icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

kika691
9. feb 2014

Ano mozu to lekarka mi to odporucila.skusame vsetko

mon777
9. feb 2014

@kika691 No tak teda najprv vyskúšam len ten Inofolic a uvidím. Dnes som ho objednala a niekedy v stredu by mal asi prísť 🙂

kika691
10. feb 2014

@mon777 ja uz skusam vsetko mozne len aby som sa vyhla hormonom

danielka20101989dadus
10. feb 2014

@seraa Áno,robili, mi hormonálny profil ,naposledy asi v septembri,všetko ok,tak nerozumiem 😠 K mojej dr.idem až 20 teho,ale dúfam,že už sa niekde pohneme...Verím,že sme na dobrej ceste,aj my,aj vy,všetky dievčatá,ktoré sa preto trápia...Určite sa podarí...a čim skôr,tým lepšie 😀 😀 😀

mon777
10. feb 2014

@kika691
@danielka20101989dadus
my sme si dnes zadovážili autíčko, takže už môžem definitívne otehu, lebo ma bude mať v čom drahý odkočírovať do pôrodnice 😀 😀 😀

danielka20101989dadus
11. feb 2014

@mon777 aj my plánujeme nové auto 😀 Skore otehotnenie 😉

mon777
11. feb 2014

@danielka20101989dadus Žeby nové auto = nové mimčo? 😀

danielka20101989dadus
11. feb 2014

@mon777 no bodaj by 😀

mon777
11. feb 2014

@danielka20101989dadus To by sme kúpili ešte jedno také isté, aby sme mali dvojičky 😵

danielka20101989dadus
11. feb 2014

@mon777 😀😀 😀
@mon777

danielka20101989dadus
14. feb 2014

Kočky,želám vám krásneho Valentína 😉

seraa
20. feb 2014

ahojte holky
tu sa nikto nesnazi ?? akosi totu spi 😔

rorinka
25. feb 2014

@seraa ale jasne snazi, snazi 🙂 niekedy mam pocit ze az prilis

danielka20101989dadus
26. feb 2014

@acerka11@veeeron @seraa ahojte baby,ako? Ja dnes 35 dc,meska,a test biely 😝 Uz mam pripravene clostylve tabletky,a ta svina sa nechce spustit 😠 A vy co nove,snazite sa,ci prestavka? Lebo ja som k sebe muza skoro ani nepustila tento mesiac,asi somnou hadzali nervy+hormony 😝 takze mi po prestavke ideme dalej s clostylom a potom pregnilom,ooooch,zase😝 tak sa drzkajte 😉

seraa
27. feb 2014

@danielka20101989dadus

ahojky
meska a test biely ? to etse stale to moze byt tehu 🙂
my nic nove, doktor sa nam akosy neozyva a neviemem co dalej cakame nan
a cakame na zazrak 🙂
povedl mojmu muzovy ze je este mlady ze to sa moze aj same zmenit
tka neviem, lebo inde citam hrozne veci o tom ze koniec a tak :(
neviem ci je niekto kto nemal na spg spermie a ptom zrazu mal ale tri roky skusame a nic takze neviem 😔
drzim palce aby to bolo tehu 🙂

danielka20101989dadus
28. feb 2014

@seraa zlato neboj,dame to 🙂 Hej nerozumiem tomuto ,stale nechodi..Takto dlho mi este asi nemeskala...Sice mavam dlhsie cykly tak 32-33 ale dnes 37 a test opat biely 😠 a muz berie aj nejake vitaminy? Nezufajte,pozri vsak na oplodnenie staci jedna spermijka,tak nejaka urcite zabludi 😉 Aj mne je tazko ked si predstavm,ze za tie roky nam uz mohli behat aj 2 mrnusikovia po dome ☹ Ale viem,ze raz budu 🙂 a na iui nechcete ist,aspon to skusit???

seraa
1. mar 2014

@danielka20101989dadus

ahojky
no ved nemozeme ist na iui kedze moj muz nemal spermie :(
mame cakat 3 mesiace a este raz urobit spg zatial nam dal porobit si geneticke testy ktore nastastie su ok
takze povedal ze sa uviid ze to moze byt len prechodny stav .. no uvidime este mame 1mesiace na spg
este stale ziadna ms? beries nejake hormony ?ja ked som brala klostyl alebo duphaston s ami posunul cyklus az o 7 dni a potom sa to napravilo

acerka11
2. mar 2014

@danielka20101989dadus
@seraa
Ahojte babule....unas nic nove.....stale skusame a cakame 😒 ....teraz som vo faze 11DC tak za neaky tyzden bude ovulka.....manzel stale berie lieky od nedokrinologa na upravu hormonov tak uvidime co bude potom......takze tak......bojujeme uz len tak za zotrvacnost...... 😒

danielka20101989dadus
3. mar 2014

@seraa aha,...neboj,urcite sa vysledky polepsia 😉 Teraz neberiem nic,nerozumiem co zase strajkuje ta hnusoba.Doma mam uz nachystany clostyl,lenze ten ako vies sa berie od 3dc a to mne zatial nehrozi...nikdy mi takto nemeskala,dnes 40dc ☹ Uz som nervozna aj,lebo som uz tak bola nastavena,ze clostyl vyberiem,pichnu mi pregnyl a suuuup snazit 🙂 a vidis,ta svinucha sa nie a nie spustit....Mne sa tiez posunul cyklus z 28 na max 32-33,ale teraz co to tak dlho trva 😕 Tehu niesom,test aj dnes biely 😠 nanervy 😝 Drzim palce,aby ste mali buduci spg uz ok 😉

@acerka11 skusat a cakat....hrozne slovne spojenie 😝 ze? Ja uz mam chut vrazdit,ked mi vkuse vravia nemysli nato,to pride...Prd o tom vedia a este ti budu radit...a to prave ti,co maju deti ako smeti 😀

Ach,baby,je to na nervy uz... No skusame dalej 😉 Zelam krasny zaciatok tyzdna 😉

seraa
5. mar 2014

@acerka11
@danielka20101989dadus
@veeeron
jej baby som prisla na to ako sa mi tu daju obe mena, jendo soom vedela ze kliknem na "odpovedaj" a dalsie ked som chcela viacerym som dopisovala ale da sa ze kliknes aj na dalsie ze "odpovedaj" a sa ti prihody to toho siteho textu 😝 uplne einstein je zo mna , objav roka 😎
no baby ani mi nehovorte tiez uz sa mi blyzi k ms a uz viem co ma zase caka, sklamanie a hnev a smutok
uz mam viac stres z toho ako mi bude ako z ms a to ej co zu povedat :(
dnes som 27-26 dc, test biely :(
cyklus bude asi 29-30 dni
ach co mam na to povedat ???? kolko este mame cakat? ☹

takze tak

seraa
5. mar 2014

@danielka20101989dadus

vies co dadus niekedy mi to pride ako vtip
normalne ako by sa telo na nas zabavalo
tak cakas a si nachystata na nieco, nejaku liecbu a tak a potrebujes k tomu ms a ms zrazu nidke??
jak naschval
alebo ja co som mala 25-26 dnove cykly tak ked som najviac cakala dufala tak ze 35 dni cyklus , zle mi bolo
normalne som si myslela ze som tehu a vela takychto vtipov :(

acerka11
5. mar 2014

@seraa sikula ze si nato prisla......mohla si sa spytat ako nato aaby si nemusela pisat mena rucne.....ale tak teraz mas z toho urcite vacsiu radost ked si nato prisla sama 😀 ......viem ako sa citis ale mna to uz akosi zacalo obchadzat tie silne depky......asi moj mozog zacina rezignovat na tento bezdetný stav......kazdy mesiac pustim slzu ale nieje to ani z daleka to co to bolo este v starom roku......myslim ze na kazdu jednu musi prist stav MÁM NA HÁKU....dufam ze to pride aj na teba lebo naozaj sa takto dycha a zije lepsie....papik

seraa
5. mar 2014

@acerka11

ako som uz pisala hore , nemam co na to povedat ☹ nechapem preco sa nam nedari
ty si pred ovu , znova skusanie cakanie a nadeje a tak a ja som zase uz pred ms cize na konci a zase na zaciatku :(
no ale veriiim veriim stale veriim ze coskoro 😒

acerka11
5. mar 2014

resp. ak uz na teba ide depka tak ju nepotlacaj....vyplac, vykric sa uz teraz a mrchavu zvladnes lepsie ak pride.....drzim palce aby si to zvladla co najsetrnejsie

danielka20101989dadus
6. mar 2014

@seraa Sikulka 😉 No,presne,ved aj ja,doma nachystana na #liecbu# clostylom,som sa s tym uz zmierila,lebo som to uz nechcela brat,lebo som strasne od toho pribrala 😠ale som si povedala,ze este to vyskusam,a vidis nie a nie sa spustit ☹ Si robi co chce,a ,mam pocit,ze moje telo akoby strajkovalo...Zlatko,neboj,casom sa to zlepsi,uvidis 🙂a presne ako radi @acerka11 ked mas depku,plac,kric,len to nedus v sebe.Ja tiez,uz ani neplacem,uz nevladzem,chytim sice nervy ked mi pride mrcha,ale slzy uz niee...uz som zatie roky more vyplakala 😖 Teraz sa budem tesit na neterku,ktora sa narodi kazdu chvilku,trosku sa tesim z nakupovania pre nu,a ubezpecujem tak sama sebu,ze raz budem nakupovat aj prw svoju dcerku tak...Babulky,nezufajme,ide jar,slniecko nam doda veeela sil,a energie,skonci sa toto depkove obdobie a bude dobre 😉 ja idem nasadit mrkvu,salat,kalerab na zahrade,nech si trosku zamestnam hlavu,a tiez nejaku skalku okolo altanku,lebo ak nieco nebudem robit,tak sa zblaznim 😝 Dievcata moje,drzte sa 😉

veeeron
6. mar 2014

@danielka20101989dadus
@acerka11
@seraa ahojte bambule..ja tiež nič.. prvá krabička prednisonu dobratá mrcha prisla s 1- dňovým meškaním... cez víkend som začala brať dalšiu krabičku prednisonu a začínam mať trocha iné stavy.... je to asi riadne svinstvo bolenie brucha , hlavy , únava ( velkaaa chut do jedenia nie je) na čo som sa aj tešila, trocha oslabená imunita ale inak sa cítim fajne... min. mesiac sme sa snazili a bola som dost sklamana ze to nevyslo ale tento mesiac musíme mat styk chránený - doporučuje sa to, pri braní týchto liekov, aby si telo prestalo vytvárať protilátlky na spermie...teda lieky tomu maju zabránit a kedze bude styk chránený tak, dúfam, že ho ,,lieky trocha obalamutia" a dúúúúúfam, že sa to uz čoskoro podarí a apríl - maáj vám sem pridám , test s // čiaročkami ... 🙂 vy sa držte

lilinka004
7. mar 2014

Dievcata son tu taka staronova ale chcela by som vas podporit. My s mojim muzom sme sa zacali snazit v decembri 2013 a podarilo sa nam to vo february . V january som zacala pit alchemilku az do plodnych dni a zacala som uzivat inofolic. Citila som ako sa mi nieco deje v podbrusku ale len do ovulky potom bol klud. A hlavne od deviateho DC som si robila ovulacne testy dr.max stymi som spokojna ukazuju silne ciarky a asi to pomohlo lebo som TEHOTNA 😀 koncim 3 tyzden. Diecata a hlavne nohy hore ja som po sexe mala stale nohy hore a priblizne 20 minutiek som oddychovala. Takze hlavky hore podari sa to kazdej z nas :-P 😀

danielka20101989dadus
7. mar 2014

@veeeron jasne,preliecite sa huraaaaaaaa dve kolajnice tu zachvilku das 😉 drzim palceky,zlatko,je to na dobrej ceste 😉

@lilinka004 Fiiha,tak to sa vam rychlo zadarilo 🙂 gratulujem 😉 A nezabudni poslat tehu virisiky,nech sa aj my nakazime 😀 krasne a pohodove tehulkovanie 😉

seraa
8. mar 2014

@acerka11
@danielka20101989dadus
@veeeron

tak baby ja 1 dc , teda vlastne dnes uz 2 dc a zase od znova , zazrak sa este nekonal ale bude !!!
inak celkom fajn som to tento raz prezila ... uz si asi zvykam ...

veeeron fuu no drzimpalcee teraz to uz musi vyjst ! to som fakt zvedava , ved vies som pisalal ze moj dokrtor povedal ze to nie je dokazane ze daco take existuje ale citala som to tu a vela bab po tejto liecbe otehotneli
tak teda sama neviem akoze u nas to liecia a tam tvrdi ze to tak nie je ze to su dohady
fuu to som teda zvedava 😵

danielka20101989dadus
10. mar 2014

@seraa Verim,ze Vam liecba zaberie a ze sa dockas // 😉