Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
ahojte tak aj ja sa pridávam 🙂 snažilkujeme s manželom v podstate prvý mesiac tak naozaj, pretože ten minulý bol taký viac menej spontánny po párty 😀 5 dni pred očakávanou MS takže sa dalo čakať, že sa nič neudeje... teraz sme to asi zas prešvihli ale necháme sa prekvapiť... vhupli sme do toho 20DC takže ktohovie... všetkým prvosnažilkám držím sííílno pršteky 🙂
@kikuska12396 no to ma mrzi som myslela ze budes tehulka aj ty uz... Ved uvidis ked vyvolacka tak sa hadam cosokoro dockas ms a budete postupne znovu skusta drzim palec.. Ja ani neviem ci mam po ovulacii teplotu meriam prvy mesiac ale skace kazdy den inak tak uvidime co prinesie dalsi den a ci nahodou sa neudrzi vysoka a budem sa tesit na vianoce z dvoch // . 😉 bola by som stastna
@bejusicek drzim palce nech sa zadari .v akom si dni ciklu uz si aj po ovulke???
@lululka22 dakujem snad sa coskoro podari... no ved to, ze pravdepodobne som uz po ovulke lebo ja zvycajne mavam nemylne pocity a to hlavne pichanie v jednom alebo druhom vajecniku a tahavy vytok no a to som uz mala len v ten cas sme boli obaja tak unaveni z prace ze nebola energia 😀 takze vcera som mala asi 5DPO takze som zvedava mozno sa nieco este uchyti 🙂 mrchu mam dostat az 19 alebo 20 mavam ju tak ze raz 29 potom 30 potom 31 a zas 29 alebo 30 dni... tak som zvedava...
@bejusicek jasne ze sa podari musime si verit. Ja som po vysadeni antikoncepsie mala ms po 40 a naposledy po 36dnoch. Prvy mesiac meriam teplotu ale skace hore dole tak ani moc nechapem uz dva dni mam 36.8 co je umna najvecsia cize ovu uz asi tiez bola. Dufam ze sa zadarilo ms ma prist tiez 19. 12. Tak uvidime ci sa budeme tesit obidve 😉 z dvoch ciarok na teste.
@kikuska12396 ahoj no ako ms dorazila??? Mne dnes zacala o tyzden skor ako mala a podla teploty asi 7den po ovulacii co nechapem ze tak skoro ze to sa ani uchytit babo nestihlo. Tak uvidime co bude cez sviatky sa uz hadam zadari
@lululka22 ahoj včera mi prišla ms.. tak ked skončí snažíme sa dalej 😉 .. to je divné že ti prišla skorej, ale tak držím ti palce aby ti to vyšlo 🙂 ako dlho sa snažíte?
@kikuska12396 hej no tak to sme natom rovnaka ja mam asi sice dlhsie ciklus posledna ms po 30dnoch cize plodne obdobie bude cez sviatky.. Tesim sa ze to vide a pojdem asi aj ovulacne testiky skusit. Snazime sa od leta . nie dlho ale tesila som sa ze bude darcek podd stromcek.
ahojte. nie som síce prvosnažilka ale moja skúsenosť možno pomôže :D s manželom sme sa snažil o mimčo od januára. Brala som inofolic, kyselinu listovú plus želozo a b komplex. Robila som si ovu testy a merala si BZ. A potom som sa na to vykašľal. mali sme v apríli svadbu a po svadbe som zistila, že som tehu :D len radosť netrvala dlho, kým som mala ísť na vyšetrenie dostala som MS, ale bola som aj rada. Pretože na svadbe som dosť ochorela, brala som teraflu, antibiotika, chodila som na ožarovanie na rehabilitáciu, kvôli chrbtici. Potom sme si dali pauzu 1 mesiac, ja som sa rozhodla, že na inofolic kašlem, dala som si namiešať v lekárni čaj na plodnosť, pila som alchemilku a išla som s manželom na pár dní na našu chatku. A kto by povedal zadarilo sa. Ale od samého začiatku som sa bála ( a to nebolo dobré :( ) nech to nedopadne tak ako to prvé. Kontrovala som si nohavičky, počúvala som dieťatko cez stetoskop, brala vitamíny a vypýtala som sa na PN ( pracujem v sklade, kde denné naložím cca tonu, nechcela som riskovať ) všetko bolo ok. až do teraz. ale to sú iné okolnosti to sme nepatrí :D takže teraz verím, že keď budem v pohode ( začala som chodiť na jogu, cvičiť mojživovú a behať :D) tak to do tretice vyjde. takže musíme myslieť pozitívne, zamerať sa na niečo iné a to dieťatko si povie, to je také mama pohodárka takú chcem :D držím vám žienku palce nech ste čoskoro maminky.
aj my sme s mojim najdrahsim ,,uz" mesiac 😀 prvosnažilkovia
@kikulka25 pridávam sa, my sme začali teraz v januári 🙂
Ahojte....nedavno som sa tu prihlasila a drzim Vam vsetkym palceky...my teraz zaciname,ale s mojim je to dost komplikovane...tak dufam,ze sa nam to podari a budeme sa tesit
Prvosnazilky držim Vam pršteky všetkym aj ja patrim medzi Vas už sa snažime od juna a dako sa nedari :/ no nestracae nadej :D Duuuufam ze čochviľa každa z nas najde svoje krasne siiilno ružove kolajničky // .D uspešný a hlavne plodny víkendik Vám želam 🙂))
My tiez UZ mesiac 😂
Ja od leta a zase asi nic lebo nepocitujem nic nove tak ms asi buduci tyzden zas dorazi :'( neva dalsi mesiac pred nami. Tento rok budeme vsetky dievcata tehulky 😀
My sa snažíme od marca 2015 a tiež stále nič 😝 ale tak dúfam že sa to raz podarí 😀
Ahojte pridavam sa k vam s manzelom sa snazime uz vyse roka a pol o nase prve babo .... tento mesiac by sme mali ist na IUI. Viete mi niektora povedat ako to cele prebieha ? A kolko sa tam asi zdrzime ? 🙂
@kristinka95 Ahoj, aj nas caka IUI 1.x, tiez sa snazime uz 2.rok a stale nic. Dnes sme boli na zistenie priechodnosti vajcovodov a vyzera to tak,ze vo februari ideme na to. Drzim prsty nech sa vam to podari na 1.x 😉

@lululka22 tak bola som u dr, tehotná niesom,mimomater.tehu,cysta,zápal to nieje ..dr mi povedala že sa to niekedy stáva že ms nepríde a pichla mi vyvolávačku tak uvidíme kedy ms príde :P