icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

11miuska11
27. jan 2015

@veeeron drzim palce, nech nedorazi, potvora..a co testovala si? 🙂

11miuska11
27. jan 2015

@acerka11 super, ze vsetko v poriadku. Tesim sa s vami 🙂 Jasne, uz je to mala loptoska! Az mam niekedy dost :D

veeeron
28. jan 2015

@acerka11 @seraa
@danielka20101989dadus
@11miuska11

1 DC takže nič..uvidím čo bude v stredu v Brne...síce dneska mi jena známa dala typ aj do iscar-u..ze tam bola vcera a zrovna tam prisli dalsie dva páry co prisli z brna že tam im neporadili....tak začínam mať obavy....uvidim uz to rušit nebudem uvidim co navrhnú atd...ci porobia všetky vystrenia a rozbor....určite vás budem informovať...vy sa mi zatial držte a užívajte si....🙂

acerka11
28. jan 2015

@veeeron to mi je velmi luto ☹ .....budem cakat na spravycky buduci tyzden......drzim silno palce

veeeron
28. jan 2015

@acerka11 jasneee sa cudujem ze to teraz prezivam uplne v pohode...min. mesiac som prerevala....ale asi aj preto ze riesime domčúrik...robia elekt,, vodu atd..takz myslienky su akosi stale niekde inde ..hej jasneee dam info co a ako to prebiehalo

seraa
28. jan 2015

@veeeron
Joj skoda ale som rada ze si ok, aj ja mam ms niekedy ze uplne ok a nevadi mi to... niekedy horsie.. co uz bude co bude.. drzim palce v brne , ja si myslim ze vam poradia a urcite su lepsi nez na sk .. vela bab to hovori.

veeeron
28. jan 2015

@seraa snaaad bo to už neni normáálne aby sa za 3,5 roka normálneho snaženia nič nepodarilo? normaaalne tomu nechape...mrcha pravidelnaaa...žiadna antikoncepcia nič...a aj tak je problééém ...len jednoducho tomu nechápem že prečo...3,5 roka máš nechranený styk a aj tak nič z toho ..čo už ale narobím nie?

seraa
28. jan 2015

@veeeron

Neboj prave preto mozes byt kludna, vsetko mate ok
cize skor ci neskor bude... dnes vela parov skusa a az po 3 roku sa podari... neboj.. pozri na dadus...
Kym nie je nejaky velky problem je to ok a bude 🙂
Vermi ... nestalo sa ze nebolo...

sonika696
31. jan 2015

Ahojte chcela by som sa k vám pridať ako prvosnazilka. Pred mesiacom sme sa začali snažiť o mimco, nevyšlo nám to, prišla mrcha. Dnes mám 9ty deň cyklu a znova sme sa pokúsili o babo. Samozrejme nie na silu, milovanie sme si obaja užívali. Tak dúfam že nám to raz vide... držím palce aj ostatným snazilkam či sú to prvosnszilky alebo sa snažia už dlhšie 🙂

11miuska11
31. jan 2015

@veeeron tp mi je tak luto 😢 😢 😢 😢 daj urcite vediet, ako ste dopadli v centre...toto uz fakt nie je mozne..dvaja zdravi ludia. !!

veeeron
1. feb 2015

@seraa
@11miuska11 ved to zdraví ludia....čo už narobím nemyslela som si že toto budem zažívať... ale všetko zlé je na niečo dobree...to naše dieťa bude dokonale...kedže ho tak dlho ,,vyrábame" 😀 😀 😀

majuskabobi
1. feb 2015

aj my skúšame prvé babátko, snáď tento mesiac si dá ms voľno ( a na celých 9mesiacov) 🙂

lucinka3289
1. feb 2015

Ahojte baby my sme sa zacali snazit teraz koncom januara na 16dc o nase prve mimco.kolko sa asi v priemere snazite?dakujem a drzim nam palce

lienka22110
1. feb 2015

Ahojte, tak dnes som sa sem konečne po roku a pol sledovania vašich príspevkov prihlásila aj ja. S priateľom sme si tak isto povedali že by sme už uvítali mimi ale že necháme tomu voľný priebeh. Teraz vo februári však už ubehol rok a stále nič a najhoršie že každá druhá okolo mňa je tehotná. Ale nevzdávam sa a pevne verím, že sa to raz podarí aj mne 🙂 Mám na vás jednu otázku: opakovane sa mi vracajú mykózy už neviem čo mám s tým robiť, niekoľkokrát sme sa už preliečovali aj s priateľom s liekmi čo nám predpísal môj doktor avšak vždy sa to po určitom čase vráti ☹ Myslíte si že aj to mi bráni v otehotnení? za vaše otázky prípadne rady vopred díky 😉 😉

lienka22110
1. feb 2015

sekla som sa * v januári ubehol rok 😕

anickaan
4. feb 2015

@lienka22110 ahoj 🙂 mela jsem stejny problem jako ty, hodne pomaha wobenzym.. Je to sice drahy, ale super, zmizelo to krasne.. Znas to? 🙂 😉

lienka22110
4. feb 2015

@anickaan ahoj 🙂 ano poznám to, v septembri 2012 som bola na laparoskopii - vyberali mi cystu a užívala som to na zotavenie. 16.2. idem k doktorovi na prehliadku tak uvidím čo mi povie a aké mi dá lieky ak mi dá zasa len gynoflor ktorý mi už vôbec nezaberá tak skúsim ten wobenzym. Vďaka za radu 😉 ja dúfam že už mi niečo pomôže lebo mi to riadne lezie na nervy a ešte chcem hrozne otehotnieť a bojím sa že práve táto mykoza mi v tom bráni ☹ . No uvidíme dúfam že po 16. februári budem múdrejšia 🙂

maminkaocinko2015
Odpoveď bola odstránená
rica1
5. feb 2015

@lienka22110 ja by som skusila lekara popytat ci by mi nespravil ster na ureaplazmy... mne sa tiez vracali mykozy dost casto a potomi mi prisli na ureaplazmy 😖 neviem teda ci to spolu suviselo ale asi ano, a este mi pomohol dost wobenzym

lienka22110
6. feb 2015

@rica1 ďakujem moc za radu 🙂 , hneď toho 16.2. mu poviem nech mi urobí ster a dovtedy sa modlím aby som to nemala ☹

schubertica
8. feb 2015

@lucinka3289 My sme planovane neplanovali a v podstate hned ked sme trafili na moje plodne dni sa nam postastilo a hla uz som v 25. tyzdni takze drzim palce! ;)

lucinka3289
8. feb 2015

@schubertica gratulujem vam

zuzik1927
9. feb 2015

Ahojte baby, tak sa k Vam pridavam aj ja, aj ked sa snazime uz cca rok a nic...kedze je to uz dlhy cas - aspon pre mna, tak ideme na vysetrenia..ja by som mala byt ako tak ok, uvidime na spg ako mm...dufam, ze bude dobre 🙂

danielka20101989dadus
11. feb 2015

@veeeron
@seraa
Ahojte kočky,ako sa máte,čo máte nové??? My všetko v poriadku,rastieme a funíme pri obúvaní 😅
Babule,myslím na Vás,a čim viac ma to moje dieťa kopačkuje tým viac by som Vám všetkým želala zažiť čoskoro ten pocit...
@acerka A čo ty,ako sa máš,ubieha to,že?
Babulky,opatrujte sa 😉

seraa
11. feb 2015

@veeeron
Ahojky, ako bolo?
Co ste sa dozvedeli nove ?

zuzankaa88
11. feb 2015

Ahojte, pridavam sa 🙂 my sa snazime skoro rok a bez vysledku, ale tak snad coskoro budu // problemy ziadne o ktorych by som vedela, akurat malinky myom a a maternicu mam nejako opacne polozenu...tak neviem ci to az take zavazne je ze sa rok nedari . 😎

mamickaanicka1
Odpoveď bola odstránená
martinkaba12014
Odpoveď bola odstránená
lienka22110
16. feb 2015

Ahojte, tak ja som bola dnes u doktora, ureaplazmy vylucil nastastie, mam "iba" zápal vonkajších rodidiel načo mi dal nejakú mastičku a robil mi kultiváciu tak vo štvrtok volám o výsledky. Inak vravel že on podľa sona nevidí žiadny problém vo mne že keď budeme chcieť máme ísť na urológiu kde partnerovi urobia spermiogram ale povedal že sme ešte mladí tak že ešte by počkal že možno je problém v tom že nikdy netrafíme ovulku tak ešte počkáme, v septembri máme svadbu tak zasa až tam nejdem z bruchom zarovno nosom 😀 😀 a tiež mi odporučil Inofolic 🙂 🙂

espritka29
17. feb 2015

Ahojte, aj ja sa k vám rada pridám. Začali sme sa s manželom snažiť tento mesiac, konkrétne začiatkom, keďže mám 26 DC, MS "neočakávam" dostať v sobotu. Takže sa nechám prekvapiť, ako to dopadne. Všetkým snažiacim sa držím prsty, nech nám to čo najskôr vyjde 🙂