icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

luca1986
1. júl 2013

@ariz hmm tak mozno este bolo skoro na testik, booo? Za par dni skus este jeden, ciiii?

ariz
1. júl 2013

@luca1986 neviem,mám pocit, že dojde, nechcem sa zase nahaluziť. Ešte čakám. 2 dni je málo

11miuska11
1. júl 2013

@mistisa skoda, no, ale paci sa mi, ako to beries pozitivne...tento raz sa to urcite podari 🙂 mesiac pauzicka a potom hura na augustove zmrzlinky...a uchytia sa obe, uvidis, a budes mat krasne dvojciatka...chalana a babu 😵 😵 😵 😵 tak budem na teba silno mysliet...my sa mame super, dovolenka prebehla ukazkovo...kontrola a vsetko zatial podla planu, tak snad to krasne dotiahneme 🙂 a uz mam pocit, ze sa krpec, alebo krpana hmyri vo mne 🙂 je to uuuzasneeeee 🙂 uz sa tesim, ked to bude take naozajske kopkanie 😵 😵

11miuska11
1. júl 2013

@acerka11 no skooooda, ze vam to nevyslo...ale mozno to je aj dobre po tej laparke si dat aspon mesiac oddych, nech sa vsetko poriadne zahoji 🙂 idem ti na WZ napisat, nech nepretrhneme nit 😵 😵

55alexandra55
1. júl 2013

@vladka1828 počula som dokonca o ženách, ktoré mali plodné dni počas menštruácie, alebo deň po menčtruácii

vladka1828
1. júl 2013

@55alexandra55 no mne skončila ms a hned začali plodné dni.......snažíme sa o bábo, tak si to teraz všímam.....nikdy som to tak nemala, zrejme zmenami hórmonov po pôrode sa to zmenilo.....

mistisa
1. júl 2013

@11miuska11 jeeeeej to je kraaasne 🙂 neboj ani sa nenazdas a budes 🙂 🙂 🙂 tak super ze vsetko dopadlo okik aj dovolenka aj kontrola aj vsetko 🙂 ja som bola prvy den v praci a som kaput 🙂 jooooj 🙂 veru tak august je ans a hotovooo 🙂

11miuska11
1. júl 2013

@mistisa ja som tiez nejaka unavena 🙂 ale idem si podrichmat trosicku 😵 😵 😵 to chce taky tyzden aklimatizacie a sme v tom znovu 🙂 🙂

mistisa
1. júl 2013

@11miuska11 tak tak 🙂 🙂 presne asi aj ja idem drichmat 😀 😀 😀

veeeron
2. júl 2013

@11miuska11 @zuzuzu30
@acerka11
@mistisa čaaaaaaaaaaaaute holky tak ako sa mi máte? čo máte nové? našla niektorá z vás už tie vytúžené dve kolajničky...? ..dlhšiu dobu som tu nebola...tak neviem čo a ako...cez vikend mi skončila mrcha a začínam znova užívat inofolic 2x denne plus som si nasla na nete tu jonášovu metodu..teda kt. den a hodina je najvyssia pravdepodobnosť že by som mohla otehtonieť..inak nič nové klasika z cyklu do cyklu...ale min. vikend som sa dozvedela že sesternica čaka babatko..tak som sa bola nakazit tehu vírusom ..tak snaad to zaberie😀

veeeron
2. júl 2013

@11miuska11 @zuzuzu30 a vy dve tehulky ako? dúfam že všetko je v poriadku , pekne priberáte a máte ukážkové tehotenstvo🙂

luca1986
2. júl 2013

@ariz no co moja akoo? Ja som robila zasa dneska testik, boli tam zasa// ale slabo a potom nato idem na wc a mrcha. Taksom si kupila nejake cudne testy asik. Neviem vobec co si mam myslet o tom....

fidela86
2. júl 2013

@55alexandra55 dakujem 🙂 aaano, tak bude pekny vikend 🙂 a koncom mesiaca zas povinne (ne)cakanie... ale raz to vyjst musi!!! 🙂

ariz
2. júl 2013

@luca1986 čožee :-/ tak to nasere. Neviem moja,možno sa nechytilo,aj to je možné. Ja už som sa začala zase tešiť, že juj jak fajne mešká a dnes drb,poobede prišla. Hmm. Ale tak choď tak či tak k dokimu, hm?

luca1986
2. júl 2013

@ariz neviem mozno aj tie testy boli nejake vadne, a este dnes rano boli //. Neviem, sak pockam po mrche a hadam pojdem k dokimu. Takze aj ty si dnes dostala 🙂 🙂 tak sme rovnako natom cooo? Uz sa nebudem dopredu tesit nikdy ☹

ariz
2. júl 2013

@luca1986 ale zas trikrat by ti ukázalo pozit? divné. A možno to nie je pravá mrcha,vieš, niekedy býva také krvácanie. No choď určite k dokimu. Ja som si povedala, že už žiadne vyšilovanie

luca1986
2. júl 2013

@ariz no sak to ze tri krat poz, keby tam dnes nic nebolo tak uz kaslem nato. Uvidim ako dlho mi to bude trvat, ale dnes je to ako normal mrcha, nie vytok, spinenie... ale sak uvidim, ako to bude pokracovat a uvidime. Neboj, sak ja ti nedam pokoj,dam ti vediet ked bude nieco novee 🙂 🙂 🙂

11miuska11
2. júl 2013

@veeeron vsetko v poriadku najlepsom...dnes som mala volat na vysledky testov tych, co sa ich boja vsetky buduce mamicky...a ja som zabudla 😵 😵 😵 asi je ale vsetko OK, ked mi lekar nevolal...chichichichi...tak snad zajtra nezabudnem...drzim palec, nech coskoro vytasis dve kolajnicky!!!! ktory si DC?

ariz
2. júl 2013

@luca1986 ok. A drahy co na to?

acerka11
2. júl 2013

@veeeron ahooooj no vitaj po dlhsom case.......umna tiez nic nove.....po laparke sa to hned nechytilo.....samozrejme som si presla smutkom a depkou ale uz je po mrche a zaciname odznova.....tiez ficim na inofolicu a v pondelok idem na folikulometriu....takze uvidime ci tam bude neaky dominant 🙂 .....pevne verim ze ano a potom to zas budeme skusat min na 150%

luca1986
2. júl 2013

@ariz drahy, aaa nic ze nevadi. Ze mozme skusit este jeden test co nam ostal a pojdeme k dokimu a uvidime. Som citala na nete o tomto a uvidime. Jedna pisala, ze tiez meskala mrcha robila testy boli // a potom dostala menzes a potom skusila sas test a uz boli // tmave obe a vsetko bolo ok. Tak neviem, sak uvidime 🙂 🙂 🙂 🙂

vladka1828
2. júl 2013

@luca1986 tak to je divné, keby len jeden test ukázal //, ale 3 testy si mala pozitívne.......viem, že sú také prípady, že ženy boli tehotné a mali aj 3 mesiace normálne menzes.....ktovie......môže byť, že sa aj nakoniec neuchytilo......a už si sa aj objednala k doktorovi? asi by som k nemu zašla, človek nikdy nevie......držím palce, nech to vyjde podľ tvojich predstav 😉

luca1986
2. júl 2013

@vladka1828 sak to, este aj ten dnesny boli tam // este ako dosiel drahy z prace som ho hned zavolala, ze co tam vidi a kuka na mna ze // 🙂 🙂 tak ozaj neviem. Este som neni objednana, pockam kym mi prejde to krvacanie a zavolam tam, ktovie co sa mohlo stat, mozno sa aj neuchytilo, alebo... sak ved ako ma byt bude 🙂 🙂

vladka1828
2. júl 2013

@luca1986 a máš aj iné príznaky okrem // - plnšie prsia, ja som mala aj dosť výrazné žilky na prsiach....alebo niečo iné? och joj - divné to je...... ☹ ja by som si asi ešte skúsila spraviť test po skončení ms.......neviem, ale podľa mňa 3 pozitívne testy veru nie sú náhoda.....

luca1986
2. júl 2013

@vladka1828 ine priznaky prsia mam take plnsie, citlivejsie na dotyk, aj zaludok mam taky ako na vode, ci uz rano, vecer, velmi som unavena stale, dnes som prespala cely den a naladu mam taku, ze kazdy den placem z nicoho nic 🙂 no aj ja scem este skusit ked skonci, este nam ostal jeden test tak ho skusime potom. Sak to 3testy a //, keby aspon ten dnesny nevysiel, tak kaslem nato. Dnes som aj volala s kamoskou, ze su aj take pripady co aj 6mesiacov krvacaju, ze kazda sme ina🙂 buduci tyzden behnem tomu dokimu a budeme mudrejsie 🙂 🙂 🙂

ariz
3. júl 2013

@luca1986 no jasne, to som zvedava, ako to dopadne. No mas to zaujimave

55alexandra55
3. júl 2013

Kočky mám otázočku, v nedeľu som mala ovulku, dnes ma bolia vaječníky, ako pri krámoch a mám bledohnedý výtok a zahiadla som tam aj krv. Som unavená a napätá, môžu to byť príznaky tehotenstva???

luca1986
3. júl 2013

@ariz no to teda maaam, uz som sa aj tesila a teraz, saza depky co to moze byt ☹

lienka2407
4. júl 2013

@55alexandra55 moze to byt posunuta ovulka 🙂

55alexandra55
4. júl 2013

@lienka2407 no v piatok som mala pozitívny ovulačný test, v priebehu 48 hodín dochádza k ovulácii, tiež som si myslela, že to môže byť posunutá ovulka urobila som si ovulačný test ale zobrazila sa len kontrolná čiarka a ta druhá sa nezobrazila, veď uvidíme, nechávam tomu voľný priebeh, keď to nevyšlo tak posnažilkujeme znovu, nechcem sa zbytočne namotať a ostať sklamaná. Základ je myslieť pozitívne, zbytočne sa na to nezameriavať a nekontrolovať sa. viem, že 60% úspechu tvorí psychika.