Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
tak som sa dnes dostala k ženskej (vďaka mykóze úžasnej) a konečne po 8 mesiacoch snaženia sme sa dohodli na odber krvi a potom ultrazvuky. už ma to deprimuje, že prirodzene to nie a nie dokázať :(
@franzziska cau, robí ale nie nas 😒 ten ta posle do car, ale iba na ten ukon, lieky a kontroly rovbís u neho...ja som tak bola. volakedy to robil.
@azzura jaj tak skoda...a preco uz nerobi?
@azzura jasne,ze to vyjde!!! 😉 dakujem..a aj ty sa ozvi,ked pojdete na to,nech viem,kedy drzat paste...
@franzziska no moj robi...
@franzziska po tej chorobe sa musel roznych veci vzdat....vsak on bol volakedy uznavanu gyn. na plodnost a robil rozne vysetrenia. Skus sa spytat na IUI, budes brat closti, chodit na kontroly folikov a sliznice, ked bude vsetko ok, pichne pregnyl, a zavola (som ho vzdy uprosila aby tam on zavolal) tak a prihlasi ta, da ti do ruky správu a utz, ty tam dojdes na ten den ked povedia o 7hod, zaplatís na recepcii poplatok za ukon, zavolaju mm na odovzdanie spermí a tebe vezmu spravu od gyn, a cakate kedy dojdes na rad ty a potom ides domov.....
@azzura no pokym bude centrum len v BA tak tam nepojdem zrejme...moj manzel nemá tolko volna aby so mnou chodil po bratislave...zial :/
@franzziska ale to je len jeden den - na ten ukon, mozno ti to pripadne na víkend, vsetko ostane ti robi tvoj dr.. Tak to asi v najblizsej dobe do ziadneho car nepojdes 😒. Pocuj, vsak možete dojst rano na 7, odovzda spermie a može ist a ty dojdes potom domov sama. Alebo si najdi dr v TT, ktorý to robí
@azzura pre nas je i 1 den vela..mava to na sviatky a ked mu je zle, lebo ma zdrav. tazkosti...a je mozne ist na taketo ukony k inemu doktorovi a stále patrit pod toho mojho??
@franzziska tak to ti neviem povedat, ako to funguje v ramci obvodakov......skus sa ho spytat
@azzura hmm hlupa zhoda nahod..uz som si zvykla ze v mojom pripade je tych nahod ktore mi stazia život vždy vela....pachtila som sa k tomu doktorovi lebo bol vraj najlepsi v TT a ted zistim nakoniec ze stejne mi to nepomoze...:/
@franzziska moja, ale niekedy treba aj nieco obetovat, ten jeden den?? ja by som to riskla, resp. neviem na kolko chodí do prace, ale 1-2 hodky by to bolo a ty sa už nejak dopravis domov, ale ty vies co je pre vas najlepsie, ibaze sama prichadzas o sance, ktoré sa ti nukaju....je pravda že nie je zarucene ze to vyjde, ale aspon skusis a nikdy nevies kedy motyka vystrelí a hlavne treba veriť. Ja kebyže sa furt nezdvihnem a nenakopnem, tak už by som davno bola na psychiatrii alebo si to hodila, ale vzdy sa pritrafi nejaka sanca a ja ju vyuzívam, aspon si možem raz povedat že som pre to vsetko spravila a tiež to nemame lahke po ziadnej stranke....
@seraa
@lenkaa33
@zuzuzu30
@acerka11
@mistisa
@11mimuska11 čaaaute holky takže dneska som bola u ženskej brala mi krv kvôli hormonom...mylsite si ze mi chce nasadit antikon.? a 23.9. ma objendla na výter či nemám chlamídie atd. nejakú inf. som uplne zvedavá na výsledok....( mrcha dorazila ako vždy načas... ☹
ahojte kocky, tak sa pripajam aj ja ku vam.....s manzelom ideme naplno do toho......
verim ze to pride.....sice sa snazime uz dlhsie, ale teraz ideme po dvoch ciarkach naplno 😀
uvidime..... 😎 😎 😎
Ahojte aj ja sa pripajam konecne k prvosnazilkam 🙂 mam prave plodne dni a vcera sme s priatelom hned supli na to.. tak uvidime 🙂

@chorucka juuuuj tak silnoooo drzim paste!!!