icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

luca1986
26. jún 2013

@ariz tak to som rada, ze ta tymi taraninami neotravujem. A nakoniec s testovania nist nebude. Kamoska ma odhovorila, ved este pockam, tak som ich nekupila, ale nedalo mi to potom sme isli k drahemu a ten mi tiez necel zastavit v lekarni, ze nech este nestresujem 🙂 🙂 🙂 aaa teraz som u neho na konci sveta 🙂 🙂 🙂 tak musim pockat kym pojdeme do mesta a kupim si ich, tak sa nahodou ta mrcha neobjavi 🙂 🙂 🙂 🙂 takze zatial zasa iba cakam aaaaa cakaaaaam 🙂 🙂 🙂 🙂

luca1986
26. jún 2013

@lanadr vitaj teda aaa vela stastiaaa 🙂 🙂 🙂

luca1986
26. jún 2013

@vladka1828 ajoooj, taaak od testov ma odhovorili, ze mam este pockat, taaak cakam. Ale ak mrcha nedojde do piatka ideeem natoooo 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

ariz
26. jún 2013

@luca1986 boze 😀 jak to vies vydrzat. Ja mam pocit ze tie dni nejak neubudaju

luca1986
26. jún 2013

@ariz hmm vidis 🙂 teraz mi nic ine neostava 🙂 🙂 musiim pockat. Ale este stale to pripisujem tomu pocasiu 🙂 🙂 🙂

ariz
26. jún 2013

@luca1986 a ziadne zmeny,nic,ziadny náznak? 😕 ani tušák ? možno fakt príde,aj ked,nevadíííí,budete si uzivat dalsie pokusy

luca1986
26. jún 2013

@ariz ziadne zmeny, vsetko po starom. Brucho boli, na wc beham kazdu chvilku, ze uz dosla a nist. Uvidime este. A presne aj ked dojde nevadiii🙂 🙂 🙂 ale vcera hrozny den, najprv som revala cele doobedie ani neviem kvoli comu 🙂 🙂 🙂 potom na kazdeho stekala 🙂 🙂 vecer zrava nemoc, secko do radu som ozaj ze zralaaa 🙂 🙂 🙂 🙂

ariz
26. jún 2013

@luca1986 aj ja žeriem,to mám vždy pred ms. Aj revem. Joooj ja som viac zvedava než ty 😀 Dokedy čakáš? do piatku teda? inak ja si myslim,ze ked to u mna pride,zistim to podla pŕs. Normálne bežne pred ms ma nebolia,maximálne trošičku take pnutie cítim,ani teraz ma nebolia 😒 ja som jasná,že nič. Ale obdivujem ako čakáš 😎

luca1986
26. jún 2013

@ariz soom aj ja zvedava, len sa aj bojim ci uz /, alebo // 🙂 ako ja by si uz spravila aj dnes len ta kamoska ☹ a teraz somu frajera a on byva na takej dedinke minii, ze tu nemaju lekaren a autom chodi do prace. Musim ho vytiahnut do mesta niekam 🙂 . Ale sak teraz idem se svokru, tak sa jej budem musiet vytratiiit a kuupit 🙂 🙂 🙂 🙂

ariz
26. jún 2013

@luca1986 nechcem ta nahovarat, lebo sa bojim ze potom budes smutna. Urob ako cítiš. Ale jednoznacne mi daj vediet,ked nieco nove... Inak stále ako mi skončia plodné dni, tak sa trochu uvedomím a začnem sa trochu aj báť,lebo nechcem íst na svadbu tehotná,bojim sa ako by som to zvládla. Ale prídu plodné dni a už po ňom skáčem :D straašne

vladka1828
26. jún 2013

@luca1986 tak to máš môj obdiv.......ja by som už asi mala aj zaradom všetky nechty okúsané 😀

ariz
26. jún 2013

baby, som 24DC, ovulka bola 13ty deň. Doteraz mám citlivé vaječníky,pichanie a také "napnuté" ako pri ovulke. Mám 4 dni do ms,ale stále sa cítim v podbrušku ako pri ovulke. Posledné dva dni mám aj slabý výtok. Nemávam to takto bežne. Vie sa mi niektorá vyjadriť? máte to niektorá podobne,alebo čo to? 😕

seraa
27. jún 2013

@zuzuzu30
@acerka11
@mistisa

ahojte baby tak nic, vcera som si robila test lebo nebudem zbytocne sa natahovat a nic
😠
a dnes uplne citim ze dojde ms uz ochvilu
tak zase do dalsieho kola

zuzuzu30
27. jún 2013

@acerka11 zase spermiogram nemusi byt 100% podla mna.v dnesnej dobe ma dost vela muzov problem.niekde som citala,ze az 50%.kolko ma rokov drahy?na spermijky je dobry e vitamin a zinok a aj rybi tuk.ale asi ho uz niecom napchavas,ze? neboj draha,MS zachvilu pominie a drzim palce,nech je poriadna pekna ovulka.
ja cakam na 17.7.(az!),kedy idem na prvy ultrazvuk a potom asi dostanem aj knizku.
cuch mam ako policajny pes,prasok a avivaze v kupelke ma idu zadusit o zapachu ladnicky ani nehovorim haha.nechapem zo seba miestami 🙂 cpem sa suchym chlebom,lebo zrazu mi vselico nesedi.no paradicka co timpoviem 🙂

zuzuzu30
27. jún 2013

@seraa fakt?dokelu :( nevadi,este ze je tu vzdy dalsie kolo,ze ? 🙂
ale kym MS riadna nepride,tak to este neplati..aj ked je testik biely 🙂

seraa
27. jún 2013

@zuzuzu30

ahojky, uz prisla ..
no ale my sme len tak snazili sa nalahko takze som ani moc necakala
🙂

tak uvidme co nabuduce 😖

seraa
27. jún 2013

@zuzuzu30

hahahaha zuzu ja odpadnem 😀

fiiiha ja sa uz teraz mojim co bude so mnou
ja mam slaby zaludok a mne pachy uz teraz vadia ..
drz sa !!

luca1986
27. jún 2013

@ariz
@vladka1828 baby tak uz to mam za sebou aaaaa jedna pekna tmavo-ruzova / a je tam aj druha taka bledunko ruzova. Ako stale sa pozeram na ten test ci dobre vidim.... heeeej baby nejak sa zacinam baaat.

ariz
27. jún 2013

@luca1986 to vazne???? supeeeeer, normalne neveriiim 😀 neboj saaa. teda boj sa, no a čo, to je normálne 😀 Urob si ešte zajtra! ach, normalne mi sanka spadla

luca1986
27. jún 2013

@ariz faakt stale na neho kukam, si ho presvecujem v okne ci dobre vidim. A to mi ver ani ja neveriiiim, som to ozaj necakala, ved som ho iba ocikala a isla prec, potom idem okolo kupelne, ze jaaaj ved som si robila test, dojdem kukam aaaaa tam //. Bojim bojim, velmiiii ako velmi som scela babo, ale teraz som dost mimo z toho co som to uvidela. Zajtra skusim este jeden. Nooo drahy dostane pekny darcek k meninam 🙂 🙂 🙂 🙂

ariz
27. jún 2013

@luca1986 woow, moja to je pecka, tesim sa s tebou,aj bojim sa s tebou :D

luca1986
27. jún 2013

@ariz tomu ver, to teda je. Este stale nemozem uverit co tam je. Dakujem moja, ale ja sa zatial iba bojiiiim aaaa velmi. Ty kokso, toto som teda necakala, ozaj este neveriiim. Zajtra skusim este jeden a uvidime co ukaze....

ariz
27. jún 2013

@luca1986 no no, urob si ešte,a aký si mala, mamatest? tomu mozeš verit. Ja pátram teraz,prečo sa moje telo chová tak divne. Dnes som sa bavila s kamoškou, ktorá mi vyjasnila niektoré veci, prečo ešte počkat a nemat teraz bábo. My totiž niesme na slovensku, a tu je to dost komplikované a tažšie ako doma. Úplne som sa zasekla, vystrašila ma, že to nie je dobrý nápad. Ja zrazu neviem :-/ taká som z toho nesvoja. Už nech rýchle príde ms,nech viem na čom som aspoň. A keď sa teraz práve zadarilo? a budem mať len stresy z toho

luca1986
27. jún 2013

@ariz no uribim zajtra rano, ja mam teraz nejake RapiClear. Ako ja sa v tom moc nevyznaam 🙂 🙂 🙂 uvidim este co ukaze zajtrajsiii 🙂 🙂 🙂 no vef aj ja som teraz z toho v strese, priatel robi v DE a ak by sa mu podarila lepsie praca chceli sme tam ist spolu aaa tak a vetis mi ze ak sa nam teraz zadarilo tak sa to podari a budeme bez seba ☹ ale sak este uvidime, test este nic neznamena, niee 🙂 🙂 🙂 ahaaa vy ste neni na SK, a kde? V zahranici pracujete? A co este mas stale take stavy, ta bolia vajecniky? Ciiii? A inak mna este staleboli to brucho, ako by mala kazdu chvilku dojst mrcha...

ariz
27. jún 2013

@luca1986 ach ved nejak uz bude :-/ no,picha ma stále vo vaječníkoch, hlavne ľavý, mám ho taký citlivý presne ako pri ovu a najnovšie aj výtok mám,ja neviem...unavená som.

luca1986
27. jún 2013

@ariz tak tak uvidime 🙂 🙂. Nechame sa prekvapit.

ariz
27. jún 2013

@luca1986 bola som v obchode, tak som zašla do oddelenia drogerie. Chcela som testnúť, lebo som dilko a neviem vydržať. Si predstav nemali ani jedeeen :D tak mi treba

luca1986
27. jún 2013

@ariz 😀 aj tak dobre, ze nemali 🙂 🙂 🙂 sak uz nemas vela do mrchy pockas, nie ciii?? uz si zvedava 😝

pepies85
27. jún 2013

Ahojte baby mozem sa k vam pridat chceme s priatelom zacat pracovat na babatku mam si kupit vitaminy s kyselinou listovou a ten caj alchemilkovy co este poradite 🙂

luca1986
27. jún 2013

@pepies85 ahoj, vitaj medzy namiii 🙂 🙂 🙂 🙂 ja som tiez len ten caj alchemilkovy pila na zaciatku. Skus len to na zaciatok, nedavaj si zbytocne hluposti. Uvidis ako sa vam bude darit. Noo to je aspon moj nazor. Tak nech sa dariii 🙂 🙂 🙂