Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@ariz no pekna doba uz ako stary manzelia 🙂 🙂 🙂 ja mam 26 rokov a svadba ☹ eeeeeesteeeeee daleko ten moj je mladsi o pol roka, cize sme v tom istom veku a to je este take spena sloboda je vsetko on ani dieta nechcel, to len teraz posledne mesiace je taky, ze by sa potesil co ma velmi, ale velmi potesilo 🙂 tak aspon ze to, tak so svadbov nejak netlacim 🙂 🙂 🙂 ale ak by sa mu podarila lepsia praca, tak mozno buduce leto, ale radsej nic nesilime, neplanujeme aby sme neboli sklamany potom, nechame sa prekvapit co na zivot prinesie 🙂 🙂 🙂 zatial je nam aj takto dobre 🙂 🙂 🙂 a tie hormony ani nehovor, uz som si myslela ze len ja som taka mimonkaaa a vsetko si vsimam a riesim.
ešte ho vyľakáš :D muž by asi mal byť postavený pred hotovú vec. Nie každého baví to zdieľať so ženou,česť výnimkám. Môj už je imúnny asi, už ma ani neberie vážne 😀 len mi povie že som trdlo 😕
@acerka11 si z nas robi robi prcu ne?to co je za vysoku teplotu?! aj si to testla ci nie?vies,ze niektore tehulky maju v pohode MS.. ale mas pravdu,ide leto,treba to pustit z hlavy nachvilu.a mozno to zrovna vyjde.
hlavne,ze ste zdravi. treba cakat,no co uz.
mne bolo tak naprd mojka,ze ani ti nejdem hovorit,aby si sa nevystrasila 🙂 mna by zaujimalo,kto vymyslel oznacenie,ze najkrajsie obdobie v zivote zeny..ale nejdem takto hovorit,mozem byt rada,ze sa nam zadarilo a treba to vydrzat.
len ma to zaskocilo.uz boli aj sable a ne raz 🙂
@ariz jaaaj ani nehovor, ani ja to nemam rada tie nalady kazdu chvilku ina aaa taaaak... hmmm keby nedosla 🙂. Ale neboj take stastie mat JA nebudem ze by nam to vyslo na prvu supu. Nie ako moja kamaska, oni si povedali skusime a sup o mesiac uz sedela u lekara a uz maju krasneho malinkeho chlapceka 🙂 🙂 🙂

@luca1986 dakujem. Noo, pekna doba 🙂 a ty máš kolko? už po svadbe? Inak ja som sa tiež teraz cítila divne,ale už ten pocit ustal a o týžden mrcha. Tie hormóny znás robia magorky 😀