Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
o chvilu sa presuvame na vecierok, nalada sa mi popravila aj vdaka vám, dakujem baby a som rada, že pribudli tehulky, takze nadej je furt aj pre nas ostatne.
@vardzikova napisem, co mi bude vediet povedat lebo aj ja si to od septembra platim 😒
@azzura peknú zábavu 🙂
azzura: uži si to 😎
@azzura tak sa moja zabav 😀 ja už len čakam kedy bude pol piatej a idem do mesta na vianočne nakupy 😉
@mattuliatko30 dakujem 🙂
@vardzikova dakujem, aj ty sa zabav v meste 😀 😀 😀 😀
Baby moja telesna teplota je 36,9, myslite si, že by to mohlo niečo znamenať?
@palculienka2011 : nie som si sita,ale nestazovala si sa nahodou ty,ze vela kecame a malo tehuliek? 🙂 tak ak ano,zda sa,ze tvoja ziadost padla na urodnu podu,dnes pribudli 2 buduce mamicky..🙂 nezabudni sa este priebezne postazovat,zda sa,ze to zabera 🙂 🙂 😀
@zelovocka Juj, nemam grafik, Chystam sa na to po mrche, ak bude v nedeľu... Necítim sa však dobre, bolia ma prsia, vajecniky, netravi mi dobre, dnes mam asi aj problém s tlakom a zvýšenú teplotu. Niektoré dievčatá tu píšu o zvýšenej teplote ako o možnom priznaku tehu, som v tomto zaciatocnicka, tak zatiaľ len sledujem zmeny...
baby ja vas nestiham gratulujem tehu jednu som zaregistrovala, taka blba otazka, ktore su dve tehu menom, idem na adorku, takze hodim modlidbu 😀
Ahojte kocky, tak akurat sme prisli od doktora a fazulka ma 3mm ..🙂 Sa tesim, som tehotna 😉 🙂 12.1.2012 ideme na sono kde fazulka uz narastie a budeme ju krasne vidiet a bude nam bit aj srdiecko🙂 tesime sa ... A gratulujem dalsim dnesnym novym 2 tehulkam, vela zdravicka vam prajem kocky🙂 Idem ja oddychovat
ahojte kocky chcem sa vas opytat (aj ja som snazilka) strasne ma bolia prsia som 24dc ale ze neuveritelne a beriem gynex nemate take skusenosti aj vy? 😕
@ aknedz gratulujem 🙂 🙂 🙂
@babatenko taktiež gratulujem 🙂🙂🙂
Počujte bambule , neviete mi náhodou povedať kto má skúsenosti s krčkom maternice, že v akej polohe by mal byť krčok maternice, keď žena otehotnie ?
diki moc ...🙂

@aknedz tak potom daj vedieť , lebo ja si to platim 😒