icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

acerka11
6. nov 2013

@veeeron to este nemusi nic znamenat......a co testovala si?....daj hned vediet co je na teste....silno drzim palceky......na man mysli az v piatok 🙂

kalista32
6. nov 2013

@seraa no moja po tých 6 rokoch to už začína byť psychické 😀 😀 😀 .

veeeron
6. nov 2013

@acerka11
@seraa ahojte babulky mojeee takze nic ..zasa nič...mrcha dorazila ....spustila sa...takže pokračujeme v boji za miminkom. 😒

acerka11
6. nov 2013

@veeeron ☹ a tak som verila ze zahlasis //......skoda......ale tak musime bojovat.......do vianoc to dame🙂

seraa
7. nov 2013

@veeeron

☹ ☹ ☹ ☹

neboj bude a coskoro , presne tak znova do boja
my sa nevzdame 😉

seraa
7. nov 2013

@acerka11

ahoj
ja som tiez mala klostyl, mne tiez nenarastlo vela folikov ale on povedla ze ide o kvalitu
ty mas priechodne cesty a teraz kvalitne vajicko takze na 99 percnet to vyjde
hlavne nemysliet na to 🙂
drz sa
ja som kratko po ovu takze len cakat , nemeram nekotrolujem nic
a snazili sme sa len dvakrat , uz to nenahanam co ma byt bude

acerka11
7. nov 2013

@seraa snazim sa nemysliet ako sa najviac da....bude dobre ja to viem 😉

acerka11
8. nov 2013

@veeeron
@seraa
ahojte tak uz som po a lezkam doma......teraz to bolo lepsie ako minule....po zakroku som nemala takmer ziadne bolesti len tlak vo nvutri....ale zakrok bol neprijemny samozrejme....teraz trosku krvacam ale len ked sa utriem na wc......teraz uz len cakat 🙂

veeeron
8. nov 2013

@acerka11 držím moc moc palceeeeeeeeeeeeee...🙂

acerka11
8. nov 2013

@veeeron dakujem 🙂

danielka20101989dadus
9. nov 2013

@veeeron oooo,škoda,ale držím palce ,ideme ďalej 🙂

@acerka11 Juuuj,držím palce nech sa zadari 🙂 Ja nič nové,bola som chorá,a nakoľko máme po 4rokoch trošku pauzu v snažení,tak som kľudnejsia. Ale stále sa sledujem 😀 Dnes som 23 DC 5DPO,trošku ma pichalo podbrusko,ale inak nič.Moja dúfam,že už čoskoro budu // 😉 Držím palce 🙂 Babyy,želám všetkým krásny víkendik 🙂

acerka11
9. nov 2013

@danielka20101989dadus dakujem moja a aj tebe pekny vikend.....je to tazke nevsimat si samu seba a este k tomu ak tvoje telo vykezuje neaku cinnost ktoru si jednoducho nemozes nevsimnut.......musi sa to podarit ved idu vianoce 🙂

23petka
10. nov 2013

Ahojte,citam tu vase prispevky,ja som tiez na tom tak isto,tiez sa pozorujem...neda sa na to nemysliet...

seraa
11. nov 2013

@acerka11

ahojky
jej to super, drzim strasne palce !!!
teraz to uz vyjde !
pekne oddychuj 🙂

esperanzita
11. nov 2013

Ahojte.
Hlásim sa medzi prvosnažilkami.
Tento mesiac sme mali planý poplach. Už 7 deň mi mešká menštruácia a prvý deň po meškaní na teste // (druhá čiarka) bola len taký dušík, slabulinko viditeľný ale bol tam. Odvtedy negatívne testy a taký pocit že by som mohla byť tehotná ma opustil 😒 Takže už teraz vyčkávam menštruáciu. Možno som mala len neskoro ovuláciu a menštruácia vlastne ani nemešká, keby som mala teoreticky 3-4 dni pred očakávanou menštruáciou ovuláciu.
Tak držím palce každej jednej snažilke. Verím, že každá jedna si dáme pod vianočný stromček našim partnerom tehotenský test s // dvomi čiarkami 🙂 😉

23petka
11. nov 2013

@esperanzita bodaj by si mala pravdu,ze to bude ako vianocny darcek...chcela som to ako narodeninovy darcek,ale nevyslo to,tak dufam ze to bude ten vianocny...to by bol moj najkrajsi darcek a mojho priatela tiez

danielka20101989dadus
15. nov 2013

@acerka11 Ahoj,tak ako sa nám máš,hmm? Veľmi ti držím palce,my chceme tiež ísť v novom roku,tak hádam bude všetko ok,môžeš mi prosim(ak ťa to neotravuje) povedať kde ste boli vy? Ja rozmýšľam nad Helios Martin,ale ešte uvidíme. Tak sa drzkaj 😉

6katka10
15. nov 2013

ahojte žienky... my sa s manželikom snazime pomali uz rok... a stale nic... hadam sa nam to podari coskoro a budeme sa moct vytesovat 🙂
vsetkym vam drzim palce... 🙂

acerka11
15. nov 2013

@danielka20101989dadus ahoj 🙂 ....no ja sa mam v celku dobre.....nic mi nieje a len cakam ako to dopadne......rozluskne sa to az buduci tyzden teda az na konci tyzdna resp. cez buduci vikend tak uvidime......my sme boli na sliaci.....tak je jednodnova chirurgia a robia tam aj IUI.....nieje to centrum asistovanej reprodukcie ale je tam velmi dobre.....ivf uz nerobia len IUI....dakujem za podporu 🙂 .....a ty sa mas ako.....mozno nikde nebudete musiet ist....to by bolo to najlepsie

danielka20101989dadus
15. nov 2013

@acerka11 Juuuuuj,este týždeň ?budem čakať s tebou,to budu krásne Vianoce 😀 No ja už neverím,že sa to podarí prirodzene,ale neva,ja sa nevzdám 😉 držkaj sa 😉

acerka11
15. nov 2013

@danielka20101989dadus musime tomu verit 😉

seraa
17. nov 2013

@acerka11
@veeeron

baby tak ja dnes 1 dc :(
rano teplota 37 a ookolo obeda uz ms ... takze zase odznova 😠

veeeron
17. nov 2013

@seraa vitaj v klube teda inak ja idem 26. 11. s manželom do toho centra na konzultaciu tak uvidiiim kam sa posunieme a co nam povedia

seraa
17. nov 2013

@veeeron

drzim palce, asi aj aj pojdem , ja som povedala ze ak do novembra nic pojdme aj ja a teda nic
si z ba? do akeho centra idete?

nikus20
17. nov 2013

Drzím Vam palceky baby🙂 ja sice som uz raz bola tehotna ale v 8mes.mi dievcatko umrelo:( tak teraz sme zacali znova🙂teraz ocavakam ze menzes nepride piatok 🙂 dam vam sem vediet🙂 mozno do vianoc tiez by som chcela ako darcek🙂)

veeeron
17. nov 2013

@seraa no mne moja dr. povedalla že uz mi sama nevie ako pomct kedze vsetky vysledky su v poriadku...hej ideme do centra GYN - FIV je to v BA..tak uvidiiim ..volala som tam na recepcii som povedala co a ako...a hned nám priradili lekarku.

seraa
17. nov 2013

@veeeron

ok , no skusim ja ja teda preco gyn five a nie ten sicare ci ako sa vola?

acerka11
17. nov 2013

@seraa jaaaaj to mi je luto....hnusoba mrchava......no dufam ze ak pojdete do tohocentra tak vam pomozu

@veeeron aj tebe moja drzim palce aby vam v centre co najskorpomohli.....oni predsal,en asi vedia otom viac a viac sa v tom pytvaju

ja zatial nic nove som dnes 9DPO a BT poklesla o 0,2 tak som celydne v napati ci mrchava nedorazi ale zatial nic.....dufa ze rano sa vratim k vyssim cislam na teplomeri.....drzte sa babule a ja sa isto ozvem tento tyzden ako to cele dopadlo

seraa
17. nov 2013

@acerka11

drzim palce, nech to aspon tebe vyjde tento mesiac! 9dpo a pokles neznamena nic zle, som videla grafy, vela babam klesne jeden den takto a potom sa zdvihne a uz sa drzi hore 😉
drz sa

seraa
17. nov 2013

@nikus20

to mi je luto ☹
drzim palce nech to tento krat vyjde a vsetko bude ok 🙂