icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

vardzikova
15. dec 2011

@aknedz tak potom daj vedieť , lebo ja si to platim 😒

delideli
15. dec 2011

@azzura : a za ako dlho sa asi naucis ten krcok hodnotit? my sme to skusali obaja jeden cyklus, 🙂 ale zdal sa nam stale rovnaky 😖 tak sme to vzdali..

azzura
15. dec 2011

@delideli ja ho neviem nikdy najst, to je starost mojho draheho.....si nasiel v tom pasiju a je rad ked chcem aby zistoval. On najprv tolko hladal az nasiel a teraz uz vie co a kde hladat.

azzura
15. dec 2011

o chvilu sa presuvame na vecierok, nalada sa mi popravila aj vdaka vám, dakujem baby a som rada, že pribudli tehulky, takze nadej je furt aj pre nas ostatne.

azzura
15. dec 2011

@lucecita dufam, že ho mas hore....ak ti uz neodpoviem, som uz offf...mame vecierok...cokolvek sa stane nesufaj, pokial nie je mrcha tak treba dufat na zazrak

aknedz
15. dec 2011

@vardzikova napisem, co mi bude vediet povedat lebo aj ja si to od septembra platim 😒

mattuliatko30
15. dec 2011

@azzura peknú zábavu 🙂

fifitko25
15. dec 2011

azzura: uži si to 😎

vardzikova
15. dec 2011

@azzura tak sa moja zabav 😀 ja už len čakam kedy bude pol piatej a idem do mesta na vianočne nakupy 😉

azzura
15. dec 2011

@mattuliatko30 dakujem 🙂

azzura
15. dec 2011

@vardzikova dakujem, aj ty sa zabav v meste 😀 😀 😀 😀

fifitko25
15. dec 2011

Baby moja telesna teplota je 36,9, myslite si, že by to mohlo niečo znamenať?

zelovocka
15. dec 2011

@fifitko25 ukáž celý grafík 🙂 takto bez kontextu sa to nedá.

delideli
15. dec 2011

@palculienka2011 : nie som si sita,ale nestazovala si sa nahodou ty,ze vela kecame a malo tehuliek? 🙂 tak ak ano,zda sa,ze tvoja ziadost padla na urodnu podu,dnes pribudli 2 buduce mamicky..🙂 nezabudni sa este priebezne postazovat,zda sa,ze to zabera 🙂 🙂 😀

eri28
15. dec 2011

@gelinka75 ja neviem moja nemam chut to riesit, mam 7 dni pauzu a po mrche nabehnem asi na novy plat antikoncepcie, neboli brucho, uz tie bolesti nechcem zazit.. ☹

zelovocka
15. dec 2011

@eri28 ahoj a čo ty? miláčik sa umúdril? 😉

fifitko25
15. dec 2011

@zelovocka Juj, nemam grafik, Chystam sa na to po mrche, ak bude v nedeľu... Necítim sa však dobre, bolia ma prsia, vajecniky, netravi mi dobre, dnes mam asi aj problém s tlakom a zvýšenú teplotu. Niektoré dievčatá tu píšu o zvýšenej teplote ako o možnom priznaku tehu, som v tomto zaciatocnicka, tak zatiaľ len sledujem zmeny...

eri28
15. dec 2011

baby ja vas nestiham gratulujem tehu jednu som zaregistrovala, taka blba otazka, ktore su dve tehu menom, idem na adorku, takze hodim modlidbu 😀

eri28
15. dec 2011

@zelovocka nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 😢 😢 😢 😢 😢 😢 , neskor asi mu nebyju hodiny ako mne co uz aspon si poplacem v kostole 😢 😢 😢 😢 😢

zelovocka
15. dec 2011

@fifitko25 aha, tak samostatná izolovaná jedna teplotka ti je nanič 😉 každá má tú zvýšenú BT v tehu troška inú, plus-minús stotinky stupňa. ak sa cítiš divne, počkaj do nedele a testni 🙂 a radšej nepi alhokol a s liekmi opatrne, keby náhodou.

zelovocka
15. dec 2011

@eri28 ☹ aj ste si o tom pokecali poriadne?

momamo
15. dec 2011

Ahojte kocky, tak akurat sme prisli od doktora a fazulka ma 3mm ..🙂 Sa tesim, som tehotna 😉 🙂 12.1.2012 ideme na sono kde fazulka uz narastie a budeme ju krasne vidiet a bude nam bit aj srdiecko🙂 tesime sa ... A gratulujem dalsim dnesnym novym 2 tehulkam, vela zdravicka vam prajem kocky🙂 Idem ja oddychovat

lea1333
15. dec 2011

ahojte kocky chcem sa vas opytat (aj ja som snazilka) strasne ma bolia prsia som 24dc ale ze neuveritelne a beriem gynex nemate take skusenosti aj vy? 😕

spula22
15. dec 2011

@babatenko jeeej GRATULUJEM veeeelmi 🙂.drzim palceky, nech ste zdravucki 😀

spula22
15. dec 2011

@aknedz GRATULUJEM a zelam vsetko dobre a hlavne vela zdravicka 😀 😀 😀

natalinda88
15. dec 2011

@ aknedz gratulujem 🙂 🙂 🙂

natalinda88
15. dec 2011

@babatenko taktiež gratulujem 🙂🙂🙂

natalinda88
15. dec 2011

Počujte bambule , neviete mi náhodou povedať kto má skúsenosti s krčkom maternice, že v akej polohe by mal byť krčok maternice, keď žena otehotnie ?

diki moc ...🙂

lyfuska
15. dec 2011

@momamo no ja mam teda uz aj kramy sice strasne slabe dness ich mam druhy den a aj vcera aj dnes boli take slabe ze mam na cely den len slipovu vlozku.. le robila som si rrano test a bol uz negativny :(

momamo
15. dec 2011

@lyfuska joj mojka tak to ma mrzi, ale dufam ze na buduci mesiac sa zadari🙂