Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@danielka20101989dadus
@veeeron
@seraa
aj ja som 3DC ☹ ....vcera som zomierala....este ze bola nedela.....dnes to este nieje boh vie co ale lepsie ako vcera.....citim sa ako na jatkach 😢 ....teraz by sa mi v robote hodilo mat sprchu 😉 🙂 babule drzte sa a ked nieco nove vediet
Ahoj zienky. Aj ja som prvosnazilka... mame za sebou prvy bezuspesny mesiac. Ide sa na druhy 🙂 dnes 5DC ..za par dni ovulka, ale vikend si uzijeme tak ci tak... a clovek nikdy nevie, ako sa ta ovulka poposuva :D :D ...drzim vam vsetkym palceky nech sme co najskor tehulky 🙂
@acerka11
@danielka20101989dadus
@veeeron
babule ja dnes 4 dc a uz druhy den strasnu migrenu 😠
ako keby to nestacilo este musim trpiet (tabletky nezaberaju)
takze tak .. vidim ze vsetky na novo
drzte sa .. raz to pride ..
@seraa @acerka @veeeron ajaj,všetky odznovu??? Škoda 😢 Mne navyše umrel starký,v stredu sme ho pochovali....verím však,že tam hore sa za mňa prihovorí a že mi vybaví tie zazračné dve // 🙂
... Držte sa babulky 😉
@anonymmb Tak ťa vítam medzi nami 😉 Mesiac je ok,a nie hneď sa každemu podarí..My sa snažime skoro 5 rokov..Tak Ti držim palce,nech si čim skôr nájdeš // 😉 ahoj
@danielka20101989dadus fu moja to mi je lúto.... ale ako sa hovorí že jeden odchod nahradí nový príchod... držím palce.. 🙂
@danielka20101989dadus dakujem 🙂 ... mne minuly rok umreli dve starke a jeden starky v priebehu 11 mesiacov a veru bolo toho na mna dost....bo vtedy nam do rodiny pribudlo aj mimino 🙂 tak nam ho poslali z hora... verim, ze aj tebe starky niekoho posle 🙂 drzim palce.... a uprimnu sustrast :(
Ja sa veru budem snazit aj s drahym a snad nebude dlho trvat a budem sa vam chvalit 🙂
to mi je luto, mne tak miinuly rok obaja jeden po druhom ...
no ked uz nie nasi stari rodicia naozaj dufam ze sa aspon nasi rodicia doziju nasich deti 😖
@danielka20101989dadus @seraa @acerka babule toto som našla...jeden šlánok k môjmu problééému tak asi to bude márne počať prirodzene a treba podstúpiť IUI
@veeeron Fiiiha,tak toto som nevedela 😖 Ale iui nieje až také hrozné,v sukromke mám jednu kamošku,ktorá 4 krät potratila,potom iui-úspešne a šup zachvilku pôjde rodiť...my chceme tiež IUI podstúpiť ale až po laparke...A tá je v nedohľadne,lebo krvácam už druhýkrát zamesiac,čiže krámujem už pomaly tretí týždeň 😝 ...Čo ja pomíňam vložiek 😠 A teraz berieš niečo natú alergiu? Bože,toto je všetko na hlavu už...Už si myslíš,že konečne to pôjde a furt sa musí dačo dodrbať 😠 ty si bola na laparke však? Takže tam by nemal byť problém s iui...Určite skúste,ja čakám len kedy domrchujem a huráaaaaa nato 😉 opatruj sa
Ahojte ja som tiež prvosnažilka ale už od augusta 2011. A už sme s manželom skúšali všetko možné. už sme boli aj v Martine ale manžel nedokáže ( psychicky ) odovzdať vzorku. Všetko podstúpil čo som mu povedala aj vitamíny,.......atď. Aj ja som užívala pol roka inofolik, rôzne vitamíny, čaje a nič nepomohlo. Každý mesiac som čakala. Teraz už tak na to nemyslím,skoro rok cvičím Yogu a to mi pomáha myslieť na iné veci. V kútiku duše stále dúfam že ten deň raz príde. Všetkým Vám držím palce 😉
fúúúúúúú, to som si myslela, že keď chcem mať bábo v lete 2015 tak sa rozšupneme od oktobra do novembra a hneď budem tehotná 🙂 to nie je také ľahké? som úplne zdravá, cyklus mám cca po 29 dňoch, bez bolestí a trvá 4 dni až 5, je to taký problém uspieť na 1. šup? veď o daktorých sa hovorí, že po nej chlap hodí trenky a je v tom, či ako to teda beží ? za info Vám ďakujem a prajem šťastie :D vo všetkom 🙂
beruska my tiez tak asi 3 roky a len pred pol rokom siel moj muz na spg a ziadne spermie .. 😢
nespytala si sa ci nemozete teda s kondomom a doniest to hned v kondome ak ma psychicky problem do kelimku?
alebo teda doma , spolu a doniest to.. to by sa malo dat
myslim ze do 2 h to treba doniest
ty si ok?
bola si na folikometrii a hormon. prof??
ahej dadus a preco?? co ti povedal lekar?
@seraa Myslíš prečo laparka? Lebo si už fakt myslím,že niečo tomu brzdí..Za takmer päť rokov sa to už mohlo podariť...U mňa je jediným problémom vyklenutá matetnica( nejako opačne otočená) muž mal spg na výbornú...Preto chcem tu laparku,či ozaj niečo nebrzdí otehotneniu,prvé 2-3 roky sme to nechávali na prírodu,ale posledný rok a pol už fakt riešime a dúfame v // zatiaľ nič...No a po laparoskopii je najväčšia šanca otehotnieť do 3 mesiacov,no a ak ani potom nič tak podstúpim iui,ja takisto myšlienku na ivf nepripúštam,sme pomerne mladí ja 25 a muž 33, tak stále dúfame a veríme,že sa podarí 🙂 V októbri máme 10 rokov čo sme spolu,tak dúfam,že vtedy už bude drobec minimálne na ceste 🙂
Úplne ťa chápem,že ivf nechceš...Ja by som bola najradšej keby sme nemuseli ani na IUI...Uvidíme čo bude zajtra na kontrole,dám vám vedieť či sa pohneme konečne ďalej 😉
Držkaj sa a hlavne ver,že sa dočkáme 😉
@nikolcheck možno že budeš patriť medzi tie šťastnejšie a zadarý sa na prvý šup nikdy nevieš pokial nevyskúšaš 🙂 bohužial ja medzi tie šťastlivky nepatrím
ahoj drzim palce zajtra
nie preco laparka to mi je jasne , to chapem ale ze preco mas ms tak dlho? co lekar na to?
drzim palce daj vediet ako si dopadla
ved to verit verti ja verim , proste bude a prirodzene alebo max iui ...
jej desat rokov to je super a mas rpavdu ste mladucki zmte este cas na skusanie a riesenie ja mam uz 31 zasebou :( cize ja sa ponahlam 😝
@seraa @veeeron @acerka11
No kočky,dnes som bola na gynde ,výsledok nelichotivý-,zápal maternice a zjavne aj ľavého vaječníka 😠 len nerozumiem z čoho ten zápal je...Vzala mi krv a vo štvrtok budú výsledky po ktorých by sme mali byť s mojou doktorkou múdrejšie...takže zase sme jeden krok vzad 😠
Vždy sa dačo dodrbe...@seraa No to by som aj ja rada vedela prečo...Newiem..Mávam dlhé cykly 35-40dňove( môj rekord je 60) a aj ovu až okolo 21-24 dňa takže ťažko povedať...Teraz som krvácala mimo cyklu skoro stále ( týždeň mrchovania-kľud,zase mrchovanie-kľud,) doktorka povedala,že mám rozhádzany cyklus,že zjavne z toho alebo z toho zápalu...
Tak vám želám aspoň pekný deň 😉 a dúfam,že vy budete mať lepšie správy 😉
@seraa
@veeeron
@danielka20101989dadus
Ahojte babule
no nepisala som lebo nebolo velmi cim prispiet....nie zeby teraz bolo ale tak o milimeter sme dalej 🙂
mm bol na kontrole u endokrinologa a vysledky z muzskych hormonov ma konecne takmer v norme a dr. povedal ze uz tie hladiny horm. su take, ze spg by mohol byt lepsi ak nie normálny......ale ale viete beriem to z rezervou.....lebo kazdy dr. nato moze mat iny nazor.....ale snazim sa verit tomu ze spg bude vyrazne lepsi......ja som bola na preventivke a vyslo mi to tak akurat na stred cyklu.....bola som tam na 21DC....kedze ja mavam ovu takto neskor okolo 20DC nevedela som dr. ani podla BT povedat ci uz ovu bola alebo nie.....tak ma pozrel aj sonom a ani on si nebol isty tak mi vzal krv aby zistil ci uz ovu bola resp. nebola.......tiez podla sona povedal ze som tak niekde na pol ceste cyklu 😀 ......ale tak dalsi plan je asi taky ze buduci cyklus asi skusime 3 IUI......myslim ze nieje naco cakat a dr. je za......takze ak uz toto nevinde vidim uz len pomoc niekde v CAR.......uvidime babule co z toho bude.....drzte sa a hlaste novinky 🙂 pápá
@acerka11 držim veľmi veľmi veeeeeeeľmi palce 😉 Do tretice všetko dobré 🙂
@danielka20101989dadus dakujem no dam vediet ci teda ideme aleboa ko ale ak sa nic necakane nestane tak pojdeme
@acerka11
@danielka20101989dadus čaaute holky ja tak isto nemám čím proispieť len to že dnes som 6 DC..takže zasa nič zasa všetko odznovu....vy sa držte ja keby niečo určite dám vedieť ale zatial to neriešim ...nechcem to riešiť..chcem vypnuut aspon na chviilku... vy sa držte a informujte ak by sa niečo zmenilo... 🙂 pekný dník
seraa ja som v poriadku robili mi rôzne testy. Dá sa tá vzorka priniesť do hodiny,a to sme skúšali tiež mimo ordinácie ale tiež to nešlo. Už aj sám povie že ideme na to a keď tam prídeme tak je po odvahe. Niekedy si poviem že asi ani ja by som to na jeho mieste nedokázala . Ale stále na neho tlačím aby som aspoň vedela na čom sme,čo máme podniknúť ďalej.
@danielka20101989dadus
@acerka11
@veeeron
Ahojte holky noo tak porade
Danielka zapal maternice?? Nejaka bakteria ci infekcia? Ja tie iCh zapaly nechapem, Dnes gynekolog vola zapal vsetko... A niekedy aj ked nie je nic.. No Drzim palce Nech sa doriesi tato vec to moze byt dovod
Ako zistia zapal vajecnika??
Acerka idete este na kontrolny spg? Ci idete na istotu ... Drzim palce.
Inak ked nebola ovu este tak Kedy bude kolko dnovy mas cyklus??
Verooon
Presne tak , niekedy treba vypnut a mozno vtedy sa zadar... Ja by som tu alergiu brala s rezervou
Nie kazdy doctor to akceptuje a nie je to uplne dokazane a podlozene....
No a ja?? Ja nic :( som nejaky 20 dc a cakam ci sa bude zazrak diat .... Keby som Aspon mohla ist na iui
Ale s nasim pripadom Neni sanca:( a do ineho sa mi nechce ist
Takze v pod state nic cakam na zazrak od toho hore 🙂
Drzte sa a Nech sa uz zadari !!!
@seraa nie nejdeme na ziadny kontrolny spg. myslim ze horsi nebude ako bol len lepsi....aj dr. si tom mylsi ze nieje potrebny kontrolny......pojdeme na ostro a uvidime.....ovu bola uz viem podla BT ale v case ked som bola u dokiho som toja ani on nevedela......mavam tak 32-33 DC....ako kedy ale pod 30-31 nejdem 🙂
@nikolcheck ..Ak si 100% zdrava ty aj tvoj partner nemali by ste mat problem...kludne to moze vyjst aj na prvy sup...Su zeny ktorym staci fakt malo a su tehotne...Ja som bola 3x tehotna a vzdy na supu... a to doslovne (jeden jediny styk a bolo ).... 😉 😀... Tak drzim palce nech aj ty patris medzi tie stastnejsie 🙂

@seraa
@veeeron
@acerka11 v sobotu došla mrcha,dnes 3 dc 😠 takže odznovu....