyznam to som si este neprestudovala dolkadne 🙂 🙂 🙂 takze vobec ani len netusim.

ariz
22. jún 2013

@luca1986 ja sa cítim vtedy na teplotu a taká zvyknem byť jak lemra, tak som zvykla merať,aj teraz mám. Ale bazálku pravidelne nemeriam,na to kašlem a ani to nieje spoľahlivé.

luca1986
22. jún 2013

@ariz ja ked mam pred mrchov je mi tak teplejsie stale aj sa zvyknem viac potit, unavu nepocitujem, len take navaly tepla ci co to jeee 🙂 🙂 🙂 🙂

seraa
22. jún 2013

@acerka11

ahojky, to je mi luto ale neboj bude a uz skoro, ste obaja ok tak len teraz vypnut a nehcat volny priebeh
si mala 36,9 a aj tak mrcha??
ja som zase mala minule viac nez tri dni nizsiu a ms
vatsinou zevraj 1,2 dni a dorazi ms mne sa znizila a ms nidke az na 4 den dorazila

zuzuzu30
23. jún 2013

@acerka11 si z nas robi robi prcu ne?to co je za vysoku teplotu?! aj si to testla ci nie?vies,ze niektore tehulky maju v pohode MS.. ale mas pravdu,ide leto,treba to pustit z hlavy nachvilu.a mozno to zrovna vyjde.
hlavne,ze ste zdravi. treba cakat,no co uz.
mne bolo tak naprd mojka,ze ani ti nejdem hovorit,aby si sa nevystrasila 🙂 mna by zaujimalo,kto vymyslel oznacenie,ze najkrajsie obdobie v zivote zeny..ale nejdem takto hovorit,mozem byt rada,ze sa nam zadarilo a treba to vydrzat.
len ma to zaskocilo.uz boli aj sable a ne raz 🙂

zuzuzu30
23. jún 2013

@seraa ahoj seri,ako sa mas?skusate ci nechavate tomu volny priebeh?
aky je tvoj plan? nejake vystrenia na programe dna? 🙂
ja si zvykam 🙂

ariz
23. jún 2013

@luca1986 No ahoj,tak ako?

luca1986
23. jún 2013

@ariz ahoj, este nist 🙂 🙂 ale brucho ma este pobolieva. A ty co dnes ti je fajn, ci este stale tak vselijak 🙂 🙂 🙂

ariz
23. jún 2013

@luca1986 ale taká som mrzutá a lenivá 😖 neznášam pms. Joj,keby ti nedošla 🙂 🙂

luca1986
23. jún 2013

@ariz jaaaj ani nehovor, ani ja to nemam rada tie nalady kazdu chvilku ina aaa taaaak... hmmm keby nedosla 🙂. Ale neboj take stastie mat JA nebudem ze by nam to vyslo na prvu supu. Nie ako moja kamaska, oni si povedali skusime a sup o mesiac uz sedela u lekara a uz maju krasneho malinkeho chlapceka 🙂 🙂 🙂

ariz
23. jún 2013

@luca1986 nikdy nevies 🙂 ale blbe je, ze pms su rovnake ako prve priznaky. Ale ako som vravela,mna uz ten pocit,ze "mozno som" opustil 😒 . Tak uz som len nervna a urevana a cakam na mrchu. A inak moji znami maju 2 a obe na prvy sup 🙂