icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

elliottka
24. jan 2016

Baby, ked sa mi skonci ms, chcela by som si skusit merat teplotu, ale mame dome len klasicky ortutovy teplomer. Citam, ze kazda pouziva na meranie BT nejaky presnejsi, takze asi mam nejaky digi kupit, ze? A ako to je? (uz som to citala, ale stale sa mi to pletie). Po ms ma teplota stupat, pred ovu klesnut a potom zase stupat, ci ako? Nikdy som to nerobila, tak sa este neviem orientovat. Dakujem.

maria1312
24. jan 2016

Babi 17.1 minuli týždeň mala bolesti brucha napadlo ma urobiť ovu test o 18:30. Mala som dve silné čiarky ale nemohli sme nato ísť lebo došla návšteva ☹ tak o pol noci o 23:50 som znovu skúsila ovu test a boli tam strašne slabé dve ☹ ale ajtak sme šli nato milovali sme sa a pobede zas uš balenie brucha myslíte že to vyjde

lululka22
24. jan 2016

@elliottka urcit je lepsi digi.teplomer a naj original s dvomi desatinymi ciarkami tak skus pozret. Treba merat v ten isty cas a nevstavat ani s postele a merat je lepsie dole (ja som merala teraz aj v ustatch a zistila som ze mi to robi rozdieli aj 3stupne) teplotu mame kazdy inu cize najprv musis zistit ake su tie tvoje. Po ovulacii sa teplota drzi hore az do dalsej ms alebo do tehotenstva stale .pred ms ide nizsie. Drzim palce ... Ja idem tento krat skusit uz aj ovu testy.

lululka22
24. jan 2016

@maria1312 ovulacia nastava 24 az 48hodin po pozityvnom teste takze urcite ste stihli. Poiistit ste mali o dalsie dva dni a o dalsie dva rano.rano.Spermie vydrzia aj 4dni v tele. Tak drzim palce nech sa zadsarilo. 😉

maria1312
24. jan 2016

@lululka22 ach keby dal pán boch uš v marci bude rok ☹ čo sa snažíme a sme obaja v poriadku

lululka22
25. jan 2016

@maria1312 ver ze sa konecne zadarilo. Kedy necakas ms???

nikuska888
3. feb 2016

Ahojky aj my sa snazime a zatial nic

lululka22
19. feb 2016

@nikuska888 ahoj nieco nove??? Ako si natom ja dnes asi 27DC ovu asi stale nebola teplotu mam dole tak uvidime 😀 😀 testujes aky si den cyklu??

nikusik0107
19. feb 2016

cauteeee..pridavam sa my sa tiez snazime uz skoro rok..a nejako to stale nejde...ale nevesame hlavu a sexujeme dalej snad sa raz stasticko obrati aj na nas..inac tento mesic pred ms som uz aj myslela...prsia strasna bolest ...pychanie v podbrusku ..krize...ale mrska opat prisla...ale tak nic ideme dalej :P

matulikm
Autor odpoveď zmazal
nikusik0107
19. feb 2016

aj aj vam velmi drzim prsty...nech nam to vsetkym vide...myslim ze netreba tlacit na pilu...vsetko pride vtedy kedy ma..velmi som riesila ked prisla ms...bola som smutna..ale teraz to berem s nadhladom..a nic ine mi neostava len dufat..ze raz :P

matulikm
Autor odpoveď zmazal
zazka23
20. feb 2016

ahojte, pridam sa aj ja k diskusii...my asi s manzelom tiez nepatrime k tym stastnejsim, ktorym sa to podari na prvy sup 🙂 skusame uz asi tak 5 mesiacov, prve mesiace sme to brali len tak volne, ze vsak nebudeme si davat pozor a uvidime co to da, ale poslednych par mesiacov som uz aj nakupila ovu testy a beriem AZ mama z dm drogerie, ze vsak aspon daku kyselinu listovu doplnit, ale nic nepomaha...dnes som si objednala uz aj inofolic a folandrol pre muza a uvidime...mrcha ma vzdy natahuje posledne mesiace, lebo ako na potvoru meska a ked si uz konecne spravim test, tak je negativny a strasne som z toho smutna :( velmi sa vtedy hnevam aj na muza, lebo on by bol rad keby to bolo "nesilene" a ze vsak kedy sa podari, vtedy sa podari, ale ja som taka ze ked nieco chcem, musim to mat hned a o to viac trpim pri kardej dalsej mrche :( mate podobne skusenosti? napiste mi kludne aj spravu rada si o tom s niekym pokecam 🙂

michaela_lm
20. feb 2016

Pridam sa aj ja tiez za snazime 5 mesiacov bez uspechu sklamanie za kazdym uzivala som teras jedno balenie inofolic meska mi uz menstruacia 6 dni test som robyla jedna ciarka :( bojim sa ci nerozhadzal cyklus :(

nikusik0107
20. feb 2016

@zazka23 ja som presne taka ako ty...ale davaj si na to bacha ja som do uz dohanala do extremoou a trosku sme si tym aj pokazili sex...tak daj na to bacha aby si tak nedopadal ako ja...teraz to uz tak nereisim budem mat neter budem krsna tak sa budem jej venovat a ked to pride tak sa budem tesit...

nikuska888
21. feb 2016

@lululka22 ahojky hm dosli mi kramy takze zajtra koncia a zacina to odznova tak dufam ze uz sa to konecne podari a vies co tento mesiac nejdem nic testovat ani si testy nerobit nebudem sa opat stresovat.a ako to ze si ovu nemala?nemas vytok?

lululka22
21. feb 2016

@nikuska888 to ma mrzi ze ms dosla ale ides dalej aspon dlho necakas kedy pride. A mozte znovu skusat... Uz sobotu som mala asi pozit. ovu test tak uvidime ci sa zadari a ci aj bola.vitok veru nemam

nikusik0107
22. feb 2016

baby chcem sa opztat poslali ste chlapa na kontrolu spermii?? lebo ja toho svojho posielam moc sa mu tam nechce pravdu povediac ale pojde...vy ste psoslali? lebo vela tu pisete ze ste obaja v poriadku...tak ci ste tam sli...a ako to dopadlo? a boli ste s chlapom ci sam siel?

hateria
22. feb 2016

@nikusik0107 moj bol hneď ako sme začali riešiť, ze sa nam nedarí, ofrflal ale išiel. A bol tam sám, iba som ho objednala. Nie je to nic hrozne, len chlapi to velmi prežívajú, teda mam pocit, ze sa jedna o ich ego. Ale ten moj ked videl kolko párov chodí do centra a hlavne kolko je tam chlapov, tak sa na to pozerá uz v pohode.

nikusik0107
24. feb 2016

@hateria a ako dlho ste sa snazili kym si ho tam poslala?

hateria
24. feb 2016

@nikusik0107 cca po roku a pol snazenia, chceli sme mat istotu, ze nase snazenie nie je zbytocne... tak sme zacali obaja chodit po lekaroch. A dobre sme spravili.

nikusik0107
24. feb 2016

@hateria preco? zistili nieco?? my sa zatial snazime ani nie rok...tak mam este pockat alebo ho poslat co mysls?

nikusik0107
25. feb 2016

caute..kedy tak mozem citi uhniedovanie..ak sa to da citi..a po kolkych dnoch oplodnenia mozu prist prve priznaky...?

hateria
2. mar 2016

@nikusik0107 kludne ho posli, platite si to sami a radsej mat istotu hned, ako ked sa budete snazit dalsie roky a nepodari sa vam a potom budete uz zdepkovani.
No mne zistili vysoky prolaktin a podla lekarky v centre nam prave to mohlo sposobovat, ze sme nevedeli otehotniet. Mesiac som brala lieky a pekne mi to kleslo... Uz mam za sebou aj 1.IUI ale bohuzial neuspesne. Buduci tyzden ideme na druhe IUI,tak snad to tentokrat uz vyjde 😉

nikusik0107
3. mar 2016

@hateria noo ja mam tiez zvyseny prolaktin...ale vraj nie velmi tiez berem tabletky...a tento mesiac som bola na krv a doktor povedal ze je vsetko ok ze aj ovulacia aj prolaktin ... a to len koli tomu ides na iui?

patka33
3. mar 2016

baby potrebujem radu v pondelok som bola na folikulometrii bol 19mm v utorok som bola na kontrole doktorl povedal ze praskol cize bola ovulacia myslite ze ked som sa snazila vecer v pondelok a utorok poobede ze by sa mohlo zadarit? snazime sa uz rok.. 🙂

hateria
3. mar 2016

@nikusik0107 ja som mala 3nasobne zvyseny, brala som lieky mesiac a pekne to kleslo...na testy som bola v decembri, odvtedy neviem ake mam hodnoty. No my sme sa rozhodli pre IUI kvoli tomu, ze uz
2 a pol roka sa snazime a stale nic...tento rok budem mat 30,takze uz by som to ozaj chcela poriesit. 😀

hateria
3. mar 2016

@patka33 casovo by to sedelo,cize kludne sa to mohlo postastit 🙂 drzim prsty 🙂

nikusik0107
3. mar 2016

@hateria ahahaha...no dobre tak ja cchem pockat este do aprila a potom ho poslem...som sa zlakla ze koli tomu prolaktinu si sla...ja som ho mala vraj iba mierne zvyseny...ale tak vraj je uz ok...tak uvidime..ci sa zadari do aprila a ak nie tak to uz aj ja zacnem riesit inak ...

hateria
3. mar 2016

@nikusik0107 drzim prsty nech sa zadari prirodzene 🙂 no ten prolaktin to cele u nas nastartoval, bez tych vysledkov by sme IUI este asi neriesili , len som sa zlakla,tak... 🙂