Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
Ahojte - ste tu niektorá čo má dlhšie cykly - 32-34 dní? Teraz prvý mesiac testujem ovuláciu - dnes 16. DC a testy stále silno negatívne...
@danielka20101989dadus
Ahoj mojka no ako sa máš ako pokračuješ?
@seraa
@acerka11 Babulky,ďakujem,že na mňa myslíte, ste zlaté 😉 No, mám sa relatívne ok, býva mi síce dosť zle, no som vďačna za každé ráno ,ktoré strávim nad záchodovou misou, problem je v tom, že sa newiem vygrcosat, tak ma len natahuje a nadrapuje, ztoho ma boli žalúdok a nechuti mi jest,...Ale čipsy luskam každý večer 😀 K doktorke idem bud.týždeň, snáď už bude srdiečko vidiet, tolko ku mne, čo vy, ako pokračujete? Myslím na vás, a verím, že čoskoro sa tu budeme tešiť všetky 😉 držkajte sa
@danielka20101989dadus
super len sa nam drz....presne ako pises kazda nevolnost je v tomto pripade radost.....co by som ja dala za to aby mi bolo zle (ale samozrejme od tehulkovania 😀)
@danielka20101989dadus
@seraa
ja nic nove.....niekedy v piatok sobotu cakam mrchavu.....5-teho odchadzame na dovolenku tak uz sa neviem dockat.....inak nic nove
držte sa babule a piste piste spravicky 🙂
@bejka_85 ja som mavala ovulku okolo 21-25 dc, a cykly také 34-40dnove ,takže neboj, ešte možno bude, možno ju máš neskôr 😉
@acerka11 Tak si uži dovcu, nemyslí na nič, aby ste sa vracali traja 😉
@danielka20101989dadus juuuuj Ďakujem - bodaj by si mala pravdu... inofolicujem tak možno aj to pomôže...
@danielka20101989dadus
@acerka11
no super, tak sa nam pekne drz 🙂
ja tiez nic , ja mam teraz problem so zaludkom a travenim tak sa liecim...
mame trosku pausu, zachvilu to budu trir mesiace co muz uziva hormony tak pojdeme na kontorlny spg
a uvidme ci je tam nejaka zmena
jej dovolenka super, aj my ideme za dva tyzdne na tyzden do spanielska ani nie dovolenka ako skor navsteva
ale tesim sa
tak baby nech pribudame ako tehulky
drzte sa
Ahojte.. no snazime sa aj mi.. dnes mi druhy den meska mrcha a robila som si test bol negativny ☹ boli ma v podbrusku som pordazdena nervozna.. a už momentalne aj sklamana ☹ mzslite ye je este nejaka sanca baby???
baby caute, uz mi konci ms a stale ma bolia prsia. Vzdy mi to odznelo akonahle prisla mrcha,a teraz bolia cely cas, resp. aj palia. No neviem. A take napate mam celkovo. Este som to takto nemala, ze by ma boleli takto aj po mrche. Mate s tym niektora skusenost? 😕
ahojte 🙂 tak sa pridavam 🙂 toto je 2.mesiac nasho snazenia 🙂 na svadobnej ceste v auguste sme sa luuubili kazdy den, no ale uz bolo po ovu... tento mesiac som stavila na ovu testy, ten mi predvcerom vecer - vcera rano potvrdil ovu, citila som opat tie svoje neznesitelne krce v bruchu, napnute prsia, pichanie pri vajecniku, vedela som ze ulalaaa- jetotu :D no tak sme pošmolkovali a teraz cakam a vlastne necakam- lebo dufam ze mrcha nepride 🙂
@seraa @danielka20101989dadus
@acerka11
ahojte holky ako sa mi máááte? čo noveee? baby počujte...3.9.som mala mrchu...klasika meškala mi 3 dni ale to je pohoda....mrcha presla ...a od 12.9. sa s manželíkom trochu viacej ,,snažíme" nebola som týžden doma tak ,,doháňame" zameškanééé spoločné chvíle 😀 a dneska v praci som začala mať hnedastý výtok (v živote som nič take nemala)...neviete mi poradiť čo by to mohlo byť? dakujem
@veeeron
@acerka11
@seraa Ahojte, babulky, žijem 😀 Ale keďže mi je hrozne zle, tak som taká vyšťavená, že nič nevladzem a nestiham 😝 Máme zasebou prvý ultrazvuk,ba ktorom som prvý krát videla toho drobčeka, srdiečko mu bilo ako zvon, ženy pre tento pocit sa oplatí bojovať a nevzdávať sa,začíname 10tt ,a dúfam,že ma tento stav ničnevládania už konečne prejde.O týždeň mám prvú poradňu, len dufam, že bude všetko ok, lebo som bola chorá...Verím, že ste ok, že sa vám dari,sledujem VÁS, aj keď nepíšem,a držín palce 😉 opatrujte sa mi
@acerka11 Ako po dovolenke, oddýchnutá? Ako bolo, počasie vyšlo?
@veeeron Môže to byť poovulačné špinenie -toto som mávala ja dosť často a bolelo ma vtedy dosť podbruško alebo to môže byť znakom uhniezďovania 😉 Držím palce
@seraa a čo nové u vás? Ako sa máš?
Babulky držte sa, myslim na Vás 😉
@danielka20101989dadus
@veeeron
@seraa
dievčence mám novinky 😉 ale nestíham....hned ako sa mi bude dat pisem vam 😉
@danielka20101989dadus
@veeeron
@seraa
Babulky tak zatial Vám potichúčky oznamujem že som v 6tt 😉 .....ale potichúčky preto lebo prevcerom som sa dosť vyplasola.....proste mala som ist na potvrdenie tehu až dnes lebo koli dovolenke sa to inač stihnut nedalo ale nestalo sa tak...zacala som prevcerom v robote dost spinit tak som sa vyplasila a skoncila na pohotovosti....tam bol zhodouokolnosti moj dr. a hned ma pozrel.....dievcata taky strach som v zivote nezazila ze co sa bude diat a co mi povie.....nakoniec mi ukazal bublinku aj zo srdieckom a ze to spinenie moze byt rozneho povodu......takze dostala som 3injekcie + lieky na domov stym ze zatial je vsetko ok ale na kontrolu idem v utorok......babule aj sa tesim aj bojim je to hrozne divny pocit....dufam ze v utorok bude vsetko ok....inač vy ako pokračujete ako sa držíte?
@veeeron dakujem velmi pekne.....ale vravim zatial sme este velmi opatrni s radovanim.......uz sa vidim aka dosrata pojdem v utorok na tu kontrolu.....spinenie este uplne nepreslo dnes sa ukazalo zas ale tak neorbim paniku......snazim sa odpocivat a pozitivne mysliet......inac ked som otehotnela mala som zapal priedusiek....totalne som bola chora......cely tento mesiac bol divny 🙂
Ahojte baby,tak sa hlasim ako prvosnazilka a zaradujem sa k vam 😉 mrcha meska 3 tyzdne! A testy su staaale negativne.u doktora som zatial nebola,ani priznaky nemam.a som z toho vsetkeho taka rozcarovana 😀 lebo ani neviem na com som.co by ste radili? Navstivit uz lekara?
@acerka11 Ja odpadnem 😵 Tak potichucku gratulujem 😉 Ja som bola tiež chorá, v tehotenstve je totiž oslabená imunita, vtedy treba brať veľaaaaa cečka vitamínu.Verím, že všetko pôjde tým správnym smerom 😉 V utorok ti budem veeeeeeeeeeľmi držať palce, verím, že sa drobatko bude v brušku držať zubami -nechtami 😉 Špinit si mohla aj preto ak si teraz v čase mrchy, niektoré baby to tu mávali celé tehotenstvo,alebo možno nejaký hematon sa vytvoril, ten sa vstrebe časom.Tak rýchlo oddychovať,a v utorok na Teba myslím 😉 opatruj sa
@danielka20101989dadus ďakujem moja....no poviem ti ze v utorok pojdem s malou dusickou....toto su hrozne obavy ale snazim sa mysliet pozitivne ze vsetko bude dobre a ze to prejde....vcera vecer som tiez raz zaspinila a odvtedy chvalabohu nic.....ale citala som too uz kopu a veru ze to moze byt kadeco resp. nic....ale utesilo ma to ze mi dr. povedal ze je na dobrom mieste a zatial nevidi ziadny problem a to ze som videla srdiecko ma drzi v pozitivnom mysleni.....uz sa musi len vyvijat......PS:na tvoj podnet ked si napisala lauritke ze je carodejnica resp. ma zazracne testiky (uz si presne nepamatam) som este v ten den objednala prvykrat u nej a vseobecne prvykrat v zivote ovu testy a tie som uz nepouzila 😀
@acerka11 😀 No vidíš 😀 Hej, jasné, netreba sa zbytočne stresovať, čakali ste naňho /na ňu dosť dlho, teraz sa už budeš iba vytešovať 😉 Aj ti býva zle? Mne stále, a to som mala také veľké oči, že ja to všetko zvládnem, mame, sestre, starkej zle nebolo,nebude ani mne, a PRD 😀 Ale tak to je najmenej, pre toho šmolka človek podstúpi čokoľvek...Ja mám kontrolu v piatok bud.týždeň, tak dufam, že drobec sa má ok,lebo som bola chorá 😝 Strachu sa už nezbavime, už sa v nás budujú materinske inštinkty,len dufam, že im v bruškach bude dobre 😉
@danielka20101989dadus Zle ani nie skôr len tak ťažko ale len ráno resp. keď som hladná.....a večer som neskutočne ospalá...vydržať do 21:00 je riadne trápenie a bolia ma kozy resp. bradavky mam strasne citlivé inak nič. no uvidime ako bude budem informovať 😉
@danielka20101989dadus
@veeeron
@seraa
dievčence som po kontrole.....všetko je v poriadku rastieme 🙂 .....som šťastná ako blcha......od samej radosti som sa ani nespýtala koľko meria fazuľka....len dr. povedal že sme oproti min. týždňu podrástli ideálne....spinim minimalne skoro vobec.....kontr. o 2 týždne....srdiečko krasne bylo
@danielka20101989dadus ako sa držíš ako ti je......ja v pohode až na niektoré stavy.....rána sú najhoršie ako na vode a dávam to statočne.....káva mi prestáva absolutne chutiť
kočky myslím na vás a držte sa 😉
@acerka11 Huráááááá 😵 Tak oficiálne gratulujem,dávaj na seba pozor, a nenamáhaj sa.Pohľad na bijuce srdiečko je úžasný pocit..Ja mám v piatok prvú poradňu, tak snáď bude všetko ok.Mne sa nevoľnosti stupňuju, mám veľké problémy už len pri pohľade na jedlo a jediné z čoho mi nieje zle sú pomaranče 😅 Ale aj tak som rada,päť rokov som čakala na tieto stavy, tak sa teraz nebudem sťažovať 😀 Ale veru ma vytrapi to moje dieťa,ráno som v pohode,naranajkujem sa a pohoda (akurát cesta autobusom do roboty mi dáva zabrať ), ale zato poobede a večer tak to je zaberák,každý večer mokrý uterak na hlave a snažím sa rýchlo zaspať...Ale čo sme chceli, to máme 😉 Tak ti želám pohodové tehuľkovanie 😉
@acerka11
@danielka20101989dadus juj babulky tehulky moje moc sa s vami teším...a držím vám palce nech krásne rastiete ,priberáte a nevolnosti nech už konečne ustupujú alebo prejdú už úplne....ja zatial nič...1.10 čakám mrchu.....popravde ani nič nerriešime s manželíkom.....len si užívame jeden druhého...žiaden dr., centrum ani nič....držte sa holky ...asi tu už vela nepobudnete asi sa presúvate už do inej skupiny čo? ale ak by dačo určite vám dám vedieť.... 🙂

@danielka20101989dadus
ako??
ako sa mame?