icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

gelinka75
15. dec 2011

@delideli tak to som potom neni jedina, nie som chora, ja meriam o 6:45, snazime sa kazdy druhy den, takze dnes zasa, nejak tento mesiac nemam taku chut riesit tieto veci, citala som, ze ani ty, som trocha aj nejak demotivovana ☹

vardzikova
15. dec 2011

@gelinka75 ale čo to tu čitam? aka demotivovana,,, pridem k tebe a nakopem ta do ritky .. nechcem tu take reči počuť ... kde si nechala to pozitivne myslenie ha? ha? 😀 😀 😀

azzura
15. dec 2011

@anlady moja, držim ti palce, paste aby si sa so svojim problemom vnutorne vysporiadala

lucecita
15. dec 2011

@gelinka75 @delideli babyyyyy, šup hlavu hore a dobrú náladu, Ježiško vám dačo pekné nechá pod stromčekom 😉 😉 😉

azzura
15. dec 2011

@anlady nie, este nie. doktor povedal, že este podstupim prefuky, zisti co a ko a potom sa rozhodne co dalej

azzura
15. dec 2011

@vardzikova čo či nemam ????

azzura
15. dec 2011

@vardzikova jak som mala vcera super naladu tak dnes sa citim pod psa 😒

anlady
autor
15. dec 2011

@azzura jaaaj, a tak veď uvidíš, ale tam by to bolo jednoduchšie. Ale budem ti každopádne držať palčeky. aby si bola na druhý rok maminka a ja budeš. Povedz si to nahlas a ver tomu hlavne 🙂

lucecita
15. dec 2011

@vardzikova zlatinko moje, ja dnes tečiem a tečiem bielym výtokom bez zápachu a dnes by mala dofrčať mrchaňa, ale dúfam, že nepríde.. 😀 😀 😀 aj ja frčím do mesta na darčeky a dačo mangelkovi na papanie kúpiť a potom ukuchtiť 😀 😀 tak ale ako tak čítam diskusiu, máš dobrú náladu 😀 😀 😀 😀 😀

gelinka75
15. dec 2011

@vardzikova
@lucecita ste super baby, aj vsetky ostatne, dakujem za podporu, take nakopanie by mi pomohlo veru 😀

gelinka75
15. dec 2011

@lucecita a ako vyzera graf? to vazne, ze dnes ma dojst a nedosla este? tak to je supeeer. nech ani nedojde 😵

fifitko25
15. dec 2011

príďte nakopať aj mňa, dnes sa cítím mizerne 😖

delideli
15. dec 2011

@azzura : neboj sa pojde to, medicina v tejto oblasti v poslednych rokoch naozaj dost poskocila, takze verim, ze ti tvoj doktor bude vediet pomoct..hlavne,ze nehodil flintu do zia ako ten prvy..aj ja som trocha nervozna zo svojho veku, ale ked skor nebolo s kym mat babatko,tak co som mohla robit 🙂 ,tak si vravim,ze je to tak ako to malo byt..drzim palce.. 🙂

azzura
15. dec 2011

@anlady uz teraz mam problem že za druhym doktorom cestujem do TT a potom by som musela do Ba. predtym som mala mojho gyn. tak kde byvam aj robim, stacilo len vybehnut. A teraz sa trmacgam vlakom, a potom spat do prace a potom domov.
Niekedy mam chut sa na to vykalsat, psoste nejak dozit tento zivot a je, vsak moji rodicia maju vnucata, deticky mojich bratov som podstate vychovala ja a co viac chcem, nechcem byt 100 matka a 200 babka, za ktoru sa bude dieta hambit.
Dnes mam depku, najradsej by som sla domov, zalahla a zobudila sa az na jar

gelinka75
15. dec 2011

@delideli a ty mas kolko rokov?

vardzikova
15. dec 2011

@azzura no dostatok času , lebo ty si mi mojka napisala že ešte mam veľa času na to aby som mohla byť tehu a pytam sa či ty už nemaš? 😀 😀

azzura
15. dec 2011

@delideli a ty mas kolko rokov...asi som tu z vas najstarsia snazilka -prvorodicka 🙂

vardzikova
15. dec 2011

@azzura a ja ti zasa poviem ako som včera mala naladu pod psa tak dnes je to oveľa lepšie, aj ked je mi miestami na zgrcanie ale inak je mi uplne v pohodičke 😀

gelinka75
15. dec 2011

😀 dnes sa tu namiesto tehu virusikov rozdavaju kopance do ritky 😀 uz len @nikinka1111 a @momamo to zachrania

lucecita
15. dec 2011

@gelinka75 http://www.fertilityfriend.com/home/38cf56 tu je herec môj 😀 😀 😀 ale keď aj vy ste s delideli mali krásny graf a potom sa to všetko dototok 😠 😠 no uvidíme, dneska ma zaklopať, ale dúfam, že zaklope o 9 mesiacov 😀 😀 a nakopávam ťa tam kam len chceš pre šťastie a úsmev posielam 😉 😉 😉 😉 😉 😉

azzura
15. dec 2011

@vardzikova 😀 si xzlato, si ma rozosmiala.....cas je relativny pojem. Vies Ty mas 23 a ja 35 a bohvie kedy otehotniem + 9 mesiacov, to uz rovno z materskej pojdem do dochodku

nikinka1111
15. dec 2011

@gelinka75 no ja ešte verím @lucecita . tak chcem aby tu bol ešte niekto tehu 🙂 nechávate nás v tom samé 🙂

lucecita
15. dec 2011

@fifitko25 kopem aj teba kam len chceš pre dobrú náladu 😉 😉

azzura
15. dec 2011

@vardzikova vcera to z tvojho pisania bolo citit, že ti je nanič. 😀 Ale uz si zacni merat teplotu, aby si vedela na com si. Mozno kebyze si merias, tak by si zistila ze si mala pokles a ten znači príchod mrchy.

fifitko25
15. dec 2011

lucecita: dík 😉 kopanec z PU do ZA príde pomerne rýchlo 😉

anlady
autor
15. dec 2011

@azzura heeeeej, aká depka ???? Žiadne také. Ty ešte máš nejakú šancu a keď nie vlastné tak chudátka z domova. Vieš čo všetko dokáže psychika? Myslíš,že takto si pomôžeš? Nie a takto to bábenko mať nebudeš. Musíš sa tešiť na to,že bude ! A ver mi,že ono bude !

azzura
15. dec 2011

@fifitko25 a mi dnes mame vecierok 😒 sa mi vobec nechce

azzura
15. dec 2011

@lucecita mas pekny graf, len som zvedava na zajtrajsiu teplotu

azzura
15. dec 2011

@anlady 😀 😀 😀 😀 😀 😀 takto staci

gelinka75
15. dec 2011

@lucecita ved podla grafu by ti mala prist o 2-3 dni, alebo mavas taku kratku lutealku? 🙂