Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
ahoj
ja som tiez mala klostyl, mne tiez nenarastlo vela folikov ale on povedla ze ide o kvalitu
ty mas priechodne cesty a teraz kvalitne vajicko takze na 99 percnet to vyjde
hlavne nemysliet na to 🙂
drz sa
ja som kratko po ovu takze len cakat , nemeram nekotrolujem nic
a snazili sme sa len dvakrat , uz to nenahanam co ma byt bude
@veeeron oooo,škoda,ale držím palce ,ideme ďalej 🙂
@acerka11 Juuuj,držím palce nech sa zadari 🙂 Ja nič nové,bola som chorá,a nakoľko máme po 4rokoch trošku pauzu v snažení,tak som kľudnejsia. Ale stále sa sledujem 😀 Dnes som 23 DC 5DPO,trošku ma pichalo podbrusko,ale inak nič.Moja dúfam,že už čoskoro budu // 😉 Držím palce 🙂 Babyy,želám všetkým krásny víkendik 🙂
@danielka20101989dadus dakujem moja a aj tebe pekny vikend.....je to tazke nevsimat si samu seba a este k tomu ak tvoje telo vykezuje neaku cinnost ktoru si jednoducho nemozes nevsimnut.......musi sa to podarit ved idu vianoce 🙂
Ahojte,citam tu vase prispevky,ja som tiez na tom tak isto,tiez sa pozorujem...neda sa na to nemysliet...
Ahojte.
Hlásim sa medzi prvosnažilkami.
Tento mesiac sme mali planý poplach. Už 7 deň mi mešká menštruácia a prvý deň po meškaní na teste // (druhá čiarka) bola len taký dušík, slabulinko viditeľný ale bol tam. Odvtedy negatívne testy a taký pocit že by som mohla byť tehotná ma opustil 😒 Takže už teraz vyčkávam menštruáciu. Možno som mala len neskoro ovuláciu a menštruácia vlastne ani nemešká, keby som mala teoreticky 3-4 dni pred očakávanou menštruáciou ovuláciu.
Tak držím palce každej jednej snažilke. Verím, že každá jedna si dáme pod vianočný stromček našim partnerom tehotenský test s // dvomi čiarkami 🙂 😉
@esperanzita bodaj by si mala pravdu,ze to bude ako vianocny darcek...chcela som to ako narodeninovy darcek,ale nevyslo to,tak dufam ze to bude ten vianocny...to by bol moj najkrajsi darcek a mojho priatela tiez
@acerka11 Ahoj,tak ako sa nám máš,hmm? Veľmi ti držím palce,my chceme tiež ísť v novom roku,tak hádam bude všetko ok,môžeš mi prosim(ak ťa to neotravuje) povedať kde ste boli vy? Ja rozmýšľam nad Helios Martin,ale ešte uvidíme. Tak sa drzkaj 😉
ahojte žienky... my sa s manželikom snazime pomali uz rok... a stale nic... hadam sa nam to podari coskoro a budeme sa moct vytesovat 🙂
vsetkym vam drzim palce... 🙂
@danielka20101989dadus ahoj 🙂 ....no ja sa mam v celku dobre.....nic mi nieje a len cakam ako to dopadne......rozluskne sa to az buduci tyzden teda az na konci tyzdna resp. cez buduci vikend tak uvidime......my sme boli na sliaci.....tak je jednodnova chirurgia a robia tam aj IUI.....nieje to centrum asistovanej reprodukcie ale je tam velmi dobre.....ivf uz nerobia len IUI....dakujem za podporu 🙂 .....a ty sa mas ako.....mozno nikde nebudete musiet ist....to by bolo to najlepsie
@acerka11 Juuuuuj,este týždeň ?budem čakať s tebou,to budu krásne Vianoce 😀 No ja už neverím,že sa to podarí prirodzene,ale neva,ja sa nevzdám 😉 držkaj sa 😉
@danielka20101989dadus musime tomu verit 😉
Drzím Vam palceky baby🙂 ja sice som uz raz bola tehotna ale v 8mes.mi dievcatko umrelo:( tak teraz sme zacali znova🙂teraz ocavakam ze menzes nepride piatok 🙂 dam vam sem vediet🙂 mozno do vianoc tiez by som chcela ako darcek🙂)
@seraa jaaaaj to mi je luto....hnusoba mrchava......no dufam ze ak pojdete do tohocentra tak vam pomozu
@veeeron aj tebe moja drzim palce aby vam v centre co najskorpomohli.....oni predsal,en asi vedia otom viac a viac sa v tom pytvaju
ja zatial nic nove som dnes 9DPO a BT poklesla o 0,2 tak som celydne v napati ci mrchava nedorazi ale zatial nic.....dufa ze rano sa vratim k vyssim cislam na teplomeri.....drzte sa babule a ja sa isto ozvem tento tyzden ako to cele dopadlo

@veeeron to este nemusi nic znamenat......a co testovala si?....daj hned vediet co je na teste....silno drzim palceky......na man mysli az v piatok 🙂