Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@danielka20101989dadus no už by sa mohla, lebo ma ide poraziť ☹
baby ahojte, po čase som tu zas. Co myslíte aká je šanca, ak sme to skúsili, prvý deň mrchy? 😀 prešla som nejaké fóra a bola som prekvapená, koľko pokusov takto vyšlo
blbost
museli byt uz tehotne ale nevedeli alebo otehotneti chvilcoku pred
uplne nelogicke ,spermia by musela vydrzat tama apon 10-14 dni a to je nemozne
okrem toho teda ze je to uplne proti mojej zasade cez ms
ved sa vie ze zena je viac "otvorena" infekciam vtedy okrem toho ze je to nechutne
@ariz
ako moze byt ovulacia posunuta ked mas menstruaciu?
no ale clovek nikdy nevie
je mozne mat dve ovulacie nie v rovnaky cas? to by etse mozno vysvetlovalo
ja som to tiez citala ale co babi napisu na modrom koniku beriem tak 20 percent
treba vyhladat v lekarskej liter, ci je to mozne a nie na modrom koniku
@seraa ja som nepovedala ze som to citala na modrom koniku. a neviem ako to myslis ....ked mas menstruaciu. ovulka nemusi nastat iba v strede cyklu, kludne moze byt aj tesne pred ms alebo tesne po ms a to nie je šplech z modreho konika,ale vyjadrenie odbornika. Preto sa da kludne otehotniet ak sa par miluje pocas ms
baby...ja už neviem, čo...asi zasa ďalší anovulák.
4tehu testy negatívne, no ms stále nikde ☹ Som 42DC bolia ma prsia a sem tam ma občas popichne v podbrušku raz na jednej, raz na druhej strane...ale celkom dosť silno. Často chodím na WC (niektorý deň veľmi často, iný deň len o čosi častejšie, ako normálne) a celkovo ma nejako prechádza chuť na sex 😖 Och ... ☹
@mon777 to je síce pravda, ale niekedy moze dozriet nove vajicko skor a ovulka je tym padom aj dvakrat do mesiaca. telo nie je stroj a popri ms sa jednoducho otehotniet da. nevravim ze je to bezna vec,ale je to mozne a povie to aj lekar takze a na druhej strane je vela pripadov kedy sa tak aj stalo,tak ako to moze byt blbost
velmi by som si to priala🙂 zajtra mam v plane ist na gyndu a uvidim co mi povedia
no my sme boli v Martine a mam stale obavy, ze sa to bude musiet opakovat, co je pekna dialka z PO, ale snad sa to podarilo🙂
dakujem-e, aj my vam🙂

@seraa tak. To hej ja som si kúpila takú peknú kosielku co je na bruchu voľna ale si ju nechcem obliecť lebo ked sa ma niekto spita ci simply tehotná tak mu jednu strelim! A ti mi je fakt ľúto ze sa ti uz tak dlho nedarí. Teraz mám 5 dni pred ms som trošku nervna ale snažím sa na to nemysliet .