Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
Ahojte baby, neptarím síce medzi prvosnažilky, ale s manželom sme si povedali, že necháme tomu voľný priebeh a možno príde druhé bábo. Teraz je to 3 mesiaca zatiaľ nič ☹ Keďže mávam nepravidelnú ms a k tomu ešte manžel jazdí na kamióne a nie vždy je doma, tak to bude asi tažšie ...... 😨 .....ale tak snáď nám to cez leto všetkým výjde 😉 😉
@luca1986 aj ja som pri prvom tehu mala také bolesti akoby som mala dostať ms a pri každej "návšteve" wc som bola na tutti presvedčená, že už som dostala 😀 no a nakoniec mi meškala ešte dalších 9 mesiacov 😀 držím palce, aby aj u teba bol tento príznak znakom toho, že v tebe niečo malinké rastie 🙂
@zuzuzu30
ahoj zuzi
hej tak tak, ja som nespala 4 noci od tepla, stale som vstavala otvarala a zatvarala okna, a tak
ale neviem preco ja som bola zvyknuta ja na horsie teplo.. ale teraz mi to vadilo
no dnes som sa zobudila a bolelo ma brucho ako na ms, som 25 dc a teplota 37.0
moje cykly su 26-28 , skor asi 27-28
tak uviidme ale tento cyklus som sa nenazdala a som ut skoro an konci, mam doma test ale netestujem , moc ma to ani nejako nezaujma tento mesiac, len teplotu som si meralal vcera a dnes, lebo minule mi klesla 3 dni pred ms
tak chcem vediet co tentor az
ako sa mame? mas nejake tusenie ze co to bude? chlapec ci dieca?
@vladka1828 ahoj, aj ten moj pracoval v nemecku a skoro stale bol tam, takze nam to tiez nevychadzalo, ale teraz je doma tak sme si povedali, ze to skusime 🙂 🙂 🙂
A to fakt? Tiez si mala take priznaky, ze ta bolelo brucho ako pri mrche? No uvidime, co to znamena u mna 🙂 🙂 🙂 este chvilku pockam a pojdem testovat, ale najradsej by som to urobila uz dnes 🙂 🙂 🙂
@luca1986 hej mala som bolesti úplne ako pred ms......potom sa mi tuším aj dosť naliali prsia a žilky na prsníkoch boli neskutočne viditeľné 😉
@vladka1828 ja to zatial pripisujem pocasiu, ze boli take horucavy 🙂 🙂 🙂 ale uz od piatka mi ide to brucho na nevy, vkuse pobolieva, zaludok mam jak na vode, vkuse sa mi sce plakat, prsia mam tiez tak troska naliatejsie 🙂 🙂 ale to su take tiez pre mrchovy priznaky, tak ja uz ozaj neviem
@luca1986 a koľko ti mešká?........tiež som vtedy všetky tie príznaky pripisovala ms, ale už keď mi meškalo 5 dní, tak som si urobila test 😉 s tými príznakmi je to inak hrozné....pri 1. tehotenstve - hned prvý mesiac ako sme sa začali snažiť, som cítila všetky príznaky, bola som na 100% presvedčené, že som tehu, tak som rýchlo ocikala ten prúžok a na moje počudovanie ostal snehovobiely 😀 😀 bola som sklamaná, že ako je to možné, že nie som, keď som mala všetky príznaky - no zrejme veľa urobila psychika a niektoré príznaky som si asi skôr vsugerovala 😀 😀 😀 tak som si povedala, že už sa nebudem sledovať, proste keď to príde, tak to príde -a hned mesiac nato som sa dočkala 😀
@vladka1828 zatial iba par dni 3 🙂 asik pockam do konca tyzdna a uvidim. Teraz aj ja som taka, ze sme sa zacali snazit a moc by som to scela, mozno si aj namyslam a velmi som nato upnuta, aby to bolo, preto si myslim ze som neni. Tiez by som scela mat taku volu, ze sa tym nebudem zapodievat, ale ked ja by som uz tak scela baby 🙂 🙂 🙂
@luca1986 😀 😀 tak to máš teda pevné nervy, že si si ešte nespravila test 😉 .....ja som si teraz posledný cyklus spravila hned 2 testy, no samozrejme, že boli negatívne 😅 😅 ...čo ti poviem .tiež mi niekedy z toho preskakuje 😀 😀 😀
@vladka1828 neboj sa dnes som mala uz na male ze idem kupit 🙂 🙂 🙂 ale chystam sa do mesta tak rozmyslam, ze si ho kupim, ale bojim sa toho, ze tam nic nebude 🙂 🙂 🙂 nemysli, ja so poslednu dobu total prepnuta 🙂 🙂 🙂
@luca1986 😀 😀 tak to ja mám doma 2 testy v zálohe 😀 😀 ono zas ked si spravíš test, tak budeš vedieť na čom si a poprípade sa už môžeš tešiť, ale zas na druhej strane, ked tam nič nebude, tak je človek zas sklamaný.......no ak si ho predsa len spraviš, tak pevne verím, že ti na teste budú svietiť //
@vladka1828 heeej to fakt, vzdy pripravena 🙂 🙂 🙂 🙂 no ved prave, ak ho spravim budem vediet na com som. Vd zato nic nedam 🙂 🙂 dnes este asi pockam a zajtra idem nato 🙂 🙂 🙂 aaale pochybujem ze by tam boli //
@luca1986 veď vravím, že mi niekedy z toho preskakuje 😀 ráno budem držať palce tfuj tfuj 🙂
@vladka1828 🙂 dakujem idem si ja teda do toho mesta, nakupit tie testy 🙂 🙂 🙂
@vladka1828 tiež ju obdivujem, že ešte len rozmýšľa, či testne. Ja ešte ani termín ms nemám a už by som najradšej testla 😝 čiže ty si sa cítila úplne ako pri pms? to je aké nefér, že to je podobné 😀 inak môže pár dni pred ms pichať vaječník ako pri ovulke? dnes som zase cítila hlavne pri chôdzi úplne ma pichalo
Ahojte baby 🙂
Mozem sa pridat? My teraz zaciname pracovat na mimi..Držim Vam palceee 😉
Inak chcela by som sa Vas spytat, ci moze niako ovplyvnit otehotnenie, ked som casto prechladena odspodu nakolko robim v klimatizovanej miestnosti..
@zuzuzu30 no co uz teraz nezmenim natom nic.......svoj HP som neviela ale dr. nepovedal nato nic zeby bolo zle......najlizsie ked pojdem na folikulometriu tak snim hodim rec.....vezmem aj manzelove vylsedky z urologie a nech to pozrie komplexne.....tak uvidime......hlavne teraz budem dufat aby sme mali aspon jeden folik.....mrha sa teraz na mne blazni jedna radost takze si to uzivam ☹
@ariz hej - cítila som sa presne ako keby som mala dostať ms.....viem, že vtedy som s tým ani nerátala, že by z toho mohli byť // 🙂 .....strašne ťažko sa to odlišuje od PMS.......tiež si vravím, že to už nebudem riešiť a nechám to tak, no ked príde čas ms, tak stále v kútiku duše dúfam, že teraz by to mohlo vyjsť 😀 ale aspoň sa na sebe niekedy zabvím, ako som si vedela niekotré príznaky vsugerovať 😀 😀
@vladka1828 presne tak,psychika je svina 😀

@luca1986 joooooj to by bolo super. Tak uz teraz som zvedava. Mna pobolieva podbrusko uz mrchovo