icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

dovea
9. okt 2013

@inngrid neprišla stale nic..

kathawka
10. okt 2013

ja sa nepripravujem nejako zvlastne. bola som bezne vysetrenie u vseobec. lekarky, na preventivku, gynekolog povedal ze on nic nepotrebuje,,,pre istotu som blala 3 mesiace doplnky vyzivy, ale to z vlastnej iniciativy, lebo som sa necitila na 100% ok

danielka20101989dadus
11. okt 2013

@acerka11
Tfuj,Tfuj,tfuj,nech všetko dopadne na jednotku,držím palce🙂

acerka11
12. okt 2013

@danielka20101989dadus dakujem krasne 🙂

acerka11
13. okt 2013

@veeeron
@seraa
babule prepacte ja som vam zabudla podat info po IUI......nemozem povedat zeby to bol dobrý zazitok ale som rada ze je uz po.....zakrok je neprijemny a pol hodinu potom som mala bolesti ako pri velmi velmi silnej mrche......neviem ako je to mozne kedzevacsina zien sa na neake bolesti nestazuje co som citala ale ja som ich fakt mala......dost ma to cele prekvapilo lebo som cakala nieco ine ale som rada ze je uz po....teraz uz len cakat aky bude vysledok

seraa
13. okt 2013

@acerka11

acerka ty si uplne uzasna hrdinka ! normalne obdiv
ides pekne za svojim mas zasebou aj laparku aj iui , fakt super , strasne drzim palce nech to vyjde hned teraz
tak sa pekne drz a hned sem s dobrou spravovu !
ja by som potrebovala trosku tvojho kuraze ☹

seraa
13. okt 2013

@kalista32

hahah ty si dobra, pivo?
cize u vas je to psychcike? ci?

acerka11
14. okt 2013

@seraa dakujem velmi pekne ale nemyslim ze je co obdivovat.....je pravda ze si idem za svojim ale uz som v stave kedy niesom ochodtna len tak cakat a stale sa nic nedeje......proste musim nieco robit......dufam ze nikdy nebudem musiet riesit ivf to ma desi a to dost....ale len koli hormonom.....bolesti a inyh veci sa nebojim to mi je viacmenej suma fuk.....proste chceme babatko a tak velmi ze neaka chvilkova bolest ma urcite nezastavi.....mojka musis mat priority a ak toto bude v tebe vysporiadane tak uvidis coho vsetkeho si schopna 😉

seraa
14. okt 2013

@acerka11

neboj ziadne ivf nebude , mali by ste si dat nejky pekny weekend off alebo daco teraz 😉
ja ked to tu citam niekedy tak baby co skuslai 8-10 rokov a podali ziadost na adopciu napriklad a otehotneli prirodzene
ja si myslim ze to je fatk trosku aj psychika ak nie LEN psychka 😖
drzim palce 🙂

danielka20101989dadus
15. okt 2013

@acerka11
Držím paluchy 🙂 Nech už čoskoro budú dve // 😉

acerka11
15. okt 2013

@danielka20101989dadus dakujem ti velmi pekne.......no uvidime ako to dopadne.....a ty si ako na tom?

danielka20101989dadus
16. okt 2013

@acerka11
No ja práve čakám vlastne nečakám mrchu 🙂 ,mešká dva dni,ale test negatívny,tak newiem čo sa to tam robí,čakám do soboty vtedy otestujem. Ak sa nepodarilo,tak si dávame s mužom pauzu,potrebujeme vypnúť,lebo je toho na nás veľa.Obaja sme vyťažení v práci a ešte aj toto do toho,že sa nám pomaly 4roky nedarí..Navyše doktorka povedala,že laparoskopii neujdem. Takže tak...Vypneme a dáme pauzu. Alebo to vyšlo a nebude treba 😵 😵 😵
Držím Ti veľmi paluchy,držkaj sa 😉

acerka11
16. okt 2013

@danielka20101989dadus tak to by bolo super keby ze to vyslo....skoro 4 roky....fuuu to je strasne dlho....to yb sojm ja nevydrzala len tak cakat.....ale tak ak by som mala 22 rokov tak ano ale teraz urcite nie......laparka je v pohode zakrok....ja som sa jej nebala skor som sa bala vysledku ale nakoniec aj to dopadlo dobre.......dufam ze ti to vyslo a v sobotu mi das vediet ze mas na teste //....tfuj tfuj tfuj 🙂

danielka20101989dadus
16. okt 2013

@acerka11
Noo,4roky a už to je že 😝 no len prvé 3roky som mala doktora,ktorý mi nechcel nic poradiť predpísať,a keď minul 3rok ,tak som si bola zobrať kartu a zmenila som ho za doktorku,a urobila som dobre.Dr.je skvelá,chapava.No len ma štve,že som tak dlho cusala pred doktorom a nechala sa odbiť tým,že som mladučká a že to pride.Teraz dúfam,že to výšlo,ak nie,dáme trošku pauzu a po novom roku zbehnem na tú laparku.v nedeľu mám 24 🙂 Ďakujem a podobne držím palce aj ja tebe 😵

danielka20101989dadus
18. okt 2013

@acerka11
Takže žiadne 2// sa nekonajú,došla mrcha,sviňa jedna!!! 😠 ale kašlem nato,nedám si predsa pokaziť pekný vikend 😉 a tebe držím palce aby 😵 😵 😵

acerka11
18. okt 2013

@danielka20101989dadus ahoooj....no hnusoba jedna hnusna.....tak teda si davate prestavku?.....je skvele ako to beries v pohode....aspon sa mi to tak zda ze si ok......no ja mam este cas do konca tak uvidime ako to dopadne umna 🙂....dik za podporu

danielka20101989dadus
18. okt 2013

@acerka11
Noo,hej dávame pauzu,a uvidíme.,potrebujeme trošku vypnúť. Heej,som v pohode(keď nepočítam ako ma bolí brucho dnes 😝 )a ja to beriem tak už,že sa nič nedeje.Už nemá zmysel plakať,ja viem,že nám to raz vide 😉 Po novom roku skúsim asi IUI a uvidíme 😉 Ja sa proste nevzdám,chcem mať ten kočík na dvore,hore,dole nejaký ten mesiac,ja sa nevzdávam 🙂 Tebe držím palce,určite budeš mať o dva tyzdne 2// drzkaj sa 😉

acerka11
18. okt 2013

paci sa mi aka si plna iptimizmu....budem informovat ako som natom....pekny vikend prajem 🙂

seraa
20. okt 2013

@acerka11

tak dnes 1 dc vlastne uz vcera vecer cize ani neviem co 1,2 dc :(
uz mam toho dost a k tomu este take bolesti az zle mi je ☹ take ani nemavam
ach jaj.. stale rozmysllam nad tym HGS alebo laparkou a nie a nie najst kuraz a presvedcit sa
baby pisu ze strasna bolest :(
je to na tebe , drzim palce 🙂

jajka71
20. okt 2013

caute, chcela by som sa pridat, my sa snazime od svadby, ale to uz su viac ako dva roky....uz som z toho smutna, minuly rok som mala problemy s prolaktimom, ale v jari to vraj uz bolo dobre, do leta boli kramy ako hodinky, odvtedy mam take zvlastne spinenie....zatial neprisli na to, v com je problem, 30.-teho ma caka kontrola na endokrinologii, dufam, ze dalsie odbery uz nebudu....joj.....keby som tak vedela, co sa s mojim organizmom deje:(

acerka11
20. okt 2013

@seraa to mi je luto.....no neviem co sa pise o laparke ale naozaj to nieje nic hrozne......neviem cim by som ta presvedcila aby si sa nebala resp. k comu by som to prirovnala ale naozaj je to viacmenej onicom....trochu ta bude boliet brucho a inak nic.....ja este nic neviem ani netusim cakam este cely tyzden ci mrcha pride alebo nie a uvidim ci sa dostanem k testovaniu

veeeron
22. okt 2013

@acerka11 @seraa..ahoojky holky moje zlateee...tak akooo? nejako to tu zanedbávam..dávam trocha pohov 🙂 vcera som bola u ženskej ..kedže so mnou už nedokáže nič spraviť pretože vysledky mám dobreee..všetko negatívne atd..taz zajtra volam do centra aby som sa objednala kvôli tým prefukom...som zvedavá čo to teda bude...držte mi prosím palce

acerka11
22. okt 2013

@veeeron ahoooj....no pravda pravda zanedbavas 😀 ......tak sa teda posunies zas o krocik dalej?......neboj sa nic.....laparka je v pohode a zbavis sa aspon dalsieho otaznika.......bohuzial sa prechodnost vajickovodov da zistit len takto ale nieje to fakt nic hrozne...to das.....🙂 ......ja teraz len cakam ale uz som blizko konca.....v piatok bude 14 DPO po IUI.....a ak mi nepride mrcha tak budem aj testovat....no ale neviem no dnes je utorok a ja sa niak zvlast necitim ako po ine mesiace......len to ze beriem ten vydrbany hormon a stale ma od neho nieco pobolieva v podbrusku ale tak to k tomu patri.....takze tak....ja cakam.....ved dam zanedlho vediet ako to skoncilo 🙂

veeeron
22. okt 2013

@acerka11 paraaaaaaaaaaaada ty si uz 14 DPO po IUI? tak to teda držííím palce...už sa tu tešíím na tie dve kolajniceeeeeeeeeee.....😀 noo ked sa pobolieva v podbrušku tak to asi niečo znamena nie? ved inokedy ta nic nebolelo ci? ja to dufam zvladnem nie som prva a ani posledna kt. take niečo idu robit...len sa obavam tycch bolesti alebo aj tej narkozy...este nikdy na neoperovali ,nikdy som nelezala v nemocnici, nikdy som nic nemala zlamaneee a to uz vôbec som nebola pod narkozou...tak snaad to zvladnem..🙂 ked si bola ty na tom tak si mala najprv nejaku konzultaciu s lekarom a potom ta objednal? alebo si sa priamo objednala a dali ti nejaky ten termin?

acerka11
23. okt 2013

@veeeron jaaaj mojka 😀 ....iba ak nepride mrcha do piatku tak buedm v piatok 14DPO.....dnes som 12 den po IUI .....naozaj sa neboj laparky pre man to bolo tiez prvy krat v živote nieco taketo....tiez som nic nemala ani zlomene ani som nebol v nemocke a ani narkozu ale da sa to zvladnut......a u man to bolo tak ze ma moj gynekolog objednal na jenodnovu chirurgiu kde aj on operuje.....teda aj on ma operoval

acerka11
24. okt 2013

@veeeron
@seraa
Ahojte babule....takze nase 1.IUI asi nevyslo lebo zacinam spinit ☹

veeeron
24. okt 2013

@acerka11 ahoooj ale tak este neni všetkemu koniec...a chcem sa ta spytat...boli ste najprv v nejakom tom centre kde vam povedali co a ako sa bude postupovat ano? najprv laparka- prefuky potom IUI atd? a nerobili ti nahodou vysetrenie kde zistia či tvoje telo-teda hormony nezabijaju manzelove spermie? bo mi o tom hovorila doktorka

acerka11
25. okt 2013

@veeeron nie my sme este neboli v ziadnom centre...zatial situaciu riesime na zaklade odporucani mojho gynekologa.....robili mi len klasicky hormonalny profil ale neviem otom zeby mi zistili ci nevytvaram protilatky proti sermiam.....bazalna teplota mi uz zacinaklesat takze je to jasne....zatial spinim ale den este len zacina

seraa
26. okt 2013

@acerka11

jooj to ej skoda :(
pocuj ja si myslim ze ty si jeden z tych pripadov kde je vsetko ok , len treba relax a uplne vpnut
neviem ako ale skus to
infolic si skusala, baby to ospevuju..

acerka11
27. okt 2013

@seraa
no neviem co sme my za pripad ale uz by sa toto cele malo neak skoncit lebo ma porazi.......ja si nemyslim zeby som ja mala stres.....to skor mm ma taku stresujucu robotu ale tak myslela som ze to IUI pomoze ale jasne mala som aj neaku tu rezervu ze na prvy krat to nevychadza takze je to ako tak ale aj tak som sa neubranila tazkym chvilkam sklamania a slz......zajtra idem k dokimu tak som zvedava co povie a dufam ze pojdeme hned na dalsi pokus